Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Evangelisation bland zigenartiggarna

Publicerad 2017-08-26 20:43:00 i Mångkultur,

Väldigt många kyrkor och samfund inklusive diverse välgörenhetsorganisationer engagerar sig i tiggarna från andra EU länder på olika sätt. De ger dem pengar (allmosor), gratis mat eller mat för en låg kostnad, kläder, förskoleverksamhet/skolverksamhet för deras barn om de har barn med sig till Sverige med mera med mera, men evangeliserar de för dem?

Vill de att de skall bli frälsta och bli MEDLEMMAR i deras kyrka?

Vill de ha dem som sina bröder och systrar i kyrkan och är de intresserade av att försörja dessa ”fattiga” och oftast ”utmärglade” EU medborgare (obs utmärglade var ironi) som deras egna hemländer har försökt att integrera genom att ge dem positiv särbehandling på arbetsmarknaden samt när det gäller studier, så länge de väljer att vistas i Sverige i stället för att slänga över kostnaden på andra människor, på samhället?

Hur står det egentligen till med kärleken hos de ”kristna” som gärna ger en tia, en tjuga, en hundring då och då (kanske en femhundralapp) till dessa stackare eller kanske dagligdags?

Känner de glädje över att se alla dessa människor (zigenartiggare från andra EU länder som Sverige har gett miljoner och åter miljoner till, alltså till EU, för att de skall integreras i sina egna hemländer) som i flock samlas på stan och springer runt och ofredar människor helt öppet (röker och dricker alkohol) eller som sitter utanför varenda affär från cirka klockan tio till cirka klockan sex eller sju på kvällen?

Min tiggare eller mina tiggare (utanför den affären där jag brukar handla), ibland kan det sitta två utanför en affär, kanske någon invänder, är skötsam/skötsamma och varken röker eller dricker. Min/mina tiggare är speciell/speciella och jag är något speciellt för min/mina tiggare. Många ger inget till tiggaren/tiggarna men det gör däremot jag för att jag inte är lika elak och ondskefull som dom som bara går förbi utan att ens ge en krona.

Har dom goda människorna (”kristna”) verkligen försökt lära känna tiggarna som sitter utanför de affärer där de brukar handla (kommit dem inpå livet om man säger så?) Är dom intresserade av att lära känna dem och är de intresserade av att lära känna andra människor från jordens alla hörn som har kommit till Sverige men som kan parasitera på ett annat sätt än zigenartiggarna från andra EU länder och genom socialförsäkringen som de får ta del av vid ankomst och tillfullo när det har fått uppehållstillstånd (vilket de flesta får)?

Vill de veta något om dem? Vill de ta del av deras liv för att verkligen få veta om de är så ”fattiga” som de påstår? Vill de bjuda hem dem (låta en zigenarklan flytta in eller ett så kallat ensamkommande barn, kanske flera barn, med eller utan skägg) till sig för att lära känna dem utan att få någon ersättning för detta från samhället?

Godheten är gränslös när man kan sko sig på den och låta andra få stå för kostnaderna!!

Man delar ut sveriges skattebetalares pengar till folk som tar emot lycksökare från när och fjärran (de kallar sig allt som oftast barn trots att de är vuxna) i sina hem idag men hur mycket pengar delas ut om de vill ta emot en hemlös svensk? I Sverige finns det många hemlösa svenskar och människor som lever under EU,s gräns för fattigdom.

Eller vill de inte veta sanningen om dem som parasiterar på Sverige och på de svenska skattebetalarna samt på deras egna kyrkor och samfund för att ett ifrågasättande vore lika med rasism och kärlekslöshet, obarmhärtighet?

Är det Guds kärlek och nu vänder jag mig till er som kallar er kristna?

Kan Guds kärlek råda utan sanning? Kan det finnas någon egentlig kärlek och godhet utan sanning?

Är inte godhet utan Gud och sanningen ren ondska?

Läs mer här:

https://experimentlandet.blogg.se/2017/august/godhet-utan-gud-ar-ondska.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik