Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Varningar från en före detta vänsterextremist

Publicerad 2017-02-16 06:26:00 i Mångkultur,

De allra flesta av alla er feminister, vänstermänniskor, kulturmarxister, multikulturförespråkare och sociala rättvisekrigare, alla ni som utgör gräsrötterna inom dessa grupper, de flesta av er som jobbar inom myndigheter, inom det offentliga och som journalister, den stora massa av idealistiska och naiva människor som verkligen tror på budskapen inom dessa rörelser, det är ni som är de "nyttiga idioterna" som den globala eliten använder sig av som ett verktyg för att destabilisera olika länder, regioner och folk.

När det verkliga övertagandet sedan sker kommer ni att vara bland de första att hamna i fängelset, bli utvisade eller ställas upp mot väggen och avrättas. Jag var tidigare en av er, så läs därför vad jag nu har att säga er. Även många av er som tillhör den nya högern eller ser er som nationalister bör läsa detta.

Om någon känner sig provocerad av att jag säger att ni är naiva och lurade så kanske det blir bättre, är lättare att ta, om ni får veta att jag tidigare hörde till er, att jag var lika lurad, lika naiv, att jag var en vänstermupp, en social rättvisekrigare, en socialist. Att jag kallar er naiva och lurade är för att provocera, så att ni vaknar till lite.

Ja, jag var själv verkligen naiv och lurad tidigare och det var inte heller bara lite, utan mycket, då jag var aktiv i en riktigt extrem grupp långt ut på vänsterkanten. Rättvisepartiet Socialisterna hette gruppen. Partiet. Jag representerade till och med dem som ersättare i Haninge kommunfullmäktige. Så illa var det. Jag var en vänsterextremist, visserligen inte i så avseende att jag var våldsam eller så, utan för att jag befann mig extremt långt ut på vänsterkanten. Inte heller var detta så länge sedan så att jag kan skylla på ungdomlig dumhet.

Detta med min vänstertid är verkligen så otroligt pinsamt för mig så jag försöker oftast bara glömma bort att jag var så lurad tidigare, så hjärntvättad, men samtidigt vet jag att det är viktigt att vara öppen med det eftersom den propaganda som vi alla utsätts för är så otroligt omfattande och därför får grepp om så många av oss. Vissa är dessutom mer utsatta för den än andra. Därför går jag nu ut stort med det. Det är inte så att jag har försökt dölja det, nästan alla som känner mig sedan en 67 år och längre tillbaks vet nog om det, men jag har inte heller gått ut aktivt och berättat om det.

Själv så föddes jag in i det, i en släkt med starka socialdemokratiska traditioner. Jag visste inget annat. Som ung höll jag mest på med sådant som unga människor gör och när jag i vuxen ålder började bli allt mer medveten om världens problem och orättvisor så var det självklara för mig att engagera mig och eftersom jag insåg att alla riksdagspartier och den vanliga arbetarrörelsen var en del av problemen så blev det självklara för mig att gå ännu längre vänsterut för att försöka ställa allt till rätta.

Jag insåg inte att jag genom att göra så bara gjorde det ännu värre och jag kunde då aldrig ens föreställa mig att det fanns något annat jag kunde göra eftersom allt jag någonsin hade hört tidigare var att "den andra sidan", allt som stod mot vänstern, var problemet, ondskan. Så om något var fel så var det såklart mer vänster jag var tvungen att bli för att lösa det. Så hade jag blivit lärd att tro och skulle man kämpa emot det dåliga och göra det ordentligt, ja då gällde det alltså att engagera sig i något av de mer extrema vänstergrupperna.

Trots många år av vänsterextremism, där praktiskt aktivistiskt och politiskt arbete varvades med läsande av Marx, Lenin, Trotskijs och många andra författare så var det inte för än jag började se vad den socialistiska praktiken utsatte mitt äldsta barn för på dagis, hur denna samhälleliga norm som idag omhuldas av samtliga riksdagspartier drabbade henne, som jag började se att någonting i allt detta inte stämde.

Allt detta om vilka som är de "nyttiga idioterna" avslöjades av den avhoppade KGB-agenten och sovjetiska diplomaten Yuri Bezmenov i nedanstående filmklipp som spelades in redan 1984. Så fungerade det runt om i världen för 30 år sedan och så fungerar det än idag där den globala eliten lyckas med sina planer och även om de sedan dess till stor del har förlorat sin kontroll över Ryssland så har de på intet sätt förlorat sin kontroll över världen, utan snarare har den stärkts och speciellt då i Västvärlden. Det är därför otroligt viktigt att just alla ni som nu utnyttjas som ett verktyg av den globala eliten tittar på detta så att ni förstår vilken roll ni har i det som sker.

När det verkliga övertagandet har skett kommer dock inte den styrande eliten vilja ha kvar er eftersom de vet att de flesta av er kommer att vända sig emot dem när ni slutligen inser vad ni har hjälpt till att skapa. Därför kommer ni att vara de första de oskadliggör om de lyckas ta över på riktigt tillsammans med de som då finns kvar alla oss som redan idag kämpar emot den globala elitens planer, alla vi som har insett vad dagens rörelser för feminism, HBTQ, socialism och multikultur egentligen handlar om, vi som vet vad som verkligen gömmer sig bakom de fina fasaderna och vilka som verkligen leder dessa rörelser.

Läs hela artikeln här:

http://www.informationskriget.se/2016/05/31/varningar-fran-en-fore-detta-vansterextremist/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik