Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

I världen kommer ni att få lida som jag har lidit

Publicerad 2017-07-12 22:56:00 i Religion,

Jesus talar i bibeln om att de som vill följa honom (de som är och som vill vara hans lärjungar) kommer att få lida precis som han har lidit.

Lidande finns på många olika plan i världen (bland troende såväl som bland icke troende) men vad är det egentligen för slags lidande Herren Jesus Kristus talar om?

Är det inte ett lidande som handlar om att ha världen och majoriteten av mänskligheten emot sig? Ett lidande som alla som står upp för bibelns sanningar, för Guds ord, tvingas lida (genomlida) om de väljer att stå upp för dessa sanningar precis som Jesus som stod upp för Guds sanningar/ hans Faders sanningar, och som inte talade av sitt eget utan talade vad hans Fader hade sagt till honom att tala?

Detta trots att han fick alla religiösa (de skriftlärda och fariseérna samt deras anhängare) emot sig. Han hade kunnat välja att ingå i samarbeten med dem och att komprommissa med dem och då hade de förmodligen upphöjt honom och sett honom som den messias de väntade på (med tanke på alla de underverk Jesus gjorde och som de hade tjänat på att han gjorde) och som deras efterkommande än idag väntar på.

De väntade inte på en messias som inkluderade hedningarna utan på en messias som skulle komma till jorden för att supportra dem, judarna, (de som kallade sig judar men som var och alltid har varit en Satans synagoga) och sätta dem, judarna, över alla andra folk.

De blev besvikna då Jesus inte upphöjde dem och deras maktambitioner. Jesus och hans apostlar krossade allt som de stod upp för och kallade dem allt möjligt fult och kränkande. 

Kan ni som påstår er vara frälsta idag och som lallar runt i era kyrkor (stödjer kyrkorna som har infiltrerats av dessa människor som tillhör Satans synagoga och som deltar i kyrkornas aktiviteter) och tror att ni är goda, tänka er Jesus som en så hatisk och oresonlig människa?

Svar, nej, det kan ni inte tänka er för att ni är HJÄRNTVÄTTADE av falska herdar som vill fylla sina egna och sina kompisars bukar (med vinning/pengar från världen) och ni har av dem fått lära er att Jesus är KÄÄÄRLEEEK som accepterar allt och alla som påstår att de vill väl trots att både Satan och hans tjänare kan omskapa sig till att likna lusets änglar.

Dessa judar (ja Jesus var själv jude) såg Jesus som ett hot mot deras makt (som de hade byggt upp på religion och etnisk tillhörighet) och det var därför de skrek, korsfäst, korsfäst och fick andra med sig till att göra detsamma. De falska judarnas maktambitioner finns fortfarande kvar bland deras efterkommande som kallar sig judar men som inte är några judar utan en Satans synagoga (Läs. Upp. 2:9 och 3:9).

Den messias som dessa ”judar” liksom de flesta kristna (så kallade sionistiska kristna) och andra folk (religionsutövare) väntar på och tyvärr kommer att ta emot, är ingen annan än Antikrist. Den största, sista och värsta Antikristen.

Större delen av mänskligheten har redan tagit emot denna Laglöshetens människa (Antikrist) i sina hjärtan genom att underlätta för hans tjänare (de vilka korsfäste Jesus/de falska judarna) att utbreda hans (Satans) rike här på jorden.

Inte för att jag vill att någon skall lida men vad kommer det sig att det är så få kristna som lider för sin tro på Jesus? Nu menar jag inte kristna i muslimska länder eller kristna som är i minoritet i något land på grund av att det finns maktmissbrukare och galna despoter överallt, utan om kristna här och nu och i Sverige samt i andra så kallade kristna länder som har överflöd på allt och demokrati?

Kommentarer

Postat av: M.M

Publicerad 2017-07-16 12:36:17

"En svensk tiger"
http://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1324680/images/2012/svensk_tiger_5026bda1e087c331db000083.jpg
Svensken har fått Jantelagen insupen via modersmjölken och fått lära sig att den enda form av nationalistisk stolthet som tolereras är att som sportfåne (lite halvfull) sitta och heja på Tre kronor i tv-soffan. Religion och politik är sedan länge bannlyst från att diskuteras öppet.

Att gömma sig bakom den gudlösa humanismen har blivit svenskens "go to" reaktion på allt som nedbryter de grundvalar och ideal som den tidigare kristna västerländska civilisationen byggts på. Detta är ett verk av kulturmarxistisk infiltration i det allmänna tänkandet.

Man har slutat tro på rättfärdigheten från Gud för att istället, i högmod, upphöja sig själva som enda rättesnöret för sanningen.

Av frukten känner man trädet då landet har gått från en ordningens och laglydighetens mönsterbild till att bli ett laglöshetens och orättfärdighetens Sodom & Gomorra.

Ett land som en gång i tiden var "det bästa landet i världen" sjangserar nu snabbt till att bli ett tredjevärlden land i alla avseenden beträffande trygghet, välfärd och ledarskap.

Svar: Bra skrivet! Jag håller fullkomligt med dig. Tack för länken. Skall kolla den.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik