Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hur kan en kärleksfull Gud tillåta all ondska

Publicerad 2017-02-23 16:06:00 i Satans synagoga,

Hur kan en god, kärleksfull och allsmäktig Gud tillåta allt lidande och all ondska i världen? Det är en fråga som många människor ställer sig idag och som många har ställt sig under århundraden och ännu längre tillbaka i tiden vilket har lett till att det blivit ett problem.

Problem är som bekant till för att lösas när de uppstår och detta problem har kommit att kallas för Teodicéproblemet.

Tänkande och reflekterande människor har genom tiderna försökt att förstå hur detta som omöjligt kan gå ihop för den mänskliga hjärnan, ändå går ihop. De förstår inte att det finns människor som kan tro på en Gud som är så ond och kärlekslös, obarmhärtig och som tillåter ondskan att existera samtidigt som de säger att Gud är kärlek och tror på honom.

Om Gud är god, kärleksfull och allsmäktig så kan han, menar de, väl bara sätta punkt för ondskan genom att trycka på en knapp, ungefär som när man tänder och släcker en lampa.

Nu är allt det onda slut och nu tar godheten vid. Finemang!!

Det är önsketänkande eftersom Gud skapade människan för att han ville ha gemenskap med henne. Gemenskap fordrar att det skapade (i detta fallet människan) har en egen fri vilja för annars kan man inte tala om gemenskap och kan inte förvänta sig något vettigt utbyte i form av givande och tagande.

En slav gör vad man säger till den att göra. En fri människa har ett val att välja vilken sida den vill (väljer) att stå på. En fri människa kan välja mellan det goda och det onda men en slav har inget val alls. En slav är helt kontrollerad av sin Herre som inte är ute efter att ha gemenskap på likvärdiga grunder med sin slav, utan efter att utnyttja slaven.

Gud vill ha gemenskap med alla som kommer till tro på honom men det vill inte slavägaren. Slavägaren/slavägarna gnuggar händerna så fort han/de kan utnyttja någon och ser framför sig hur dollarna (pengarna) trillar ner i kassakistan.

Slaven gör precis som den är tillsagd att göra och i utbyte får slaven (som i forna tider) behålla sitt liv och nu i modernare tider höga positioner, löner och förmåner om den/de går slavägarens/slavägarnas intressen tillmötes. Det vill säga sionisternas (Satans synagogas) intressen tillmötes.

De som äger pengarna och därmed makten över alla folk och länder genom, ja just det, makten över penningen, har trots att de är småväxta och kanske inte skulle ha så mycket att säga till om ifall det blev en kamp mellan man och man eller kvinna mot kvinna, ändå sin makt via penningen som de har fått alla världens människor och alla länder att rätta sig efter genom att hålla sig fast vid den falska judendomen (som Jesus och apostlarna varje dag var i strid med) men som idag har fått makten inom kristenheten då de falska judarna har tagit makten över alla pengar vilket gör att de kan styra allt exakt i Satans riktning på alla plan.

Slaveriet är detsamma igår som idag men idag har slaveriet fått ett lite mer humanare ansikte. I västvärlden tillåts alla slavar att äta sig mätta och de har ett par partier att rösta på så att de kan fortsätta att äta sig mätta och mer än mätta. De kan även lägga undan en slant på banken och till Satan (till Satans synagoga) som under tiden deras pengar sitter på kontot kan skapa pengar ur tomma intet medan de själva drömmer om mellofestivalen nästkommande lördag och om den/de som borde vinna egentligen vann eller om det var fel att den/de vann.

Nog om det.

Om Gud hade skapat människan utan en fri vilja så hade han skapat slavar som hade lytt hans minsta vink men Gud ville och vill ha vänner/kompisar. Han vill ha människor som utefter ett fritt val (sin egen fria vilja) väljer att arbeta tillsammans med honom för att sprida hans rike här på jorden som idag styrs av djävulen (Satan) trots att Gud har den yttersta kontrollen över detta.

Satan var en ljusets ängel som Gud kastade ner till jorden för att han började deala med änglarna i Guds rike om pengar. Han ville tjäna pengar på orättfärdiga grunder och ville höja sig över Gud vilket var förhatligt för Gud. I Guds rike existerar inga pengar.

Allt handlar idag om att sålla agnarna från vetet i denna den yttersta tiden som de kristna inte vill kännas vid då många av dem tror att de kommer att bli uppryckta till Gud innan vedermödan inträffar. De tror på Darbyismen, att de kristna blir uppryckta i skyarna tillsammans med Jesus, innan vedermödan inträffar.

Därför kan de bara sitta och knäppa händerna under söndagsgudstjänsterna och lyssna på deras avfälliga och icke frälsta präster och pastorer som står upp för massinvandring, för ett nytt Babels torn genom ekumeniken, ogudaktighet och all slags ondska samtidigt som de spelar musik och inbjuder till andra aktiviteter fram tills att det sker.

Till er som tror på allt gott som de olika kyrkorna och samfunden lockar med, vill jag bara säga att vi lever i vedermödan nu. Om ni inte har blivit uppryckta ännu utan går till era skökosamfund som ni tror att Gud och Herren Jesus har välsignat, så har ni en dom över er och era församlingar.

Ni har haft lång tid på er att ta till er Guds evangelium men ni har inte velat det för att ni känner större kärlek till dom som står upp för Satan (världen)  än vad ni känner kärlek till dom som står upp för Gud. Ni har valt sida.

GUD ÄR NATIONALIST! Gud är ingen välgörare som står upp för den ogudaktighet (för kreti och pleti) som kommunismen/socialismen, bär i sitt sköte. och som syftar till att de ogudaktiga inom kyrkorna skall slå sig i slang med världen och upplyfta världen framför Gud.. Gud hatar människor som kommer till Sverige för att sko sig på de kristnas bekostnad för att på så sätt få uppehållstillstånd och alla bidrag som tänkas kan.

Gud är och kommer alltid att vara nationalist men är nådig och kommer se till så att alla som hamnar i knipa om de är på genomresa, har det varmt om fötterna eller om de råkar bli sjuka när de är på genomresa. Då finns vi alla kristna som kommer att ta hand om dem tills att de kan åka tillbaka till sina hemländer.

Vi finns inte till för att Satans synagoga tillsammans med dem som de har bjudit in till Sverige via, George Soros, skall slå rot här och utsuga  vårt land vilket är fallet idag.

Vi skall så fort som möjligt se till så att de kommer tillbaka till sina länder eller till angränsande länder som har samma religion och kultur som de. De ska inte vara i Sverige och det är inte Guds vilja även om de är beredda på att bli slavar under kristna (för att få allt gratis i Sverige) som inte är kristna utan som kallar sig kristna för att vinna slavar och tycker att det är gott om de kan få människor att tro på dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik