Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ljumma kristna och lärjungar

Publicerad 2017-01-02 18:45:00 i Religion,

Inom den etablerade kristenheten (den rumsrena kristenheten som älskar att samarbeta med världen och med världens människor som har Antikrists ande/Satans ande i sig) talas det idag om ljumma kristna kontra Kristi lärjungar.

Definitionen av en ljummen kristen är (enligt den etablerade kristenheten) att den som kallar sig kristen ännu inte har lärt sig att följa Jesus Kristus och då är lösningen (en enkel lösning) att ansluta sig till en lärjungaskola för att slippa förbli ljummen och istället bli en lärjunge.

Alternativt kan de ljumma kristna gå på bibelskolor eller läsa någon pastorsutbildning för att på det sättet gå från att vara ljumma till att bli riktiga lärjungar.

Med andra ord ugnefär som att gå ifrån att vara obildad i världen till att bli bildad genom att gå på en skola (vilken skola som helst) och lära sig olika ämnen och färdigheter för att på så sätt kunna göra bättre ifrån sig i världen och för att kunna konkurrera med andra människor (världens människor) på världens sätt.

Guds rike fungerar inte som världens rike. Det går inte att göra någon människa till en Kristi lärjunge oavsett hur många kristna utbildningar, bibelskolor personen i fråga genomgår och oavsett om det är jättefina och duktiga lärare och kyrkor som står bakom utbildningen/utbildningarna.

Det är endast Gud som har förmågan och makten att göra människor till Kristi lärjungar så därför borde diskussionen om ljumma kristna kontra lärjungar inte ens behöva existera.

Men det gör den tyvärr och det beror på att den etablerade kristenheten tror och vill tro på att Guds rike fungerar som världens rike.

Att det går at lära sig att bli en lärjunge ungefär som man lär sig att bli kock, läkare, ingenjör, sjuksköterska, journalist med mera. Sedan får man något slags bevis på att man fullgjort utbildnigen och är behörig att arbeta som det man utbildat sig till.

Varför det finns något som heter "ljumma kristna" (en kristen kan inte vara ljummen enligt bibeln) är inget man ens vill debattera för då hade hela det kristna skökoväsendet avslöjats på direkten liksom alla som finner en tillfredställelse i att få vara goda, barmhärtiga och kärleksfulla för egen vinnings skull och tror att de är det genom att vara inskrivna i någon kyrka/något samfund.

Många äro kallade men få är utvalda. De allra flesta "kristna" har kallat sig själva för att som nämnts, få ut någon vinning av det på ett världsligt/köttsligt plan (kyrkorna älskar världen och världen älskar kyrkorna) eller så har de blivit kallade av andra lika världsliga och köttsliga människor i kyrkorna och samfunden som säger att de är utvalda trots att de inte är det.

De har blivit och blir grundlurade!

Kyrkorna och samfunden (dess ledarskap som inte själva är frälsta, de kan omöjligt vara frälsta då de går i ekumenik till höger ocb vänster och med vem/vilka som helst likt de värsta horor), är väldigt måna om att knyta människor till sig som håller igång deras skökokyrkor/samfund. Därför drar de sig inte det minsta för att intala andra som tror (vill tro) att de är kallade om de kan tjäna på att dessa människor visar lojalitet (betalar tionde och ställer upp på andra sätt) till kyrkorna och samfunden.

Indoktrineringen är så stor så att vissa av dessa som tror sig vara frälsta genom gärningar, gärningsläror, säger att jag har inte missat en enda Gudstjänst under femton, tjugo eller trettio år.

Det står i bibeln att man inte skall missa Gudstjänsterna säger de och blänger surt vid minsta ifrågasättande.

I nya testamentet står det inget om Gudstjänster där en eller flera som har kallat sig själva eller har blivit kallade av sina skökoväsen, skall stå och tala till en passiv publik som säger sig vara kristna men som bibeln säger är lemmar av Kristi kropp.

De självutnämnda talar inte genom Guds Helige Ande och det är Guds Helige Ande som styr och verkar i dom kristna så därför blir det inget annat än en föreställning, en uppvisning av hur mycket den ena eller den andra prästen eller pastorn har lärt sig på en människostyrd och människocentrerad utbildning.

Det har inget med Gud, Jesus och Guds Ande att göra. De rapar upp sånt som ofrälsta kristna och världens människor vill höra för att de själva är ofrälsta och icke kristna. De gör det för att bli populära.

Som nyfrälst (2011) så talade Guds Ande om för mig att inte ha med kyrkorna och samfunden att göra. Det betyder inte att det kan finnas frälsta och pånyttfödda kristna i kyrkorna men de blir aldrig långvariga och det beror inte på att de vill vara elaka mot kyrkorna utan på grund av att Guds Ande inte finns i de så kallade kristna kyrkorna idag.

Det är världens/Antikrists och Satans ande som finns där och Guds Ande kan inte förlika sig med världens ande.

Därför måste pånyttfödda kristna dra bort från det babyloniska skökoväsendet (det skökoväsen som står med öppna armar och bjuder in Antikrist) vilket sker genom ekumeniken och som handlar om att alla religioner har ett lika värde och att alla religionsutövare har ett lika värde inför Gud (som de säger) trots att det enligt vad kristna pånyttfödda tror på, endast finns en väg till Gud och det är genom Jesus som säger att jag är vägen sanningen och livet.

Tror man inte på det (alla har självklart rätt att tro på vad de vill och att kalla sig vad de vill) så bör man åtminstone inte kalla sig kristen. Det är fritt fram för alla att kalla sig vad de vill.

Den väg som skökoväsendet har lett in många människor på (den breda vägen som bär till helvetet) är en väg som de har valt att vandra samtidigt som de ondgör sig över att det finns så många ljumma kristna.

De kristna som de påstår sig vilja hjälpa genom att erbjuda lärjungaskolor, kan inte vara varken vara varma eller kalla i ett skökoväsen som lägger upp riktlinjer för hur Jesus skall arbeta med dem och för hur Guds Ande skall arbeta med dem.

Det går inte att tala om för Gud, Jesus eller den Helige Ande hur han skall verka i andra människor och det går inte heller att bli en lärjunge genom att genomgå en lärjungaskola och sedan förvänta sig ett diplom eller klappar på axeln.

Jesus lär en pånyttfödd kristen allt den behöver veta. Han leder den in i hela sanningen enligt bibeln. Det kan inte en kyrka göra eller en människa/människor göra hur mycket de än önskar.

Men det är vad falska kristna i skökoväsendena tror idag (vill tro på eftersom de har förkastat sanningen/Jesus). De tror att de kan hjälpa människor att bli pånyttfödda i Kristus och de fokuserar gärna på muslimer samt zigenare (främlingar från hela världen) som har invaderat Sverige för att de tjänar pengar på att vara här.

Som en pastor sa så är det bra att dom kommer hit så slipper vi att åka till deras länder. Missionen är här.

Vad han menade med det (med tanke på att det pågår en legal stöld av skattemedel idag som både troende och icker troende (ateister) betalar för, vet jag inte men det är oftast så här som ofrälsta kristna människor uttalar sig av ren bekvämlighet. De verkar inte förstå att de avslöjar sig själva.

Dock har de mage att kalla sig herdar för fåren trots att de är fula ulvar som inget hellre vill än att tugga i sig fåren.

De hatar Jesus men livnär sig på hans namn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik