Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kameler importeras för att ge invandrare arbeten

Publicerad 2017-02-10 05:47:00 i Mångkultur,

Den invandrartäta förorten Angered utanför Göteborg har fått över en miljon i bidrag från Göteborgs stad, det vill säga från skattebetalarna, för att starta ett kamelcenter som skall sysselsätta invandrare från arabvärlden. Men pengarna räcker inte. Det krävs ytterligare två miljoner.

Nej, detta är inte dagens skämt vilket säkert många Göteborgare skulle önska. Politikerna har redan importerat 1.500 liter kamelmölk och enligt en MP-profil kan kamelmjölk hjälpa mot autism och andra sjukdomar, skriver Göteborgsposten som om det skulle vara relevant i sammanhanget och som om man inte (om viljan hade funnits), hade kunnat importera kamelmjölk varje dag till dom som är drabbade av autism med mera.

Vad det handlar om är att få människor (dumsvenskarna) positiva till den förödande och kostnadskrävande massinvandringen av ointegrerbara lycksökare från hela världen och alla vansinniga integrationsprojekt som poppar upp som svampar ur jorden, så därför hittar man alltid på något som kan åstadkomma detta. 

Géza Nagy (själv invandrare som i och med detta projekt har fått arbete) berättar lyriskt för GP om den planerade kamelparken.

– Den största inkomstkällan kommer vara från turism. Det finns ett jättestort intresse för kameler både i Sverige och utomlands. Vi räknar med turister från hela världen, även från Japan och Kina, säger han.

Tanken är att turisterna ska kunna både rida och klappa på kamelerna och att ett 20-tal personer ska kunna anställas i syfte att bättra på den så kallade integrationen av invandrare från arabvärlden.

Kommentar:

"Det finns ett jättestort intresse för kameler både i Sverige och utomlands"???Varför intresset för just kameler skulle vara så stort i Sverige (utomlands) framkommer inte.

Intresset för elefanter kanske är minst lika stort och varför inte starta ett elefantcenter i samma veva (importera elefanter) så att alla arbetslösa och outbildade afrikaner (som inte är attraktiva på den ordinarie arbetsmarknaden) kan få "skattefinansierade anställningar" och sysselsätta sig med elefantskötsel om de är vana vid det från sina hemländer? Det går att klappa och rida på elefanter också.

Varför turister skulle vallfärda till invandrargettot Angered där de riskerar att både bli rånade, nedslagna och våldtagna, för att det plötsligt importeras kameler, framkommer inte heller.

Men trots att projektet fått in en miljon i bidrag från skattebetalarna, bland annat 500.000 kronor i "integrationsmedel" från Göteborgs stad, och arbetet pågått i flera år lyser kamelcentret ännu med sin frånvaro, rapporterar GP. Enligt Nagy krävs två miljoner i bidrag för att bygga stall, paddock och vägar.

Gissningsvis så får kamelcentret de pengar som saknas efter att Nagy har fått breda ut sig i sionistpressen GP.

Läs mer här:

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/miljonbidrag-till-kamelturism-och-mj%C3%B6lk-1.4150581

Kommentarer

Postat av: tomtom

Publicerad 2017-02-10 06:36:18

Kameler, sand, dadelpalmer, moskéer. Vad mer kan vi göra för att få våra pensionsräddare att trivas i detta karga land.

Svar: Ja, det kan man fråga sig. Endast fantasin (om ens det) verkar sätta gränser.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Henrik

Publicerad 2017-02-10 07:41:59

De visar vilka idioter de är!!!
Och värre blir det!!!

Svar: Korrekt! Undrar om det finns någon gräns för idiotin.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-02-10 09:22:49

Politikerna i Göteborg är de första som skall testa om kamelmjölk hjälper mot deras hjärnsvaghet.

Svar: Bra förslag, fast ibland tvivlar man på om det är något som hjälper mot den åkomman som i stort sett varenda politiker från höger till vänster verkar lida av.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik