Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Alla är inte Guds barn

Publicerad 2017-06-28 15:46:00 i Jesus,

Om alla människor är Guds barn automatiskt från det att de föds och under resten av livet, bara för att de har skapats av Gud (viilket de falska kristna gärna vill hävda) så hade det inte funnits någon anledning för Gud (Fadern) att skicka Jesus (Sonen) till jorden vilken under sin tid på jorden var fullt människa och fullt Gud.

Om alla av Gud skapade människor (de som har levt tidigare och de som lever idag) har varit eller är Guds barn vad hade då Jesus här på jorden att göra?

Att påstå något så makabert som att alla idag levande människor är Guds barn och att Gud älskar alla människor vad de än tror och vad de än gör, är hädelse.

Bibeln talar uttryckligen om att det finns många människor som inte är Guds barn (majoriteten) trots att Gud har skapat dem och bibeln talar även om vad som kommer att hända med dessa när de lämnar detta jordeliv.

Gud skapade människan (alla människor) med en fri vilja och de som använder denna fria vilja till att stå emot Gud och motarbeta honom är inte Guds barn trots att han har skapat dem. De kan inte vara Guds barn. De är djävulens barn och de gör precis som DERAS herre gör och inte som Gud gör eller vill att de skall göra.

I denna världen är man antingen ett Guds barn (som tror på GUD/på JESUS KRISTUS som är Gud och på den helige Ande som är GUD/JESUS) eller så är man ett världens barn (ett barn till Satan) som älskar och arbetar för världen och för att Satan skall kunna breda ut sig i världen.

Vi tillhör den herre vi tjänar (vi är barn till den herre vi tjänar) och det går inte att tjäna både Gud och Mamon (två herrar samtidigt). Antingen tjänar man den ene eller så tjänar man den andre. Det är bara att välja. Den/de som tjänar Mamon och världen är Satans barn och den/de som tjänar Gud är Guds barn.

“Ingen kan tjäna två herrar. Antingen kommer han att hata den ene och älska den andre eller att hålla fast vi den ene och inte bry sig om den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mammon” (Matt; 6:24).

Om vissa väljer att kalla sig kristna för att det låter fint och bra (humanistiskt och kärleksfullt samt barmhärtigt) spelar ingen roll. Väljer de att tjäna Mamon och Satan, världens rike och världens människor så är de inte och kan inte vara Guds barn. Då har de valt sida. De har valt att tjäna Guds motståndare och är därför inte barn till Gud även om han har skapat dem.

Sentimentalitet som att jag känner en eller flera (kanske många) som förvisso inte har Jesus som herre men som gör mycket gott för människor och för världen (pris vare dem), hör inte hemma i Guds rike. Att göra gott för världen (utan Gud) är en skymf mot Gud för det bevisar inget annat än otro. Ingen människa kan göra något gott (enligt Guds definition av godhet) utan Gud.

Människan utan Gud är totalt ondskefull även om den gör hur många goda gärningar som helst enligt världens definition av vad som är goda gärningar. Ingen människa är god i sitt naturliga köttsliga tillstånd men det är vad kyrkor och samfund idag lär ut att de kan vara. Och alla är förstås Guds barn enligt kyrkorna och samfunden!

Kommentarer

Postat av: Daniel H

Publicerad 2017-06-29 21:37:37

Selig sind die friedensstifter denn sie werden gottes kinder heißen

Saliga är fredsstiftarna för de skall kallas guds barn.

Ville ta detta citat från den svenska bibeltexten men till min förvåning ser jag att det där står "fridsamma" vilket ju är en passiv egenskap och inte detsamma som en som stiftar fred.

Apropos vilka som kallas guds barn :).

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik