Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Äldre bostadslösa svenskar tvingas bo på sjukhus

Publicerad 2017-06-07 18:13:00 i Allmänt,

Att äldre, sjuka, handikappade, arbetslösa och bostadslösa svenskar sätts på undantag när kommunerna tvingas försörja och ge bostäder till kreti och pleti som anläder till Sverige från olika världsdelar för att få ett BÄTTRE liv, är knappast någon nyhet men att det var så illa att äldre svenskar över sjuttio som saknar bostad, idag tvingas bo på sjukhus (stanna kvar på sjukhusen när de har blivit färdigvårdade) då man (åtminstone inte än så länge) inte kan skicka ut dem på gatan, kom som en chock.

 

Tak över huvudet verkar vara något som de flesta kommuner fortfarande känner sig skyldiga att bistå utsatta svenskar med och tak över huvudet handlar i de flesta fall om tillfälliga lösningar såsom boende på vandrarhem eller billiga hotell. Men att bo på vandrarhem (eller på ett billigt hotell) är långt ifrån gratis utan kostar ett par hundra kronor per natt vilket är mer än vad en fattig (bostadslös) pensionär kan klara av att betala med en nettopension på mellan åtta till tiotusen kronor i månaden.

 

I dessa fall gör socialtjänsten (som numera befolkas av anställda från diverse olika länder, många inkvoterade, och som saknar allt vad sympati heter gentemot dem som har varit med om att betala deras etablering i Sverige) som så att de fattiga pensionärerna får bekosta vandrarhemmet (det billiga hotellet) med egna medel fram tills att deras månadspensioner har tagit slut. Socialtjänsten vet exakt vad de har i pension varje månad för det har de förstås varit tvungna att uppge och visa papper på vilket inte är konstigt eller fel.

 

Först efter det så går socialtjänsten in och bekostar resterande delen av boendet på vandrarhemmet (hotellet).

 

Om pensionären har ätit för mer än 50 kronor om dagen och då frukost, lunch, kvällsmat (tre mål mat om dagen vilket är vad de flesta människor behöver för att må bra) och utan möjlighet att laga sin egen mat utan har blivit tilldelad ett rum (en säng) och inte har några kokmöjligheter och därför har tvingast äta ute, så dras denna summan av och pensionären får livnära sig på vatten och luft under resten av månaden.

 

Det finns inte en enda människa som kan klara sig på 50 kronor om dagen i Sverige och äta sig mätt om det inte finns någon möjlighet att laga sin egen mat.

 

Detta är den krassa verkligheten för många äldre SVENSKA fattigpensionärer (bostadslösa) idag och det borde mana till eftertanke hur det kommer att se ut när vi som idag och som än så länge kan höja våra röster och har ork till det, själva blir gamla.

 

Vilken normalt funtad människa som helst kan hålla med om att det är fel att sätta grupper mot grupper men är det inte detta våra landsförrädarpolitiker gör dagarna i ända ivrigt påhejade av sionistmedierna samtidigt som myndigheterna följer deras spår utan att opponera sig (skriva eller tala om sanningen) av rädsla för att förlora sina arbeten och bli kallade rasister?

 

En gammal människa som bor på ett äldreboende i Sverige idag (där vården och maten ingår) och som har en pension på cirka åtta till tio tusen kronor i netto varje månad har cirka 500 kronor att leva på efter att boendet, vården och maten är betald.

 

Dela 500 kronor med 30 dagar och det blir 16 kronor om dagen.

 

Många av dagens fattigpensionärer på äldreboendena har sparat pengar på banken eller i madrassen, de kanske har sålt ett hus eller flera hus eller andra egendomar (prylar etcetera) men de som inte har kunnat sälja något eftersom de inte har haft något att sälja får alltså klara sig på 16 kronor om dagen när hyran, maten och vården är betald och detta efter ett långt arbetsliv i Sverige.

 

Att kunna köpa en present när barnen eller barnbarnen fyller år eller unna sig att ta en kopp kaffe på ett café där det är solsken utanför äldreboendet, omkullkastar med andra ord hela ekonomin. Den gamla människan på äldreboendet (om den inte har sparat pengar på banken eller i madrassen) kan inte leva ett värdigt liv utan är hänvisad till att vistas på äldreboendet dag som natt.

 

Men säger de vederstyggliga landsförrädarna (de ogudaktiga nollorna till politiker som ser till och har sett till att sko sig på sitt eget folks bekostnad vilka har betalat deras löner, förmåner och privilegier) och deras lakejer inom media och myndigheter, ”DET GÅR BRA FÖR SVERIGE”. Ekonomin har aldrig varit så blomstrande som den är nu. Låt oss vara generösa och öppna våra hjärtan samt plånböcker för alla världens människor som vill ha ett bättre liv i Sverige. Solidaritet och rättvisa samt jalla, jalla och bidrag åt alla är vad ALLA måste ställa upp på.

 

Det går förträffligt bra för Sverige säger de trots att de flesta medborgare i Sverige kan se i sina oranga kuvert (och på många andra sätt) att det inte går något vidare bra för Sverige och att det som pågår idag kommer att sluta i katastrof om ingen sätter ner foten.

Utdrag från socialtjänstlagen:             

Socialtjänstens ansvar enligt lagen är att se till så att äldre människor skall få leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Socialnämnden skall verka för att äldre människor skall få leva och bo under trygga förhållanden och ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra. Socialnämnden skall verka för att äldre människor får goda bostäder och skall ge dem det stöd och den hjälp de behöver i hemmet.

 

Kommentarer

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-06-07 20:57:10

Har man som fattigpensionär barn och kanske barnbarn borde dessa reagera på sådana förhållanden.

Svar: Hej Hans!

Det är självklart att de reagerar men vad skall de göra om fattigpensionären inte vill ligga barnen och barnbarnen till last?
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-06-08 09:15:03

Jag tror att det är fler barn och barnbarn som har mer än nog med sig själva än ser till sina föräldrars, mor och farföräldrars bästa.

Svar: Ja, så kan det också vara. Men oavsett så är det bedrövligt att äldre som säkert har betalat för sin ålderdom flera gånger om via skatten under ett långt arbetsliv, behandlas som dom gör när det verkar finnas gott om resurser (ja även bostäder) till alla hitresta lycksökare.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-06-08 12:39:08

Jag håller med om att de som har byggt upp vårt sk välfärdssamhälle skall ha en bekymmersfri ålderdom. Det är bara vi väljare i Sverige som kan se till att det blir så. Jag blir själv pensionär nästa år efter eter nästan 50 i arbetslivet och tillhör den generation 1953 som får sämst utfall av det nya pensionssystemet. Jag kommer att få största delen av min pension från det nya och ytterst liten del från ATP systemet. Jag har inga barn som jag kan få backning från vilket är självvalt därför har jag sett till att sörja för mig själv utan för stor inblandning av det allmänna. Framtiden får visa hur väl jag kommer att lyckas med detta.

Svar: Det verkar vara så att alla får sörja för sig själva trotts all skatt som folk har betalat in till samhället under större delen av sin livstid. Pensionssystemet är som ett stort skämt.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-06-08 16:26:04

Tyvärr har det blivit så att var och en får se om sitt eget hus när våra inbetalda skatter skall gå till ANDRA än våra egna medborgares ve och väl. Hur vi skall få politiker att förstå att de har blivit valda för att först och främst se till sina väljares ve och väl har jag inget bra svar på. De senaste 40 åren har politiker blivit valda och omvalda så de tror med stor säkerhet att de beslut de fattar är förankrade i befolkningen. När jag ser till min egen släkt, vänner och bekantas åsikter kan jag konstatera att skutan Sverige kommer inte att gå att vända i en handvändning.

Svar: Ja så är det tyvärr.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik