Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Föraktet för de egna och kärleken till andra

Publicerad 2017-08-26 23:20:30 i Satans synagoga,

Satan (Satans synagoga) har flyttat fram sina positioner så mycket idag så att ett stort förakt för de egna (i många fall den egna familjen) har lyckats breda ut sig i samhället.

Idag gäller det att vara politiskt korrekt eller beté sig som en dumjöns i olika samanhang (att vara glad, käck och samarbetsvillig) för då går det att vinna sympati från olika håll/de sammanhang inom vilka man verkar.

Är man en kristen så gäller det att blanda sanning med lögn (vakta sin tunga) och att stå upp för allt och för alla (GUD ÄR KÄÄÄÄRLEK!) och är man något annat så gäller det att vakta på det man har att vakta för att få tillträde till köttgrytorna. ALLAS LIKA VÄRDE!!

Alla människor kämpar för att få tillträde till köttgrytorna som osar här i världen (på det sätt de kan) och dom flesta har ingen aning om att de kliver över lik för att få nå köttgrytorna på det ena eller på det andra sättet (det lämpligaste sättet för dem) och så har det alltid varit i världen men vad som är extremt här i Sverige är att landsförrädarna (före detta såpaskådisar och allehanda dårar kan bli politiker utan någon utbildning eller någon förankring i verkligheten) och att ett utbildat folk (det finns många utbildade människor i Sverige tillskillnad mot vad det finns i Somalia och andra länder) accepterar ATT dessa dårar SKALL VARA EN ÖVERHET FÖR LANDET..

Allt det handlar om är att vara god och käck och snäll och se till så att dumjönsarna (svenskarna) kan få låna pengar av Satans synagoga (DERAS BANKER) så att de kan köpa hus och allt annat de kan vara i behov av (då är dom nöjda) SAMTIDIGT SOM SATANS SYNAGOGA SER TILL ATT GÖDA DEM som är tillsatta att styra Sverige (vara en överhet) OCH GER DEM LÖNEFÖRHÖJNINGAR TVÅ GÅNGER OM ÅRET TROTS ATT DE INTE BORDE HA HAFT NÅGON LÖN ALLS för att förstöra landet.

Sverige är ett experiementland för de sionistiska judarna (Satans syngoga) som kristenheten (de goda) har gått i ok med för att de har blivit indoktrinerade till att tro att dessa kriminella judar (som äger alla banker i världen inklusive Sveriges riksbank, all massmedia, alla myndigheter, alla kommuner med mera och som har gjort Sverige till ett mångkulturellt ghetto, är Guds utvalda folk.

Kommentarer

Postat av: eva

Publicerad 2017-09-05 23:26:40

Bra där! Ja, visst är det märkligt att så många kändisar, från musiker till stå-upp komiker, plötsligt blivit sådana "experter" på den rätta PK-politiken. Och alla politiker som ömmar så för andra länders medborgare samtidigt som dom verkar likgiltiga för sitt eget lands befolkning.
Och alla stora dagstidningar som försöker skrämma vanliga människor gnm diverse öknamn om dom vågar sig på att kritisera det sanna tillståndet i vårt land. Vi lever i en ond tid när sanningar förtrycks.

Svar: Instämmer! Sanningar förtrycks och det som är rätt har blivit fel och det som är fel har blivit rätt.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik