Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Falska herdar vill inte veta av missionsbefallningen

Publicerad 2017-01-22 19:51:37 i Religion,

Jesus säger:

"Gån för den skull ut och gören alla folk till lärjungar, döpande dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn, lärande dem att hålla allt vad jag har befallt eder. Och se, jag är med eder alla dagar intill tidens ände" (Matt. 28:19-20).

Ledarna inom kyrkor och samfund vill inte veta av Jesus missionsbefallning och vem är förvånad?

En "kristen" broder (fast jag tvivlar starkt på att han är kristen och en broder med tanke på det jag nu kommer att tala om), berättade att han åtskilliga gånger har försökt att få folk i sin kyrka (även de med ledande befattning om det nu finns något som kan kallas så i en Guds församling som kyrkorna utger sig för att tillhöra), att gå med ut och evangelisera bland icke troende (syndare) vilket är vad Jesus befaller oss att göra om vi vill kalla oss kristna och lärjungar till Jesus.

Han säger inte att om ni har tid och lust så får ni gärna gå ut och predika. Han befaller oss att göra det.

Jesus befaller oss inte att stå och predika varje söndag för människor som redan har kommit till tro vilket är vad kyrkorna och samfunden (deras självutnämnda präster och pastorer), ägnar sig åt för att få lyfta upp sig själva och sina skökoväsen som går i världens ledband och för att få ogudaktiga/icke frälsta människor (som tror att de är frälsta) att få känna sig goda under en och en halv timma varje söndag.

Ja, det finns många som kallar sig kristna!!, och som anser sig vara goda trots att de tillhör ogräset som Jesus en dag kommer att rensa bort.

Han fick inget stöd för detta. Dom ledande i kyrkan trots att denna kyrka liksom alla andra kyrkor och samfund påstår sig vara en Guds församling, ville och vill fortfarande inte hörsamma Kristi missionsbefallning av någon anledning.

Märkligt!!

De stöttade inte min broder (trots att jag tvivlar på att han är min broder vilket får sin förklaring om ni fortsätter läsa).

Min kristna broder gavs tillåtelse att skriva samman någon slags skrift som han fick dela ut till människor (icke troende) där det står att de som får del av skriften kan vända sig till den berörda kyrkan där de kan få hjälp att bli frälsta (komma till tro) och bli medlemmar.

Egentligen så är det inte de avfälliga skökoväsendena som man skall klandra för de har redan bevisat vad de går för många gånger om, utan alla dessa som påstår att de är kristna (pånyttfödda i Kristus) men som inte förlitar sig på Jesus (Guds Ande) utan på pastorer, ledare, mentorer och allt vad de kallar sig i kyrkorna och därför ljuger och är falska samt fega.

En pånyttfödd kristen vet vilken herre den har och vilken herre den skall lyda. En kristen som lyder människor mer än Gud (Guds rättfärdighetsprinciper) är ingen sann kristen. Men de falska kristna vill till vilket pris som helst dra in nya medlemmar i de skökoväsen de stödjer och står upp för. De vill ta så många som möjligt med sig i fallet och till helvetet precis som Satan.

När jag säger till min broder (han som kallar sig för en broder och kallar mig för syster) att jag tvivlar på att han har Guds Ande eftersom han förlitar sig mer på sina pastorer och mentorer än vad han förlitar sig på Gud, så får jag höra att man måste underordna sig församlingen, det vill säga underordna sig de vidriga ulvarna i fårakläder som har satt sig på piedestal i varje församling/kyrka och som leder de stackars fåren med hjärnhand i en rikting bort från Gud och hans evangelium och rakt ner till helvetet.

Vi måste ödmjuka oss, samarbeta samt kompromissa och lära oss av ledarna inom församlingen/kyrkorna för någonstans har de den erfarenhet som behövs säger min kristna broder.

Erfarenhet av vad förutom att förvränga evangliet, ljuga och vara falska samt manipulativa likt den värsta sekt och att lura ärliga sökare till helvetet?

Det är så illa att han som kallar sig min broder inte ser mig som en riktig kristen för att jag inte vill gå i de ogudaktiga kyrkornas ledband. Jag ser därför inte honom som en broder utan som en Satans hantlangare vilket faktiskt de flesta kyrkokristna och samfundskristna är utan att veta om det.

De flesta har inte ens läst bibeln utan lyssnar blint till vad deras präster och pastorer säger till dem precis som socialister/kommunister, moderater (allt vad de kallar sig)  lyssnar till sina världsliga ledare. De lyder människor mer än Gud och det är en synd enligt Guds sätt att se det men helt okey enligt världens sätt att se det.

I världen väljer vi allt som passar oss bäst för stunden eller på lite längre sikt men när vi har valt Gud (Jesus) så kan vi inte längre stå kvar på båda sidor och halta än hit ocb än dit.

De avfälliga kristna (de falska och fega som har mage att kalla sig kristna och pånyttfödda men som ljuger) önskar dock att vi skall göra det. De njuter av det och när de får oss till att börja tvivla eller får oss att falla. Ett haltande i fel riktning leder till att de kan slå klorna i oss direkt och ja, Satan verkar genom människor för att förvilla dem som har kommit till sann tro på Jesus.

Inte har väl Gud sagt att det bara finns en enda väg till Gud? Inte har väl Gud sagt att inte dom som tror på andra religioner kan uppnå frälsning om de är snälla och glada och barmhärtiga? Inte har väl Gud sagt att han inte älskar allt och alla vad de än gör och vad de än tror på? Är inte Gud kärlek till allt och alla oavsettt vad de gör eller vad de tror på?

Satan ändrar taktik allt eftersom tidsåldrarna fortskrider men han har alltid folk och i synnerhet kristna som gör hans vilja även om de är omedvetna om det.

Satan önskar att förgöra all sann tro på Jesus och alla sanna kristna men det kan inte de naiva och dumma kristna inom kyrkorna förstå eller se eftersom att de inte har kärlek till sanningen. Av den anledningen har Gud låtit dem förblindas så att de inte kan se sanningen (Jesus) och vad som är hans vilja.

De tror att om de gör en massa goda gärningar i köttet eller om de är medlemmar i någon kyrka eller i något samfund och har kontakt med andra som också är medlemmar i kyrkorna eller i samfunden samt förlitar sig på kristna auktoriteter, så är de frälsta.

De är grundlurade av Satan ty Jesus säger så här om dessa falska kristna som inte bara nöjer sig med att vara falska kristna utan som även vill dra med sig andra i fallet:

"Många skola på den dagen säga till mig: Herre, Herre, hava vi icke profeterat i ditt namn och genom ditt namn drivit ut onda andar och genom ditt namn gjort många kraftgärningar? Men då skall jag betyga för dem: Jag har aldrig känt eder; gån bort i från mig, I ogärningsmän" (Matt. 7:22-23)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik