Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det ogudaktiga ordet HEN

Publicerad 2017-06-01 05:42:00 i Allmänt,

Hen (som betyder höna på engelska) har idag blivit ett ord som används flitigt lite överallt då det för många är smidigare och bekävämare än att säga han eller hon. Allt skall gå smidigt och lätt och allt som är smidigt och lätt och inte minst politiskt korrekt välkomnas av dom flesta människor oavesett vad det handlar om. Även av ”kristna”.

En ”Hen” är varken en han eller hon utan kan vara både en han eller en hon eller något mittemellan. Det intressanta är egentligen inte om någon väljer att kalla sig ”Hen” (eller något annat, enskilda människor får gärna kalla sig vad de vill) utan varför ordet ”Hen” har blivit ett vedertaget begrepp inom samhällets olika områden och som man även försöker att få barnen på dagis och i skolorna att anamma genom indoktrinering.

Att frångå Guds skapelseordning (Gud skapade människan till antingen man eller kvinna) genom att direkt eller indirekt erkänna att det finns något kön (könslöshet) utöver man eller kvinna och att det plötsligt existerar en ny slags skapelse som kan kallas Hen, är lika med att förkasta Guds skapelseordning hur mycket smidigare det än är att säga Hen istället för han eller hon.

Frågan som borde ställas är vilken ande som ligger bakom ordet Hen och om den eller de som uppfann ordet och har gjort allt för att sprida det i olika kretsar, gjorde det för att det skulle bli smidigare (lättare) för människor genom att slå ihop han och hon till ett Hen eller om det handlar om att den perversa HBQT rörelsen (homoanden/den antikristliga anden) skall kunna ta ytterligare ett steg framåt.

Hur många ”kristna” som har anammat ordet Hen har ställt sig den frågan?, och hur många kristna har ställt sig frågan vilken ande det är som driver på det kontantlösa samhället?, och som via sina tjänare (aktiva eller passiva medlemmar i Satans synagoga) talar om för allmänheten att allt blir mycket smidigare utan kontanter för att när kontanterna är borta säga att allt blir mycket smidigare även utan bankkort och att det smidigaste är om hela mänskligheten chippas likt boskap så att de privatägda bankerna/bankirerna, de falska judarna/Satans synagoga, får ett fullständigt grepp om varenda levande människa på alla plan.

Nej, såna frågor är det ofint (kärlekslöst) att ställa i ”kristna” sammanhang trots att Uppenbarelseboken (som gissningsvis mest läses av ”kristna”) beskriver ett framtida skräckscenario (som alla då levande människor kommer att bli en del av) där ingen skall kunna köpa eller sälja om den inte har accepterat märket, det vill säga om den inte har gett sitt medgivande till att styras av Satan och Satans synagoga här på jorden.

Kommentarer

Postat av: Magnus Johansson

Publicerad 2017-06-17 11:18:46

Ordet "hen" är en fruktansvärd styggelse skapad av HBTQ-rörelsen och dess ivrigaste stödtrupp feministerna för att bekämpa naturens ordning. Jag har t.ex. haft diskussioner med anställda i Svenska kyrkan som tydligt främjar dess användning. Det är allra oftast dessutom helt onödigt och kan i regel ersättas av "den" eller ibland "det".

Svar: Håller med. Och det värsta är att det är de religiösa inom kyrkor och samfund (som kallar sig kristna och Jesu efterföljare) som är de värsta motståndarna till sann kristen tro och lära. Till Gud/Jesus. De är dagens skriftlärda och fariseér som har sålt sin själ till Satan som de gudsbespottare de är.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Magnus Johansson

Publicerad 2017-06-18 11:07:12

Ja, bland andra Svenska kyrkan har helt spårat ur. Den är nu snarast bara en gren av den diaboliska HBTQ+-rörelsen.

Svar: Stämmer och de övriga kyrkorna drar åt samma håll via Sveriges kristna råd som de är medlemmar i och som har gått i ok med påveskökan, den romersk katolska kyrkan. Därför står det i Uppenbarelseboken kapitel 18 att kristna skall fly bort från det stora Babylon vilket är den samlade falska religionen tillsammans med den världsliga makten
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik