Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Är alla människor Jesus bröder och systrar?

Publicerad 2017-12-23 20:12:00 i Religion,

Enligt Sveriges kristna råd och deras samarbetspartners (det vill säga alla etablerade kyrkor och samfund i hela Sverige) är ALLA människor i världen Jesus bröder och systrar och det är en skymf mot Jesus/GUD.

De använder sig av Matteusevangeliet kapitel 25: 35- 40 där Jesus talar om sina bröder och systrar, de som tror på honom och som vill följa honom, vilket inte innefattar varenda levande människa på jorden då majoriteten av mänskligheten inte vill ha med honom att göra och bevisar detta dag efter dag.

Detta är ett exempel på hur de kyrkokristna förvränger och förvanskar evangeliet och med det bidrar till att föra människor bort från den sanna tron på Herren Jesus Kristus (om de har kommit till tro) då de skapar förvilling bland de troende (Guds/Jesus barn) och ett nytt evangelium som grundar sig på ogudaktighet och en FALSK kärlek som de anser att alla andra måste ställa upp på.

De ”minsta” som Jesus talar om handlar inte om alla världens fattiga människor vilka inte skulle tacka nej en enda minut till att bli rika och få ett bra materiellt liv om de fick chansen utan det handlar om de minsta bland bröderna, systrarna, de troende på honom och de som vill följa honom.

De ”minsta” är sålunda inte icke troende zigenartiggare från andra EU länder vilka bestämt sig för att åka till Sverige och tigga av godtrogna människor (så att de kan få ihop mer pengar än vad en höginkomstagare kan få i deras hemländer) som tycker synd om dem när de lägger huvudet på sned (ser fattiga ut) men som har samma rättigheter till sina hemländers försäkringssystem (Rumänien och Bulgarien är inga U länder) som vilka andra medborgare som helst i de länder de kommer ifrån.

De ”minsta” är inte heller varenda asylsökande som kommer till Sverige för att få ett bättre materiellt liv till skillnad mot vad de kan få i sina hemländer men det anser de ekumeniska kyrkorna och alla de som har något med dessa Satans redskap (kyrkor och samfund) att göra då de har förvrängt Guds ord så till den grad att de som vill vandra med Jesus inte kan göra det utan att bli klassade som ondeskefulla, kärlekslösa, obarmhärtiga med mera eller som antisemiter om de säger sanningen om att inte alla som kallar sig judar tillhör Guds utvalda folk i DET NYA FÖRBUNDET.

Enligt Jesus (bibeln) är inte varenda människa på jorden hans bröder eller systrar. Inte ens sin egen familj såg han som sina bröder eller systrar vilket vi kan läsa om här:

”Då sade någon till honom: Se, din moder och dina bröder stå här utanför och vilja tala med dig. Men han svarade och sade till dem som omtalade detta för honom: Vilken är min moder, och vilka äro mina bröder? Och han räckte ut handen mot sina lärjungar och sade: Se här är min moder, och här är mina bröder. Ty var och en som gör min himmelske Faders vilja, den är min broder och min syster och min moder” (Matt. 12:47-50) 

Och i vers 40 kan vi läsa detta:

”Vadhelst I haven gjort mot en av dessa mina minsta bröder, det haven I gjort mot mig”

De falska kristna vill få de sant frälsta till att tro att alla människor på jorden oavsett vad de tror på eller vad de gör, är Jesus bröder och systrar.

Därför måste de se till så att ALLA de miljontals människor som vill till Sverige och som anser sig vara fattiga och sakna möjligheter i sina hemländer får möjligheter i Sverige.

OM DETTA HANDLAR JULUPPROPET för en humanare migrationspolitik som Sveriges Sataniska Råd (Sveriges kristna råd) ligger bakom och som alla kyrkor och samfund har anslutit sig till trots att de Satansdyrkare som har skrivit på uppropet borde veta att nästan alla som tar sig till Sverige får stanna här av humanitära skäl (som det heter) samtidigt som de tids nog får ta hit hela familjen som anhöriginvandrare även fast både de och familjen saknar skyddskäl.

Kyrkorna med dess medlemmar stjäl indirekt pengar från andra människor som TVINGAS bekosta deras godhet och därmed har de brutit det åttonde budordet (du skall inte stjäla) samtidigt som de har brutit flera av budorden och inte minst det första.

Stöld är stöld oavsett hur stölden ser ut. Avgudadyrkan är avgudadyrkan oavsett hur den än ser ut.

De (kyrkorna och deras medlemmar) förväntar sig att andra människor i samhället (varenda skattebetalare) skall stå upp för deras godhet.

DETTA ÄR HYCKLERI AV STÖRSTA MÅTT!!!

Läs mer (nedan) på Sveriges Sataniska råds hemsida och märk väl att de vurmar för de Afghanska "små barnen" som har rest ända till Sverige men som är vuxna män/kvinnor. Kolla också upp hur många flyg som lyfter från Sverige till Afghanistan varje dag/vecka trots att det är FARLIGT att leva/vistas där enligt kyrkorna.

https://www.skr.org/nyheter/kyrkorna-aterupprepar-juluppropets-krav/

Här om alla flyg som går till Afghanistan från Sverige varje dag och varje vecka. Frågan är vilka som frivilligt åker till denna hemska krigshärd..

http://experimentlandet.blogg.se/2017/november/det-gar-minst-tjugo-flyg-till-afghanistan-kabul-fran-be-goteborg-och-stockholm-sa-gott-som-dagligdags.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik