Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Stadsmissionen startar asylboenden och HVB hem

Publicerad 2016-09-01 14:54:00 i

I föregående inlägg, skrev vi om hur Stadsmissionen tigger värre än tiggarna och om projektet “Crossroads” som syftar till att få in de Rumänska och Bulgariska zigenarna (tiggarna) i samhället genom att uppmärksamma allmänheten (myndigheterna) om att de behöver både bostäder (arbeten) och bidrag i Sverige för sig själva och hela familjen:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/september/stadsmissionen-tigger-varre-an-tiggarna.html

Ytterligare ett mångkulturellt och svenskfientligt projekt som Stadsmissionen “tiggarmissionen” driver är “Fairways”. Tillsammans med Bräcke diakoni har man startat aktiebolaget “Fairways” och så kallade engagemangsboenden för asylsökare.

Svenska kyrkans kyrkostyrelse har fattat beslut om 2,5 miljoner i utvecklingsbidrag för att säkra starten av verksamheten och man planerar att ha de första boendena färdiga under senhösten.   

Bolaget räknar med en hög tillväxt och efter cirka två år skall det löpande arbetet vara i ekonomisk balans och omsättningen beräknas uppgå till 50 miljoner.

Verksamheten erbjuder olika former av stöd, såsom kompletterande utbildning och kunskap kring arbetsmarknadsfrågor, och är öppen för alla trosinriktningar. Oavsett om de som söker asyl får stanna i Sverige eller inte så skall alla som bor på ett engagemangsboende stå bättre rustade efter en tid där, enligt stadsmissionen.

Konceptet öppnar också upp för ett fortsatt gott samarbete med civilsamhällets olika aktörer, inte minst med församlingar och Svenska kyrkan.

Man prackar alltså på civilsamhälle och kyrkor en mångkultur (med tillhörande dagliga konflikter) som allt fler och fler inte vill ha att göra med men som få vågar sätta sig emot av rädsla för att bli kallade, rasister, kärlekslösa, hatiska och obarmhärtiga.

Detta gäller inte minst de som kallar sig kristna. Om de opponerar sig kan de bli uppläxade av sina kyrkor (församlingsmedlemmarna) som verkar för Sveriges förfall och undergång men som tror att de arbetar för Herren Jesus Kristus.
 
När det gäller “tiggarmissionen” (Stadsmissionen) så har de fler volontärer (självhatande och självföraktande svenskar som tror att de gör en insats för Guds rikes utbredande) än vad de har anställda. De använder sig av svenskar som arbetar gratis inom deras verksamheter. Bland annat i deras second hand affärer.

Undrar vad Herren Jesus säger om det?

Så kommer det även bli inom “Fairways” och deras boenden för vuxna asylanter/lycksökare (familjer) i hela Sverige (Fairways skall öppna boenden i hela landet och inte bara i Göteborg) och inom deras HVB hem för ensamkommande vuxna skäggabarn (ankarbarn) varav majoriteten har ljugit om sin ålder för att få stanna i Sverige och få allt serverat på silverfat, enligt Stadsmissionens Lotta Säfström som vi var i kontakt med idag.

Porträttbild av Lotta Säfström
      Lotta Säfström

Lotta Säfström som är direktor och VD för Stadsmissionen i Göteborg sa rent ut att de kommer att ha fler volontärer än anställda även inom “Fairways”.

Med andra ord svenska medborgare som skall passa upp på asylsnyltare från hela världen (varav de flesta har anlänt utan giltiga identiteter) för att få känna att de är kärleksfulla mot främlingen/främlingarna vilka i sin tur inte är särskilt kärleksfulla mot dem/värdbefolkningen utan som oftast börjar ställa krav efter krav när de har blivit varma i kläderna.

Detta är så vidrigt och äckligt och inte minst med tanke på att ledningen för Stadsmissionen (tiggarmissionen), knappast arbetar gratis. Vi har tidigare skrivit om Marika Markovitz (de fattigas och utsattas bästa vän i Stockholm) som har en månadslön på 71.000 kronor genom den tiggeriverksamhet som Stadsmissionen bedriver där. Lotta Säfström ligger nog inte långt efter.

Om Stadsmissionen i Stockholm och Marika Markovitz:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/den-giriga-marika-markovitz-ljuger-om-tiggarna.html

Läs mer här om Fairways och Stadsmissionen:

http://stadsmissionen.org/nyheter/fairways-asylboenden-utan-vinstintresse/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik