Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Gratis tandvård och kariesborttagning på Gothia Cup

Publicerad 2017-07-19 21:00:00 i Allmänt,

I Sverige finns det många människor som inte har råd att gå till tandläkaren för att laga skadade tänder eller ta bort karies.

De tvingas gå med sina trasiga tänder (karies och sjukdomar i tänderna) om de inte kan dra ut dem själva och få en viss lättnad med resultat tandlöshet.

Detta gäller dock inte deltagarna i Gothia Cup (den stora ungdomsturneringen i fotboll) vilka gästar Göteborg under veckan och som kommer från alla världens länder.

 Dessa kan få gratis tandvård (liksom alla som sätter ner fötterna i Sverige).

Av ett "lag" som lite lustigt kallar sig  ”Folktandvårdslaget” bestående av Mina Mehrpour, Connie Cheng och Suzan Abdullah från folktandvården i den mångkulturella förorten Angered utanför Göteborg vilka av någon ”konstig” anledning har stor erfarenhet av att möta internationella patienter.

Läs mer här:

https://folktandvarden.vgregion.se/om-oss/aktuellt/folktandvarden-i-gothia-cup-2017/

 

Kommentarer

Postat av: M.M

Publicerad 2017-07-25 21:45:06

Om dom vill ge fri tandvård med egna medel så är det OK. Men om de har full lön och använder skattebetalarnas resurser så är det ett hån mot det samhällskontrakt alla infödda svenskar har rätt att kräva och inte får!
Det verkar nu som VISSA politiker och samhällsdebattörer börjat inse vilken knipa Sverige har hamnat efter decennier av naiv, destruktiv, oansvarighetspolitik.

http://www.gp.se/ledare/ett-etniskt-utanf%C3%B6rskap-1.4444695

http://www.gp.se/nyheter/debatt/staten-m%C3%A5ste-ta-ansvar-f%C3%B6r-en-illa-sk%C3%B6tt-migration-1.4465752Svar: Ja sent skall de vakna om de vaknar. Undrar vad de "SVENSKA" kvinnorna i tandvårdslaget, Mina Mehrpour, Connie Cheng och Suzan Abdullah hade tyckt om samma sak hade skett i deras hemländer. Då kanske de hade tandat till det riktigt ordentligt och dragit ut varenda tand på de hjälpsökande av ren ondska eller frustration
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik