Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hat eller sanning

Publicerad 2017-12-13 20:44:00 i Religion,

Jag fick en kommentar på en artikel med rubriken "Den antikristliga anden styr kyrkorna och samfunden" och som jag väljer att publicera och skriva lite om för att det är så typiskt för ”falska” kristna att inte vilja vara i sanningen utan halvt som halvt i sanningen vilket de har lärt sig att man måste vara för att kunna bli väl emottagna av världen och av världens människor och de sionistiska judarna som styr allt som finns i alla samhällen numera samt allt som finns i  kyrkor och i samfund.

Man blandar sanningar med lögner hej vilt och beskyller dem som talar sanning för att vara hatiska, obibliska, kärlekslösa, fördömande, intoleranta med mera och sist men inte minst och som grädde på moset för att vara JUDEHATARE.

Så här såg kommentaren ut: 

Jag läste om det här med ånger och omvändelse vilket är helt rätt och bibliskt. Skickade också en länk om det till min man. Men sen började jag läsa runt på din sida. Och blev chockad av HATET. Helt obibliskt hur du hatar tiggare skriver om dumma svenskar och kristna som hjälper dom. Läs din bibel helt och hållet! Och du verkar vara judehatare också. Det kommer Jesus inte gilla. Han älskar sitt utvalda folk, Gud håller sitt löfte till judarna. De har en stor plan i världshistorien. Det hjälper inte att du skriver om sanningen i bibeln när du också skriver falska saker. Må Gud öppna dina ögon.

Ingenstans i mina artiklar om de parasiterande zigenarna från Rumänien (ett EU land som Sverige liksom andra EU länder har gett miljontals kronor till) och som trots det har förbjudit dem att tigga i sitt eget land (av någon konstig anledning), har jag sagt att jag hatar dem som människor.

Däremot hatar jag deras asociala beteende (i många fall rent kriminella beteende) och att de inte väljer att utbilda sig eller ta arbeten i sina egna länder (vilket de hade kunnat göra) där det finns öronmärkta pengar för just denna folkgrupp vilket vi har skrivit om på bloggen tidigare.

Men det passar inte för dem (de som är i Sverige för att tigga) för de vill ha lättförtjänta pengar genom att dra på sig tiggardressen och se fattiga ut vilket ger dem mer än en höginkomsttagare lön i deras hemländer när de sitter dag efter dag utanför varenda affär och ser miserabla eller glada ut och får folk att ge dem pengar. Därför kallar jag dem för BEDRAGARE och PARASITER vilket de är

Dessutom så vill de inte integreras med dem som de kallar för Gajer, det vill säga icke zigenare, utan de är måna om att hålla ihop som grupp eller som KLAN precis som de kabbalistiska (falska) judarna håller ihop som klan var de än befinner sig i världen. De livnär sig på att vara/kallas för minoritetsgrupper som majoriteten i ett land måste ta hänsyn till för att inte riskera att få böter eller att hamna i finkan för ”hets mot folkgrupp” om de visar sitt missnöje på något sätt.

I Sverige, idioternas paradis än så länge, krävs ingen form av anpassning utan det är den svenska befolkningen som skall anpassa sig till alla minoritetsgrupper och till vad de vill och vad de strävar efter.

Om en människa (kristen eller inte) går till en affär för att handla och som inte vill se dessa parasiter varje dag när den skall handla (kanske den har sett samma människa under fem års tid som sitter där knall pall och är max trettio år) så är det förstås den det är fel på. Om den vill slippa detta hej, hej så tvingas den handla före klockan tio eller efter klockan sju på kvällen. Är det KÄRLEKSFULLT?? Är det barmhärtigt?

De så kallade kristna (falska kristna) har sedan länge hakat på för de vill inte ha med sanningen att göra. De vill inte veta om tiggaren som de skänker en hög inkomstlön till enligt Rumäniens mått mätt varje månad, skulle kunna få en utbildning eller ett arbete i sitt hemland.

De har vant sig vid att se dessa parasiter utanför alla affärer och på gator och torg som offer och tycker antagligen att de utgör ett trevligt inslag i gatubilden samtidigt som tiggarna ger dem en chans att få vara goda. En Win Win situation för båda parter.

Att däremot se till att ge tiggarna från Rumänien och Bulgarien en månadslön så att de slipper tigga utanför alla affärer i Sverige är inte något som kyrkorna, samfunden och alla godhetsorganisationer är intresserade av.

De önskar att denna börda skall läggas på de svenska skattebetalarna och att de sedan kan ta åt sig äran av att HJÄLPA de nödlidande som de anser att alla zigenartiggare från Rumänien/Bulgarien är, trots att de inte vet något om dem och inte vill veta något om dem. 

VI HJÄLPER RUMÄNSKA TIGGARE, VI HJÄLPER ALLT OCH VI HJÄLPER ALLA, SE VAD HJÄLPSAMMA ”VI” ÄR, för att inte säga riktigt barmhärtiga och kärleksfulla.

Att säga sanningen, att Gud/Jesus är emot allt vad bedrägligt förfarande heter, biter inte på de kyrko och samfundskristna som har anammat världen och allt som finns i världen. De har anammat en falsk kärlek som GUD/JESUS inte har välsignat och de saknar Guds Ande som är den verkande kraften på jorden fram tills att Jesus kommer tillbaka.

De arbetar i sitt kött för att frälsa världen men det står inget i bibeln om att en kristens plikt är att frälsa världen (en värld som Gud/Jesus har dömt till att gå under). Gud/Jesus säger inte heller till sina utvalda att gör ditten eller datten, arbeta på så mycket det går inom kyrkorna och samfunden, ge hundrade eller tionde, ställ upp på alla aktiviteter, gå ut och fräls människor och gärna så många som möjligt och dra in ofrälsta till kyrkorna och till samfunden så att de kan få se vad mycket gott vi gör i de olika kyrkorna och i samfunden.

Vi har allt från Rockkonserter till SFI undervisning och allt däremellan. Kaffe, smörgåsar, tårta, kaffebröd, kakor och kärlek och barmhärtighet, söndagsskola med mera med mera.

Så verkar inte GUD/JESUS (GUDS ANDE) även om många tycker att det är trevligt med olika sorters gemenskap beroende på vem man är, var man kommer ifrån och bakgrund.

Gud/Jesus talar till dem han har utvalt och han talar personligen till dem som är ledda av honom och som hör hans röst (HERDENS RÖST). Han talar inte till Kreti eller till Pleti (till alla som vill vinna tio eller tjugo miljoner på lotto eller som vill ha en ny bil eller en ny båt) och han talar inte heller till alla som kallar sig för judar men som påstår att de är judar i den nytestamentliga tiden vilket är den vi lever i idag.

Dagens kyrkor och samfund (de som kallar sig för Jesus lärjungar) lever i den gammaltestamentliga tiden där det fanns präster vilket inte längre existerar efter att Jesus kom till jorden. Efter att Jesus kom till jorden så lever han i alla som tror på honom och det finns ingen hierarki längre. Det finns ingen som kan kalla sig för präst eller pastor utan det är Guds Ande (GUD/JESUS) som lever inom varje frälst människa och styr människan.

Jesus talar personligen till dem som är hans lärjungar och som hör hans röst och det spelar ingen roll om man kallar sig för jude och tror att man på det sättet kan få GUDS/JESUS välsignelse. De icke troende judarna har blivit borttagna från det sanna vinträdet för länge sedan och de tillhör inte längre GUD/JESUS.

Läs mer här (nedan) samtidigt som jag ber för att era ögon (ni som är kristna läsare) skall öppnas. Men det är inget tvång att be för människor som väljer att sluta sina ögon och som inte vill veta sanningen.

http://experimentlandet.blogg.se/2013/may/det-nya-forbundet-i-kristus.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik