Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Göteborgs stad förskingrar avlidnas pengar

Publicerad 2017-01-24 14:11:00 i Mångkultur,

Kommunstyrelsen i Göteborgs stad har efter ett beslut från kammarkollegiet nyligen delat ut 233.000 kronor till ensamkommande flickor i åldrarna 4-17 år vilka får 12.000 kronor var.

Pengarna kommer från Fredrique Wohlfarts stiftelse för föräldralösa barn och barn som är i avsaknad av omvårdnad.

Dom flesta vet vid det här laget att det inte är särskilt troligt att barn (i synnerhet inte småbarn) klarar av att ta sig tvärs över halva jordklotet (ända till Sverige) utan ledsagning eller ekonomisk hjälp från vuxet håll. Från föräldrar eller anhöriga.

Det är inte gratis att ta sig till Sverige och vem/vilka har betalat flickornas resa om inte föräldrar eller andra vårdnadshavare (anhöriga om de nu råkar vara föräldralösa)? För inte kan väl dom små ha hunnit arbeta särskilt länge och på så sätt lyckats spara ihop pengar till resan själva?

Och varför väljer barn att ta sig till just Sverige när det finns många mer närliggande länder?

Tyvärr är det så att alla unga vuxna (även män med fruar och barn i hemländerna och som kallas flyktingpojkar) enligt de svenska flata myndigheterna, är föräldralösa om de påstår att de är föräldralösa liksom de är fjorton år (om de påstår det) trots att de kan vara så gamla som 35 år.

Fredrique Wohlfart tanke var antagligen att hans pengar skulle gå till föräldralösa barn i Sverige och att de verkligen skulle vara föräldralösa och barn (vilket myndigheterna inte lägger ner några resurser på att kontrollera) och som dessutom är i avsaknad av omvårdnad vilket definitivt inte stämmer när det gäller de ensamkommande barnen (flickor som pojkar) vilka får dygnet runt uppassning på barnhem och allt vad de behöver samt mer än så tills föräldrarna eller de anhöriga (som har skickat hit dem) dyker upp som anhöriginvandrare.

Barnen kan ju inte tillåtas att vara ensamma i ett främmande land utan måste förstås återförenas med föräldrarna eller de anhöriga heter det då (när dessa lägligt dyker upp då barnet/barnen har fått permanent uppehållstillstånd) och då självklart i Sverige (det går  inte att skicka barnen och föräldrarna/vårdnadshavarna tillbaka till sina länder för det är inhumant och strider mot de mänskliga rättigheterna även om de har ljugit sig in i landet) som även tar hand om och sörjer för dem på alla tänkbara sätt. Bostäder, bidrag och gratis allt.

Det är inte endast pensionsfonderna som dräneras för att mångkulturen (förfallet) skall kunna blomstra utan nu dräneras även fonder och stiftelser (kommuner och myndigheter förskingrar/använder de avlidnas pengar på ett felaktigt sätt) för att vansinnet skall kunna fortgå.

Källa:

http://goteborg.se/wps/portal?urile=wcm%3apath%3aportal+site%2faktuellt%2f612e00c3-0c36-46f0-b0db-2f9a28038cd0&page=nyhetsarkiv.nyhet

Kommentarer

Postat av: Erik

Publicerad 2017-01-24 14:23:10

Det finns de som blir lyckliga när Sverige sugs ut med hjälp av "snälla idioter"!!


Svar: Ja tråkigt nog så verkar det vara så.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik