Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kyrkorna söker socialbidrag åt tiggare

Publicerad 2017-01-24 07:22:00 i Mångkultur,

Då det inte är så lätt att för vem som helst och hur som helst få socialbidrag som medborgare i Rumänien eller Bulgarien så har man löst problemet på så sätt att kyrkorna och andra godhetsinrättningar kan söka socialbidrag åt zigenare som frivilligt vistas i landet för för att tigga och/eller begå brott och andra lagöverträdelser.

De svenska skattebetalarna får som alltid stå för fiolerna när de hycklande kyrkorna och de övriga godhetsinrättningarna försöker att vinna första priset i godhet. Att i första hand ta av sin egen förmögenhet, svenska kyrkan är ingen fattig och utblottad sköka utan endast en sköka, och inom de flesta andra kyrkor och samfund (godhetsinrättningar där de goda huserar) finns det gott om människor som är välbeställda, är förstås inte att tänka på.

Goda har man dock bestämt sig för att vara men då på andras bekostnad (skattebetalarnas) trots att man gör sig skyldig till stöld (du skall inte själa, ett av tio Guds bud) samt medverkar till att bryta mot lag och ordning. Det finns en anledning till att det existerar världsliga lagar som även kyrkorna (alla dess medlemmar/godhetsapostlar) är beordrade att följa vilket de håller med om om man frågar dem.

Detta gäller emellertid inte när det handlar om vissa folkgrupper.

Då tycks det vara helt i sin ordning att bryta mot vilka lagar som helst (till och med mot Guds lagar/du skall inte stjäla) och myndigheterna och kyrkorna samarbetar för att kunna göra detta på bästa sätt. Att de (de goda) bidrar till att skapa kriminalitet, kaos och laglöshet samt till att permanenta tiggeriet (antalet "fattiga" tiggare som de påstår att alla tiggare är, trots att det finns många bevis på motsatsen, lär knappast minska när det är möjligt för de goda att söka bidrag åt dem), ägnar de inte en tanke åt.

De har sålunda ställt sig helt på de styrande sionisternas (världshärskarnas) sida vilka kämpar febrilt med att försätta landet i ett så stort kaotiskt tillstånd som möjligt och att utrota den svenska befolkningen men intalar sig själva att de gör något gott.

Läs denna artikel och andra mycket bra artiklar på bloggen "Politik och Partier" så förstår ni hur de så kallade journalisterna (maktens lydiga knähundar/nickedockor), kommunerna, myndigheterna, kyrkorna och samfunden ljuger (manipulerar) för folket när det gäller tiggare och tiggeriet.

http://hotpot.se/politik/jonkoping-ger-kyrkan-250-000-kr-for-att-forsorja-eu-migranter-som-olagligen-vistas-i-sverige/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik