Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kommuner blir utpressade av Satans synagoga och deras lakejer i regeringen

Publicerad 2017-06-26 15:51:00 i Satans synagoga,

Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, beslutade i maj att Hultsfreds kommun måste betala en miljon om de inte slutar bryta mot Socialtjänstlagen som numera säger att kommunerna har en skyldighet att betala för (ta emot) alla invällare (nyanlända ekonomiska parasiter) som väljer att flytta till andra kommuner än de kommuner de i sitt stora armod har blivit hänvisade till. Detta trots att pengar och resurser saknas i de kommuner som stackarna (de utblottade) väljer att ta sig till.

För några veckor sedan beslutade åklagarkammaren i Malmö att politikerna som tog beslutet ska utredas för tjänstefel, vilket tydligen är mycket ovanligt.

Vi som är pålästa vet att hela rättsväsendet är infiltrerat av frimurare som följer Satans synagogas agenda (frimureriet startades av Satans synagoga/de falska judarna), se länkar nedan, och deras mål är att förstöra alla länder där de verkar genom att skapa kaos, söndring och splittring, allt för att en liten elit (Satans synagoga) skall kunna lägga under sig mänskligheten på alla plan. Ekonomiskt, socialt och kulturellt för att sedan kunna sätta Antikrist på tronen i Jerusalem.

Det talas inte så mycket om ”demokrati” längre och det finns kanske en anledning till det. En av anledningarna kan vara att det blir allt svårare för våra makthavare (nickedockorna och knähundarna som sitter i de falska judarnas knän och låter sig smekas medhårs samtidigt som hela Sverige går mot sin undergång) att upprätthålla skenet av att det råder något som kan kallas demokrati i detta landet.

I det här fallet är det solklart att demokratin har krackelerat fullständigt och Hultsfreds kommun är förmodligen inte den enda kommunen som går på knäna på grund av alla lycksökare som har valt att ta sig till just Sverige och inte till mer närliggande länder som delar deras språk, kultur, religion, seder och bruk så länge eventuella krig pågår i deras hemländer. Ja, det är så illa att de mer eller mindre har blivit hit kommenderade (uppmanas att komma hit) av Satans synagoga och deras betalda lakejer bland svenskarna (politiker, journalister, myndighetsutövare, kommuner) som villigt säljer ut både landet och folket utan att se till vilka konsekvenser det får för landet, folket och faktiskt även för de så kallade nyanlända som önskar sig ett bättre liv vilket de får på andras bekostnad så fort de har satt sina fötter i Sverige.

Vi har skrivit mycket om det här på bloggen och om det fortfarande finns någon normalintelligent människa som inte har förstått att den förödande politik som förs idag (från alla håll) inte förs av en slump utan att det finns en agenda bakom flodvågen av nyanlända (som alltid kallas ”flyktingar” i de etablerade medierna som ägs och styrs av Satans synagoga/de falska judarna, trots att majoriteten tar sig hit utan giltiga identitetshandlingar) och allt annat destruktivt som sker i samhället, så kanske det är dags att börja vakna nu när till och med kommunerna har börjat sätta ner foten/fötterna.

För att gå rakt på sak. Om kommunerna (kommunpolitikerna, de som är tillsatta att ansvara för kommunens angelägenheter i vår så kallade ”demokrati”) bedömer att det inte finns några pengar att dela ut till alla lycksökare (invandrare från när och fjärran) som väljer att bosätta sig i en viss kommun samtidigt som de påtalar att det inte heller finns några resurser i form av bostäder, barnomsorg, svenskundervisning med mera, så borde det börja ringa en varningsklocka i varje sunt tänkande människa. Frågor som vad är en kommun och hur fungerar en kommun borde dyka upp och sådana frågor kanske dyker upp hos en del kommuninvånare men det är något som tystas ner i den av Satans synagoga styrda och ägda pressen och i övrig massmedia.

I en demokrati finns endast de folkvalda politikerna på olika nivåer (regering, riksdag, kommuner och landsting) till för att tjäna folket och landet. Det är folket (de svenska medborgarna i detta fallet) som betalar deras höga löner, deras förmåner och deras övriga privilegier inklusive fallskärmsavtal på miljontals kronor om de råkar tröttna på att vara politiker eller om de gör sig obekväma, via skattemedel. De folkvalda finns med andra ord inte till för att tjäna andra folk (folkgrupper) och andra länder för om de gör det (vilket de bevisligen gör) så går det inte att tala om att det råder demokrati.

Att med berått mod dela ut kommuninvånarnas pengar och resurser till folk (från hela världen) som inte har varit med om att betala deras löner, förmåner och övriga privilegier (fallskärmsavtal) och som kanske aldrig kommer att bidra med en krona till detta samtidigt som de inte ställer upp på de lagar och regler som gäller i Sverige utan är ute efter att skapa sina egna lagar och regler, borde klassas som en kriminell handling (grov stöld är det minsta) men det gör det inte i det ogudaktiga dårhuset Sverige så länge de själva (politiker på alla nivåer) och alla dumma gojer, goims (det är vad de falska judarna kallar alla icke judar) liksom Satans synagoga kan leva gott med ständiga löneökningar (vinster) och allt fetare bankkonton.

Demokrati existerar inte annat än på pappret i ankdammen Sverige och så har det varit de senaste decennierna och så är det än idag. Därför kan man anmäla kommuner som inte delar ut kommuninvånarnas pengar (skattepengar) till kreti och pleti från hela världen vilket ingår i Satans synagogas agenda. Om de nu (Hultfreds kommun och kanske andra kommuner som saknar pengar och resurser till att försörja hela världen) tvingas betala skadestånd (till vem eller till vilka kan man ju undra) så är frågan vem eller vilka som drabbas hårdast och varför dessa överhuvudtaget skall drabbas om de är emot massinvandringspolitiken?

Är det dom som har samlat i ladorna, dom som har höga inkomster så att det räcker och blir över så länge de lever och som kan betala för privatskolor åt barnen, privat sjukvård med mera än så länge, än så länge, eller är det dom som redan lever under fattigdomsgränsen och som därför skall utrotas först och i tysthet?

När de har utrotats vilka står då på tur?

 Läs mer om Hultsfred här:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6724063

Och här om hur de falska judarna (Satans synagoga) har slagit klorna i intet ont anande människor (i Sverige och i världen) genom sin slughet, sina lögner och sina bedrägerier som de livnär sig på och har livnärt sig på under århundraden ivrigt påhejade av sin herre som är Satan och lögnens herre.

http://experimentlandet.blogg.se/2015/march/frimurarna-bakom-sveriges-undergang.html

http://experimentlandet.blogg.se/2015/may/los-tres-bandidos.html

http://experimentlandet.blogg.se/2014/september/sionisternas-och-kabbalisternas-makt-i-sverige.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik