Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Donald Trump går i trump

Publicerad 2017-02-25 18:18:34 i Satans synagoga,

En president i USA eller en makthavare någon annanstans här på jorden kan inte vara president eller makthavare om den inte står upp för Satans synagoga och Sion äldstes protokoll. Det vill säga om den/de inte accepterar att det är Satans synagoga som styr penningen och därmed världen vilket det är ett fåtal personer som gör idag.

Allt snack hit och dit om att nu kommer någon som verkligen kan vända skutan åt rätt håll oavsett om det handlar om en president i USA eller om ett nytt parti i Sverige, har varit beprövat sedan århundraden tillbaka men inget vettigt har egentligen hänt annat än att det varit till ondo och berikat Satans synagoga. Nu mobiliserar sig Sionistdemokraterna (Sverigedemokraterna) inför valet 2018 för att få så många röster som möjligt utan att kunna göra något av godo för Sverige då de är köpta av Satans synagoga.

Det sätt på vilket de (Satans synagoga) äger och styr är att få andra människor som inte äger och styr att fokusera på oväsentligheter för att på sätt kunna roffa åt sig ännu mer pengar och ännu mer makt. Idag verkar resurserna när det gäller att ta hand om alla outbildade som anländer till Sverige, vara helt obegränsade, vilket är sant, och som många av oss som har varit vakna de senaste decennierna, är emot (då vi har hört om hur vi har levt över våra tillgångar utan att ha några tillgångar), men hur många ställer sig frågan hur det kan komma sig?

Det måste till en utllandsfödd som kan förklara detta för svenskarna. Det som inte svenskarna kan förstå själva och då blir det inga förklaringar utan statistik som förklarar hur det ser ut men som vanliga svenskar inte kan göra något åt i efterhand.

Skadan är redan skedd. Jag har inget emot Tino Sanandaji om han är den enda rösten i Sverige eller Mona Walter en, kvinna med rötter i Somalia och som är med i svenska kyrkan (skökan) och som kritiserar Islam (för att nämna några exempel) men vad kommer det sig att alla invandrare ges utrymme i medierna?

Att media vill diskutera med dem om det svenska folket och vad som sker här men inte med svenskar?

Måste vi importera invandrare för att de ska säga sanningen om Sverige?

Detta är svårt att sätta fingret på men det borde väl ändå börja ringa en och annan klocka någonstans och som talar om att detta är fel även om personerna (inget ont i dem) är helt rätt ute. Alltså inget ont om de invandrare som berättar sanningen om det dårhus vi lever i. Bara lite konstigt att vi inte kan göra det själva.

Har det gått så långt som till att invandrare är skyddade när de säger sanningen om vad som sker i Sverige på grund av att de är invandrare? Det kanske är lite exotiskt att vara invandrare vilket man måste ha överseende med på grund av kulturskillnader? De får behålla sina arbeten (om de arbetar) samtidigt som en svensk som säger sanningen om detta dårhus inte bara riskerar att förlora allt utan förlorar allt.

För oss gäller inga diskrimineringslagar då våra landsförrädarpolitiker har bestämt sig för att svenskar inte är något folk. Vi har inte rätt att känna oss diskriminerade trots att vi blir diskriminerade varje dag på olika sätt. Om vi blir rånade, våldtagna, misshandlade och utsugna av främlingar som de har bjudit hit, så får vi skylla oss själva.

Kommentarer

Postat av: Mikael Möller

Publicerad 2017-02-25 19:38:50

"Måste vi importera invandrare för att de ska säga sanningen om Sverige?" ja så är det. Det som en gång var ett resligt och stolt folk av goter är numer ett förkrympt och fotskrapande huvudböjande folk.

Glad att du finns - själv förlorat mina epostadresser.

Svar: Ja, tanken med den sionistiska agendan är att vi skall förlora allt även om inte alla svenskar (än så länge) är ett förkrympt och fotskrapande huvudböjande folk. Det finns fortfarande de som är resliga och stolta men som kommer att dö ut vad tiden lider om man ser den utveckling som sker redan på dagis med småbarnen som blir HBQT certifierade (av sina småskolelärare) samt bär det ockulta på sig via kläderna, den femuddiga stjärnan, kläder som deras föräldrar har satt på dem. De falska judarna har verkligen lyckats med att hjärntvätta ett helt folk som verkar glada över att få bli hjärntvättade.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Mona

Publicerad 2017-02-26 09:50:16

Tänk...svenska folket kan och vill inte förstå att SD sverigedemokraterna - är styrda av Världshärskarna/sionisterna/Israels falska vänner, utan blåögda (enögda) som de är så tror de på dem - detta trots deras SD:s ofta ligistfasoner och spelberoende/missbrukare som deras ledare var eller fortfarande är om han Åkesson - inte fått hjälp!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik