Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att förvandla ett bostadsområde till ett ghetto där ingen vill bo

Publicerad 2017-08-28 19:10:56 i Mångkultur,

Över hela landet förvandlas idag fina bostadsområden (tidigare idyller) till rena ghetton (sopstationer) och då handlar det om områden där det finns hyresrättslägenheter som tilldelas nyanlända främst från mellanöstern och från Afrika och där hyrorna (för lyxlägenheterna) är så höga så att svenskarna antingen tivngas flytta, de klarar inte av att betala hyran och det finns ingen hjälp att få från samhället, alternativt om de som har råd att bo kvar, tvingas leva som i en kontainer full med skräp och sopor och riskerar att bli anmälda för hets mot folkgrupp om de klagar samt att bli vräkta.

De nyanlända får hyrorna (oavsett om en tvårummare kostar fem tusen eller tiotusen kronor i månaden) bekostade av samhället (de svenska skattebetalarna) liksom allt annat de behöver och de som tillåter förfallet att fortgå (landsförrädarpolitikerna) får löneförhöjnngar två gånger om året av Satans synagoga (de judar/skuggregeringen som styr Sverige).

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/march/nyanlandas-bidrag-fran-forsakringskassan.html

Men det var inte det vi skulle tala om idag utan om hur ett bostadsområde (en före detta idyll) kan förvandlas till ett ghetto.

Jag vet inte om ni som läser min blogg har någon erfarenhet av att ha bott i ett område som tidigare var en idyll men som sedan förvandlades till ett ghetto på bara cirka tio eller tolv år. Jag har erfarenhet av det och har bott i ett sådant område. Det området jag talar om var en idyll när jag flyttade in och där mina barn växte upp.

Det var en idyll fram tills att alla lägenheter som blev tomma gavs till folk från mellanöstern och Afrika, allt fler och fler lägenheter, vilket skapade en flyttboom samtidigt som problem började uppstå i skolorna på grund av vad man brukar kalla kulturkrockar.

Svenskarna, de svenskar som kunde flytta därifrån, började flytta därifrån men de sa inte att det berodde på att området började att förfalla på grund av att det hade kommit dit människor som inte kunde sköta sig.

I takt med att svenskarna flyttade så blev det allt fler tomma lägenheter och bostadsbolaget gav i princip alla tomma lägenheter till människor med främmande kulturer (muslimer från hela världen) som visade noll respekt för sina grannar och som slängde upp rasistkortet i ansiktet på dem som hade mage att tillrättavisa och förmana dem och säga till dem att det inte går att skicka ut treåriga barn som inte når upp till luckan i kontainern där soporna skulle slängas (för allas trevnads skull) och de ”små barnen” därför lade soporna utanför kontainern (det låg använda blöjor och potatisskal och matrester runt hela området när djur hade dragit ut det mest av innehållet i påsarna) eller att det inte gick att tvätta stora golvmattor i de vanliga tvättmaskinerna vilket de knödde in och hoppades på det bästa med resultat att tvättmasinerna allt som oftast var sönder och inte gick att använda.  

Eller när dessa deras barn tillsammans med sina kusiner och morbröder och farbröder (ja de ville bo med sina egna så hela släkter fick lägenheter i området) gick bärsärk i rabatterna och drog upp blommor och annat som folk hade planterat.

Fler och fler svenskar flyttade från området och slutligen så fanns bara jag och några andra enstaka svenskar kvar i området (alkisar, knarkare, arbetslösa och socialfall) förutom några skötsamma invandrare från Iran och från andra länder.

Slutligen flyttade även jag därifrån och numera är området ett ghetto liksom många andra områden i Sverige där andra lagar än de svenska lagarna gäller och som både ambulansen, polisen och brandkåren ogärna vill bevista. De låter hellre människor avlida än att åka in till dessa ”no go zoner” och det finns många sådana i Sverige idag.

Läs mer här:

https://petterssonsblogg.se/2017/08/27/dyraste-och-nyaste-lagenheterna-till-migranter-svenskar-tvingas-flytta/

 

Kommentarer

Postat av: M.M

Publicerad 2017-09-12 22:18:04

Du har rätt in i minsta detalj, broder.
Detta är det nya Sverige som den besuttna medelklassen i sin idylliska bostadsområden inte tror angår dom. Dom har sin fina villa, Volvo & vovve och behöver aldrig beblanda sig med detta MENA klientel.
En slags "Gated community" (https://sv.wikipedia.org/wiki/Grindsamh%C3%A4lle)
eller grannsamverkan är deras ideala lösning på problemet för att slippa se verkligheten dom röstat för.

Men se där tror dom fel i sin egoistiskhet för PK-hjärnorna ligger steget före. Asylanterna skall in i villaområdena och härja har dom bestämt - och så här skall det gå till:
https://asylkaos.wordpress.com/2016/12/14/experimentlandet-sverige-alla-villaomraden-ska-bli-mangetniska/Svar: Hej! Jag är ingen broder utan en syster, det vill säga en kvinna. Dom flesta tror att jag är en man i övre medelåldern vilket jag inte är. Jag är vare sig en man och inte heller i övre medelåldern. För övrigt så instämmer jag i vad du skriver.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: M.M

Publicerad 2017-09-13 11:07:44

Du skriver ju så som en broder i övre medelåldern kan låta - så det är väl bara att önska välkommen till brödraskapet då, på gott och ont. :-)
I dessa PK-tider kan man ju dessutom tydligen vara vad man önskar - "han", "hon", "hen", "hin" eller bara en "det" (typ katt).
https://www.youtube.com/watch?v=Qd1SVUXFgr8

Svar: Hej! Har för mig att jag lagt in denna video på bloggen. Trodde först att det var ett skämt. Det är sant att i dessa PK tider kan alla tydligen vara vad de vill och man undrar vad som kommer här näst. Om det går så långt som till att en människa kan hävda att den är någon annan person och sedan få rätt i det. Att den kan säga att den är kungen (som exempel) och därför har rätt att bli behandlad som kung och åtnjuta en kungs alla privilegier. Denna hjärntvätt som pågår är rent ut sagt vedervärdig och syftar till att förstöra allt Guds goda verk.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik