Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Stadsmissionen tigger värre än tiggarna

Publicerad 2016-09-01 08:43:00 i Mångkultur,

Den ideella hjälporganisationen Stadsmissionen (som sägs vila på kristen grund) har på grund av mångkulturalismen och en felriktad och falsk godhet, blivit värre än de värsta tiggarna.

En stor del av deras verksamhet går idag ut på att uppmuntra tiggeri och laglöshet genom att underlätta för tiggare och andra parasiter att vistas i landet utan att kunna försörja sig själva.

Crossroad center för EU migranter i Göteborg är ett exempel på verksamhet (finns även i Stockholm och Linköping). Crossroad startades efter att Stadsmissionen såg en ökning av EU migranter (parasiterande zigenare) som inte lyckades etablera sig i Göteborg och för att de från samhällets sida gavs en näst intill obefintlig möjlighet till hjälp.

Vår uppgift är att möta de människor som ingen ser och ingen annan möter. Det finns en stor men relativt osynlig grupp av EU medborgare som kommit till Göteborg, säger projektledaren Clas Haglund.

Claes-Haglund
              Clas Haglund

Vilken lögn! Dessa parasiter både ses och hörs och är långt ifrån osynliga där de sitter utanför affärerna dagarna i ända och ofredar medborgarna med sitt ständiga hej, hej om de inte går runt och tigger och trycker upp sina tiggarmuggar i ansiktet på folk alternativt omringar äldre och handikappade (begår åldringsrån och annan kriminalitet) som inte kan värja sig utan ser sig tvingade att lägga pengar i muggarna för att bli av med dem.

Vidare säger Clas Haglund att många av dem de möter i verksamheten inte har några planer på att åka hem. De menar att de har det mycket bättre här - hemlöshet och arbetslöshet till trots. Tror jag det!!    

De har alltså hem trots att de kallas hemlösa för att de saknar hem i Sverige. Då skall de förstås ha rätt att komma till en plats (Crossroads) där någon kan intressera sig för deras rättigheter och skyldigheter vilket vem som helst kan räkna ut, mest handlar om rättigheter.

De allra flesta har kommit hit för att söka arbete, bostad och ordna försörjning för sig själva och den familj de lämnat kvar hemma, säger Clas Haglund.

EU (bland annat Sverige) har skänkt miljontals kronor till Rumänien och Bulgarien (öronmärkta pengar till zigenarna) för att ge denna parasiterade folkgrupp både arbeten och möjlighet till studier (de är positivt särbehandlade i dessa länder) så att de slipper åka utomlands för att tigga och ofreda andra befolkningar.

Men då tiggarpatrasket inte nöjer sig med vad de blir erbjudna i sina hemländer utan vet att de tjänar mer på att tigga i Sverige samtidigt som naiva dumskallar likt Clas Haglund, känner det som sin plikt att ge dessa pengar när de tigger samt både bostäder och bidragsförsörjning, så är det inte konstigt att antalet tiggare ökar.

Att tiggarna är ekonomiska parasiter liksom många av dem som anländer till Sverige idag från när och fjärran är inget som tiggarorganisationerna (Stadsmissionen med flera vilka själva tigger, är de värsta tiggarna, för att kunna hålla sina enligt dem själva, behjärtansvärda verksamheter igång), bryr sig om.

De frågar sig inte heller varför tiggarna vill (tror sig kunna få arbeten i Sverige trots att många knappt kan läsa och skriva på sitt eget språk) ha arbeten i Sverige men inte i sina hemländer utan de är beredda att gå hur långt som helst för mångkulturalismen, Sveriges sönderfall (laglöshet) och för att få kallas goda.

Läs artikeln här:

http://www.stadsmissionen.org/om-oss/tidningen-gatljus/valda-artiklar-ur-tidningen-gatljus/center-for-eu-migranter-crossroads-goteborg/

Och här om hur “tiggarmissionen” har börjat knacka dörr vilket zigenartiggarna ännu inte har börjat med mig veterligen:

http://www.stadsmissionen.org/insamling_volontarer/vi-knackar-dorr/

Samtidigt vill de även få folk att testamentera pengar till dem (se nedan). Pengarna de får från företag, församlingar, fonder och stiftelser, stat och kommun (skattemedel) samt landsting räcker tydligen inte till:

http://www.stadsmissionen.org/satt-att-ge/testamente/
 
Stadsmissionen är med andra ord värre tiggare än tiggarna. Ge dem absolut inga pengar eller gåvor!
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik