Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Flykting"barnen" har börjat strejka i Sverige

Publicerad 2017-08-08 01:16:00 i Satans synagoga,

Sittstrejkar – kräver svar från Ribbenvik

Ett hundratal ensamkommande asylsökande ungdomar sittstrejkar på Mynttorget intill riksdagshuset i Stockholm. De kräver att Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik stoppar utvisningar till Afghanistan.

I ett öppet brev till Mikael Ribbenvik skriver de sittstrejkande ungdomarna:

”Är verkligen Sverige ett moraliskt land när man säger åt svenskar att inte åka till Afghanistan för att det är farligt, men man tycker det är säkert för oss unga människor att leva där. Det är inte mänskligt.”

Läs mer här: 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/sittstrejkar-kraver-svar-fran-ribbenvik

Kommentar:

Att dessa BARN i 30- 40 års åldern som har ljugit sig in i Sverige (genom att kalla sig barn trots att de nu av någon underlig anledning kallas ungdomar), för att få ett bättre liv än vad deras länder kan erbjuda dem och allt gratis och med en förhoppning om att de skall få hit släkten (familj och barn, ja många av dessa parasiter har barn i sina hemländer), börjar tala om moral är häpnadsväckande och rent av bisarrt.

De har bott på barnhem med dygnet runt uppassning och fått allt vad de har behövt gånger tio sedan de satte sina fötter i Sverige och de har kostat Sveriges skattebetalare miljontals kronor per barn och år. När deras lögner har uppdagats och deras verkliga ålder (30- 40) har fastställts (faktum är att inga barn kan resa från andra sidan jordklotet och till Sverige på egen hand) så har dessa fullvuxna människor mage att tala om moral.

Deras resonemang går inte ut på något annat än att alla unga (ja de påstår sig vara unga och har kommit hit som ensamkommande flyktingbarn vilket idiotsvenskar har accepterat trots att de är i 30 - 40 årsåldern) i alla världens länder, har rätt till Sverige och Sveriges välfärdssystem om de kan ta sig till Sverige.   

Men det är väl bara för dem att traska in i någon kyrka nu när den världsliga makten vill skicka tillbaka dem till deras hemländer för att de har ljugit (varit omoraliska) och säga till någon godhetsapostel där att jag tror på Jesus, så är allt ordnat och klart och då ser kyrkan till att dom kan få sitt efterlängtade permanenta uppehållstillstånd och all hjälp och alla bidrag som hör därtill. Inte från kyrkan/kyrkornas medlemmar (de håller hårt i sina slantar) annat än nödhjälp, utan från de svenska skattebetalarna, de människor som kyrkorna kallar medmänniskor men som kanske inte alls är intresserade av att försörja lögnare och diverse patrask från hela världen för att kyrkorna skall få framstå som GOOODA!

Går det att se något enda BARN eller någon enda ungdom mellan 13- 19 år) på den här bilden (nedan) av dom som strejkar? Oavsett om man är ett världens barn eller ett barn till Gud/Jesus så tror jag inte att det gör någon skillnad. Det går inte att se några barn/ungdomar som strejkar hur man än försöker att göra det och vilka glasögon man än tar på sig eller vilken religion man har eller vilken sexuell läggning man har. Det är människor i 30 - 40 års åldern man ser och som vill ha livstidsförsörjning i Sverige och som har en förhoppning om att släktingarna som de sedan kan ta hit som anhöriginvandrare kan få detsamma.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2017-08-08 18:00:44

Det är inte populärt att säga emot etablissemanget, och det jag säger nu är inte bra..men sant. Det har gått för långt i detta landet med alla dessa som kommer som INTE är barn utan lycksökare (många många av dem). Det är en sorg att se städer o länder förändras till det sämre. Svenskar ut utländska män in.En utländsk kille följde efter henne från ICA och flög på min dotter förra veckan, han skulle kyssa och tafsa på henne!! Han följde henne till ytterdörren och ....Vågar tjejer gå ut numera? Knappast då det går till så här.Det är sanslöst! Detta samhälle brakar samman!/Maria


Svar: Att säga sanningen om invandringen av lycksökare från jordens alla hörn, är hatiskt, kärlekslöst, främlingsfientligt och rasistiskt. Med andra ord är det fel på dom som säger sanningen och inte på dom som undanhåller sanningen och motverkar den med alla medel för att sedan intala sig att de är de goda trots att de gör sig delaktiga till det pågående bedrägeriet och till Sveriges undergång.
Detta med de ensamkommande som kallar sig barn trots att de är fullvuxna (kanske har egna barn i sina hemländer) och tillåts att göra det, är makalöst.

Även om de hade varit riktiga barn så kan man ju fråga sig om alla barn i världen (inklusive alla vuxna i världen) som bor i fattiga länder och i länder där det pågår oroligheter, har rätt att leva och bo i Sverige och här få boende/bostäder och bidragsförsörjning från dag ett (samt alla tänkbara bidrag/mer därtill och allt stöd de kan få om de lyckas ta sig hit när de väl har fått uppehållstillstånd vilket nästan alla får förr eller senare) på det svenska folkets bekostnad.

Idag är det oroligt i Sverige (på grund av invällningen av främlingar som inte respekterar varken skrivna eller oskrivna lagar om hur man skall beté sig i ett civiliserat land) och på vissa håll kan man tala om inbördeskrig där invandrarklaner (kriminella) härjar fritt (inte ens polisen vågar ingripa). Sverige börjar även bli ett land med hiskeliga så kallade klassklyftor och med en stor del fattiga medborgare som lever långt under EU,s gräns för fattigdom. Dessutom, som du skriver, så är det många som knappt vågar gå ut längre och särskilt inte under kvällstid eller i utsatta områden. Det gäller inte bara unga tjejer utan många andra grupper (inte minst äldre).

Sverige är ett farligt land att leva i idag (men media, polisen, myndigheter, rättsväsende gör allt vad de kan för att dölja den invandringsrelaterade brottsligheten så att invandringen kan fortsätta i oförminskad takt) och ännu värre lär det bli. SÅ FRÅGAN SOM KAN STÄLLAS (DET ÄR INTE EN DAG FÖRSENT) ÄR VILKET LAND SOM TAR EMOT/KOMMER ATT TA EMOT DE SVENSKAR SOM INTE KAN BO KVAR I SITT EGET LAND? NÄR DE MÅSTE FLY FRÅN OROSHÄRDEN (INBÖRDESKRIG) ELLER PÅ GRUND AV FATTIGDOM?

Vilket KÄRLEKSFULLT OCH BARMHÄRTIGT land (utan rasister/och främlingsfientliga) kommer att ta emot dem (svenskarna) och ge dem en gräddfil till bostäder (kanske köpa bostäder åt dem som man gör åt lycksökarna i Sverige idag) och arbeten/sysselsättning (gratis språkundervisning, gratis utbildning med mera med mera och se till så att de kan leva gott på bidrag fram tills att de EVENTUELLT (KANSKE) kan försörja sig själva?

Finns det något sådant land någonstanns i världen?


experimentlandet.blogg.se

Postat av: Hel

Publicerad 2017-08-09 12:09:39

Undrar vem som aktiverar dem?
Dvs de kommer väl inte på själva att de skall protestera:-)

Svar: Bra fråga. Förmodligen är det alla möjliga "godhets"organisationer och föreningar inklusive kyrkorna (underställda de falska judarnas agenda) som aktiverar dem och håller i trådarna.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik