Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Går du till den stora horan?

Publicerad 2017-07-21 13:02:47 i Satans synagoga,

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-07-23 23:55:41

Du jag har fattat mycket redan innan jag såg lite på filmen. Och hur jag än söker så hamnar jag på 0. Så då måste ju du ha kommit rätt.

Postat av: M.M

Publicerad 2017-07-27 23:51:23

Jag håller fullständigt med dig i allt detta. Vi har själva lämnat den etablerade församlingen och står fria från dess manipulation och sektväsende. Vi ser att den handlar om mammon och en vapenvila med världen där priset för denna är lögn och förtigande om det sanna evangeliet/ saltet. (Matt 23:13 Ve eder, I skriftlärde och fariséer, I skrymtare, som tillsluten himmelriket för människorna! Själva kommen I icke ditin, och dem som vilja komma dit tillstädjen I icke att komma in.)
Man rättfärdigar sin existens utifrån politiskt korrekt gudlös humanism (doo-gooders).
Kan du ge systematisk genomgång av alla dessa symboler i videon (eller länkar därtill)? Även nycklar till ett nätverk av Herren trogna församlingar/ bröder? Vi liksom många andra "utbrytare" står väldigt ensamma just nu i denna åskådning/ insikt. (Luk 18:8 "Men skall väl Människosonen, när han kommer, finna tro här på jorden?")

Svar: Hej!Det finns många videos på youtube som talar om vad de ockulta symbolerna betyder så du kan kolla runt själv. Här är i alla fall två länkar. Den första videon talar om den ockulta Davidsstjärnan som kan ses som en symbol för Satans synagoga (se Upp. 2:9 och 3:9) och som pryder staten Israels flagga beroende på att denna ”STAT” (och de som ligger bakom den) inte är från Gud utan från Satan.

https://youtu.be/RXpHW_WsQ-M

https://youtu.be/cWxVC5CvyZM

Vi har även skrivit om den ockulta Davidsstjärnan här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/den-ockulta-davidsstjarnan.html

Jag håller med dig om att det är väldigt ensamt i denna åskådning/insikt men tror på vad bibeln säger att om vi vandrar i ljuset så har vi (får vi) gemenskap med varandra på ena eller andra sättet.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik