Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kärlek utan sannning är inte kärlek utan synd

Publicerad 2017-04-29 15:18:00 i Satans synagoga,

Jesus är kääärlek, Jesus älskar alla, vi måste visa kärlek och barmhärighet till allt och alla och inte vara dömande och intoleranta. Alla vill väl och alla har något gott i sig.

Känns det igen? Om du är en kyrkokristen (samfundskristen) så har du säkert fått höra detta gång efter annan och även att du är kärlekslös, ond och elak, dömande och kritisk om du inte visar käääärlek till allt och alla och inser att alla ofrälsta har något gott i sig, i sin syndiga människonatur vilket Guds ord bestrider.

Det är en kärlek som går ut på att samarbeta med allt och alla oavsett vad de tror och oavsett vad de gör och på att fixa världen och världens människor.

Men handlar detta verkligen om Guds kärlek?

Ber Gud oss kristna att älska världen och allt som finns världen (inklusive varenda människa som befolkar världen)? Nej det gör han inte. Tvärtom han ber oss att inte älska världen och allt som finns i världen (inkluderat människor som finns i världen). Den som älskar världen har inte Faderns kärlek, säger bibeln uttryckligen.

"Älska inte världen och det som finns i världen. Om någon älskar världen finns inte Faderns kärlek i honom. Ty det som finns i världen, vad kroppen begär, vad ögonen åtrår, vad högfärden skryter med, det kommer inte från Fadern utan från världen. Och världen förgås med sina lockelser, men den som gör Guds vilja består för evigt" (1. Joh. 2: 15-17).

Ändå så talar människor som kallar sig kristna och som påstår att de leds av Guds helige Ande, om att kristna skall älska alla världens människor sådana de är och vill vara oavsett hur de är och vill vara i världen.

Vad betyder detta om inte att de inte tror på vad bibeln säger och att de har anammat en falsk definition av kärlek som inte har något stöd i bibeln.

"Ty Guds vrede uppenbaras från himlen och drabbar all gudlöshet och orätt hos de människor som håller sanningen fången i orättfärdighet. Det man kan veta om Gud kan de ju själva se; Gud har gjort det uppenbart för dem. Ty allt sedan världens skapelse har hans osynliga egenskaper, hans eviga makt och gudomlighet, kunnat uppfattas i hans verk och varit synliga. Därför finns det inget försvar för dem; de har haft kunskap om Gud men inte ärat honom som Gud eller tackat honom.

Deras tankemöda ledde dem ingenstans, och deras oförståndiga hjärtan förmörkades. De ville gälla för visa men blev till dårar. De bytte ut den oförgänglige Gudens härlighet mot bilder av förgängliga människor, av fåglar, fyrfotadjur och kräldjur. Därför lät Gud dem följa sina begär och utlämnade dem år orenhet, så att de förnedrade sina kroppar med varandra. De bytte ut Guds sanning mot lögnen; de dyrkade och tjänade det skapade istället för skaparen, som är välsignad i evighet, amen" (Rom. 1:18-25)..

De har plockat bort ordet kärlek och skiljt det från sanningen och skapat sig egna sanningar (tagit till sig världens definition av kärlek) som de tycker verkar bra och som gör att de kan bli älskade av världen.

Som de älskar världen vill de att världen skall älska dem och upplyfta dem samt stötta dem i deras ambitioner och strävanden efter att få vara världen till lags. Genom detta får de vinning av världen (av världens ofrälsta som i många fall inte har något emot att erkänna Herren Jesus Kristus som frälsare men inte som Herre) på olika sätt och lämnar Gud, Herren Jesus och den helige Ande, i sticket vilket leder kristenheten i det stora hela (alla fåren de har fått i uppgift att leda på rätt väg) till avfall och rakt in i Satans läger.

Vad de gör är att spotta på Kristi kors (håna den helige Ande) för att själva få leka Gud och framstå som gudar i världens ögon. En värld som de ser kan ge dem deras levebröd när de tillåts att fixa världen och människor på egen hand.

Bibelns sanningar vill inte dessa Gudsbespottare veta av för det hade varit lika med att göra sig ovän med världen (världens människor) och inte längre kunna tjäna sitt levebröd i världen. Fega, falska och fula är vad de är vilket de vägrar att erkänna. De ser inte endast till att själva få en fribiljett till helvetet utan de vill dra med sig så många som möjligt dit. Ge dem en fri resa..

Detta är Satan i ett nötskal och vad dagens alla avfälliga och ogudaktiga präster och pastorer Israelkännare, religionskännare, för stå sig påare eller vad de väljer att kalla sig, står upp för. Allt för att få ligga bra till hos världen och världens människor på olika sätt. De kan samarbeta med allt som till det yttre verkar bra och ser bra ut i syfte att få så många människor som möjligt i Satans klor.

De har valt vilken herre de tjänar i detta livet och med den herren, som är Satan, kommer de att få tillbringa evigheten tillsammans med.

Ett fåtal hårdnackade och djupt förhärdade människor kanske vill det och ser fram emot det, men de flesta andra vill inte det utan gör vad de avfälliga kristna (som har anammat onda andars läror) säger till dem att göra (i synnerhet om de är nyfrälsta) om de har problem med det ena eller med det andra innan de skriver in sig som medlemmar i någon kyrka/samfund och börjar betala tionde, ge till kollekten och ställer upp på alla aktiviteter som kyrkorna/samfunden har.

Det handlar om att bli medlem i en kyrka (i ett samfund), det är A och O enligt de kyrkokristna och om någon råkar ha problem med alkohol eller droger, sexmissbruk, sockermissbruk eller missbruk av andra saker, så går det att kombinera kyrkan med tolvstegsprogrammet som sägs råda bot för alla slag av missbruk men som är ett ockult program och som inte råder bot på någons eventuella problem men som ändå kyrkorna har accepterat för att Satan är slug och för att kyrkorna inte har lärt sig att skilja mellan andar.

De bjuder in vilka andar som helst om det ser bra ut till det yttre.

Guds Ande blandas idag ihop med Satans ande i något som kallas sinnesrogudstjänster vilket är ockult (vilar på tolvstegsprogrammet) eftersom alla som söker (oavsett vad de söker) får gehör för sina olika gudar vilka kan vara en stolpe, ett träd, en solgud eller mångud eller i princip vad som helst.

Deras gudar har idag blandats samman med Gud från kristet håll (dom som säger sig vara kristna) med motiveringen att de kanske kan komma till Gud (den rätta Guden) om man bara har kärlek och medkänsla och är tolerant och inte kritisk eller dömande gentemot dessa sökare som har allehanda problem med det ena eller med det andra. De som påstår sig vandra med Guds Ande vägrar se att det är Gud som söker människor. Att Gud söker dem han vill. De vill själva vara som Gud och få andra att vandra i deras avfälliga fotspår.. 

Kristna (som påstår att de är kristna och har Guds Ande) men som ändå sitter med på avgudadyrkarnas möten förstår inte hur Satan verkar med dem. De är inte i sanningen men tror sig vara i kääääärleken trots att det inte kan finnas någon kärlek utan sanning. Deras kärlek är förvriden och syftar endast till att ta hand om människor i världen och att konmpromissa med dem på bekostnad av evangeliets sanningar som de inte vill kännas. 

De är Satans hantlangare och bibeln ber oss att passa oss för dem vilket kanske inte är helt lätt när man kommer till tro på Jesus och har haft ett långt liv av missbruk bakom sig. Faktum är att man kan tro på vad som helst i ett sånt läge. Man tror på allt möjligt även om man kan se som nyfrälst att de som försöker att få en att tro på något annat än det som bibeln säger och som får en att gå in i ett annat missbruk, som inte är av Gud.

"Ty det är inte mot varelser av kött och blod vi har att kämpa utan mot härskarna, mot makterna, mot herrarna över denna mörkrets värld, mot ondskans andekraftter i himlarymderna" (Ef. 6:12).

Satan har sina tjänare här i världen liksom Gud har sina tjänare här i världen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik