Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kyrkorna förlorar slavarbetare

Publicerad 2016-10-29 12:18:59 i Religion,

Fas 3 arbetarna har under många år varit en guldgruva för kyrkor och ideella organisationer. De har förutom att de fått gratis arbetskraft fått betalt för varje deltagare som gått in i detta förnedrande projekt med motiveringen att det handlar om arbetsträning.

Långtidsarbetslösa som inte, under en viss tid, har lyckats få tag i något lönearbete trots att de kanske har arbetat under större delen av sina liv, har blivit tvingade in i fas 3 (allmänt kallat fasan) där de fått träna på att arbeta för att inte förlora sin a kasse ersättning eller i de fall då de saknat ersättning från AF, sitt socialbidrag.

Dessa, den moderna tidens slavar har trots att det med ett fint ord kallas för arbetsträning, har utfört samma arbetsuppgifter som de anställda med lön.  

Detta har inte kyrkorna och övriga ideella organisationer haft några synpunkter på vilket de borde ha haft om de nu påstår sig värna om de svaga och utsatta i samhället. Istället har de nyligen gått ut med ett upprop till media och AF om att slaveriet skall fortsätta.

Det säger man förstås inte ordagrant utan det heter att man bryr sig om och känner oro över de svaga och utsatta grupperna i samhället och att arbetsträning kan leda till ett riktigt arbete och då givetvis utanför kyrkorna (organisationerna) då de själva inte behöver anställa någon så länge de får gratisarbetare/slavar.  

Enligt deras upprop beräknas 280.000 personer tillhöra någon utsatt grupp år 2017 och dem är det ju synd om (påstår hycklarna) samtidigt som det längre ner i artikeln talas om att arbetsintegrerande sociala företag och verksamheter har tvingats att lägga ner då slavar inte längre skickas till dessa företag och verksamheter.

Frågan är vem/vilka det är mest synd om?

Man oroar sig också för att människor tvingas gå hemma utan sysselsättning (utan slavarbete) vilket förstås vore katastrofalt. Ingen människa kan klara sig utan ett slavarbete säger man mellan raderna trots att de flesta säkert skulle klara sig mycket bättre om de befriades från slaveriet i “fasan” och det ok detta för med sig.

Antagligen oroar man sig i onödan över alla stackars utsatta människor då AF är en av de värsta kontrollinstanserna i Sverige. Att få för sig att de kommer att låta människor gå hemma och rulla tummarna hur som helst, är ganska naivt att tro.  

Självklart skall de fortsätta att vara med om att finansiera sig egen och Sveriges undergång (de utsatta och fattiga betalar mest i skatt i förhållande till sina ersättningar), genom att stödja kyrkorna, de ideella organisationerna (som tjänar pengar på dem) och alla nyanlända, ensamkommande skäggabarn samt en fortsatt massinvandring i det stora hela och av outbildade människor från när och fjärran. De skall prompt betala för sin egen undergång med blod, svett och tårar.

Funkar inte det ena så funkar det andra. AF kommer tillsammans med hela Sveriges socialbyrå, försäkringskassan, garanterat att se till så att ingen svensk skattebetalare eller potentiell skattebetalare tacklar av trots att kyrkorna (organisationerna) nu gråter över sina förlorade vinster och över sina konkurser i sin ogudaktiga girighet.  

Som kristna skall vi glädjas över att de giriga kyrkorna (ideella organisationerna) går i konkurs (helst försvinner för gott) genom att AF inte sänder slavar till dem som de kan utnyttja för egen vinning och under skenet av att de bryr sig om de utsatta.

Om de hade brytt sig det minsta om de utsatta så hade de ifrågasatt varför både arbetsförmedlingen och försäkringskassan öser pengar och resurser över nyanlända (som de inte ens vet vilka det är då majoriteten kommer hit utan giltiga identiteter) utan att först se till de svenska medborgarna.

De hade ifrågasatt varför nyanlända numera får gå före i bostadsköerna, får företräde till arbeten och varför dessa får högre bidrag än dem som har arbetat i Sverige under hela sitt liv så fort de får uppehållstillstånd. Det har knappast undgått kyrkorna och de välgörande organisationerna att många pensionärer idag tvingas att äta i soppköken för att pensionen inte räcker till.    

De hade engagerat sig i de socialt utslagna i Sverige och inte i första hand i andra länders medborgare vilka anländer i hopp om att få bättre livsvillkor än vad deras hemländer kan erbjuda och som får bättre levnadsvillkor tack vare att kyrkorna och de övriga samhälleliga instanserna inte vågar ställa krav på de nyhitkomna då det vore diskriminerande och rasistiskt.
 
Att placera in en nyanländ i något liknande som fasan (fas 3) där den får arbeta heltid (genom att sortera kläder i kyrkornas second handbutiker vilket det inte krävs några speciella språkkunskaper eller utbildning för) för ett existensminimum, är inte tänkbart.
 
De nyanlända, som till största delen består av ekonomiska parasiter, skall lära sig svenska (på de svenska skattehjonens bekostnad) och sedan skall de inkvoteras inom myndigheterna alternativt gå andra utbildingar som AF och hela världens socialbyrå FK anordnar och som garanterar en bra lön. 
          
Bibeln säger att dessa människor, dessa kyrkliga företrädare, är värre än otrogna:

“Men om någon icke drager försorg om sina egna, först och främst om sina närmaste, så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen” (Tim. 5:8)

Läs artikeln här:

http://www.svd.se/oppet-brev-af-maste-ge-mer-stod-till-de-svagaste

Även sionisttidskriften “Dagen” har skrivit om de stackars kyrkorna (organisationerna) som har förlorat sina slavarbetare. Men då heter det att "personalbrist hotar second hand" (där de flesta av slavarna har slavat).  

http://www.dagen.se/personalbrist-hotar-second-hand-1.797474
 

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2016-10-29 20:52:03

Hej! Jag försökte kommentera artikeln om påven m m. Men det gick inte. Jag tycker det är en ren fasa med okunskapen om detta besök. Varför förstår man inte vad som gäller här i detta 'enande' av religioner och hur påvekyrkan/makten är så förstörande och hemsk.0 kunskap!
/Maria

Svar: Ja, det är otroligt att inte dom som kallar sig kristna kan eller vill se vart kyrkorna är på väg.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik