Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

När maktens människor talar ut

Publicerad 2017-07-17 18:27:00 i Allmänt,

Det finns många som idag skriver mycket bra och välformulerade artiklar på olika sajter (bloggar) men som vägrar tala klarspråk.

Läste en artikel idag som är skriven av Lars Bern (se nedan):

Läs mer om honom här innan ni fortsätter läsningen:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Bern

Och som jag tyckte var mycket bra men vad dessa proffesionella skribenter med alla sina fina titlar ofta gör är att  skylla på något abstrakt begrepp/fenomen såsom kommunismen, liberalismen, kapitalismen eller som i detta fall på GLOBALISMEN som om det går att lägga skulden för vad som sker i världen på olika begrepp eller på ismer av olika de slag.

Som om begreppen och ismerna vore människor. Fy dig globalismen eller fy dig kommunismen, kapitalismen!! Så får man inte göra. 

Dessa proffstyckare (som har varit proffs inom näringslivet eller proffs på allt mellan himmel och jord) konstaterar fakta men är väldigt noga med att inte gå längre än så. Artikeln nedan talar om att Lars Bern vet mer än han vill förtälja.

Här ett citat från artikeln (nedan):

”Ser man till den svenska politiska scenen, är det mest förvånande att det är Socialdemokraterna som står långt fram i försvaret av globalismen, trots att det är deras kärnväljare som är globalismens stora förlorare. Här skulle Sverigedemokraterna ha öppet mål om de förstod mekanismerna bakom globalismen och begrep att utnyttja dess konsekvenser, men så verkar det inte vara, de är totalt upphängda på invandringen som ju bara är ett symptom”

Lars Bern borde veta att ingen kan väljas in som företrädare för något parti om de inte ställer upp för Satans synagoga (judarna som äger bankerna liksom massmedia) vilka är de som betalar deras löner. Sveriges riksbank ägs av familjen Rothschild sedan lång tid och de är kabbalistiska judar. Det finns få banker i världen (få länder) idag som inte dessa judar har lagt beslag på. De försöker att lägga under sig all penningpolitik och när de inte får som de vill så startar de krig och skyller krigen samt allt vad krigen för med sig på andra.

När de startar sina krig så vet de att de har sina underhuggare inom massmedia med sig (då de äger massmedierna såväl som bankerna) och som skriver till deras fördel och förvanskar sanningen/sanningarna hej vilt så att lögn blir sanning och sanning blir lögn. 

Läs hela artikeln av Lars Bern här:

http://www.bakom-kulisserna.biz/news/globalismen-gor-vanliga-manniskor-sjukare-och-fattigare/

Här (nedan) är en länk till en blogg "Parasitstop" som är intressant och läsvärd men som inte heller sätter fingret på vilka det är som äger och styr världen (bankerna och som har gjort det sedan 1913 då den judiska eliten, Satans synagoga, gavs tillåtelse till att trycka upp pengar från tomma intet och som de sedan kunde låna ut mot ränta till både länder och privatpersoner (de gör så än idag). 

Här en enkel berättelse om hur BANKERNAS bedrägeri fungerar:

https://parasitstopp.wordpress.com/2017/06/20/en-enkel-berattelse-om-hur-bankernas-bedrageri-fungerar-2/

Kommentarer

Postat av: M.M

Publicerad 2017-07-17 20:43:18

Du må ha rätt i detta att Lars Bern inte drar ut tangenten full ut till att omfatta de falska judarna som mördade vår Herre Jesus och som står bakom globalismen i syfte att omstörta världen och upprätta en luciferiansk världsordning (NWO.
Men det faktum att han avslöjar de grundläggande mekanismerna bakom detta (med sin kunskap / bakgrund) är imponerande - trots att han gör det på "dödsbädden". Vad man måste förstå är att Lars B. inte bekänner sig som frälst i Jesus (så vitt jag förstår). Om han inkluderade Satan i ekvationen skulle han i så fall vara medveten om sin eviga förtappelse - och vilken ofrälst människa vill närma sig den sanningen?

Svar: Menar du att han inte har fått sanningen till sig under hela sitt liv och att vi som är troende skall tycka synd om honom när han ligger på dödsbädden?
Så här står det i bibeln:

"Ty Guds vrede uppenbaras från himlen och drabbar all gudlöshet och orätt hos de människor som håller sanningen fången i orättfärdighet. Det man kan veta om Gud kan de ju själva se; Gud har gjort det uppenbart för dem. Ty allt sedan världens skapelse har hans osynliga egenskaper, hans eviga makt och gudomlighet, kunnat uppfattas i hans verk och varit synliga. Därför finns det inget försvar för dem; de har haft kunskap om Gud men inte ärat honom som Gud eller tackat honom.
Deras tankemöda ledde dem ingenstans, och deras oförståndiga hjärtan förmörkades. De ville gälla för visa men blev till dårar. De bytte ut den oförgänglige Gudens härlighet mot bilder av förgängliga människor, av fåglar, fyrfotadjur och kräldjur. Därför lät Gud dem följa sina begär och utlämnade dem år orenhet, så att de förnedrade sina kroppar med varandra. De bytte ut Guds sanning mot lögnen; de dyrkade och tjänade det skapade istället för skaparen, som är välsignad i evighet, amen" (Rom. 1:18-25)..
experimentlandet.blogg.se

Postat av: M.M

Publicerad 2017-07-18 21:48:21

Nej, vi skall inte tycka synd om dem. Men vi kan förstå att de är denna världens barn, förblindade av lögnens fader vilka, likt Adam och Eva som gömde sig i lustgården, gömmer sig för Gud. Detta är fö själva grundorsaken till att Sverige befinner sig i dagens situation - de förnekar Herren och tror att räddningen finns i deras "..ismer"! L. Bern inser ELITENS manipulation i världsekonomin och genom msm. Det är åtminstone EN ögonöppnare jämfört de andra politikernas tal om fredsprojekt och "rädda planeten" lögner.

https://anthropocene.live/2017/06/10/varfor-ar-storforetagens-ledare-och-agare-ar-vanstervridna/

Svar: Sant! Tack för länken!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik