Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Antalet fattigpensionärer ökar

Publicerad 2016-10-28 08:22:00 i Mångkultur,

I dagens Sverige finns det cirka 314.000 pensionärer som lever under EU,s gräns för fattigdom vilken ligger vid en inkomst på 11.500 kronor netto per månad.

Då är inte alla sjukpensionärer som tidigare har arbetat (och som försäkringskassan i många fall har nollklassat på orättfärdiga grunder (vilket innebär att de får den allra lägsta pensionen trots att de har arbetat) eller som på grund av medfödda sjukdomar aldrig har arbetat, inräknade bland dessa.

Med andra ord så finns det ett stort antal fattiga i Sverige men de tillhör inte någon privilegierad grupp som makthavarna känner något ansvar för trots att dessa har betalat skatt (kanske under femtio, sextio år eller längre) och fortfarande tvingas betala skatt på sina ynkliga pensioner.

Istället för att rätta till detta missförhållande, öser försäkringskassan bidrag över så kallade nyanlända, äldre anhöriginvandrare och vuxna flyktingbarn som har ljugit om sin ålder i syfte att få permanent försörjning i Sverige och för att kunna få hit familjen/släkten.

De flesta har fått lära sig att man inte skall sätta grupp mot grupp men det är just vad myndigheterna sysslar med på order av svenskfientliga politiker.

Det har väl knappast kunnat undgå någon att det idag är de fattiga och utsatta svenskarna som drabbas hårdast av mångkulturen och vurmandet för densamma. För närvarande pågår ett drev mot de fysiskt handikappade och psykiskt funktionshindrade som handlar om att på ett mycket kännbart sätt försämra deras livsvillkor med motiveringen att det saknas pengar.

Detta samtidigt som det aldrig talas om pengabrist eller resursbrist när det gäller hitkomna lycksökare och parasiter från hela världen. För att kunna ge dem allt de anses vara i behov av och mycket mer än så, lånar våra politiker pengar av de sionistiska bankerna (de flesta svenska banker kontrolleras av Rothschilds) och lägger skulden på befolkningen.

De är inget annat än gravt kriminella liksom de banker de lånar pengar av (som tillåter dessa lån) i folkets namn för att kunna förstöra Sverige som land och för att kunna utrota svenskarna på ett icke våldsamt sätt.

Målet är att Sverige och övriga Europa skall befolkas av en helt ny ras i framtiden. Av eurasiska negroida hybrider (se länk till artikeln nedan), en blandras utan gemensam kultur, historia, religion med mera och som det kommer att bli lätt för sionisterna (Satans synagoga) att styra över.
 
Läs mer:
 
http://nyadagbladet.se/?s=Fattigpension%C3%A4rer+%C3%B6kar+lavinartat
 
Och om nyanländas bidrag:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2016/march/nyanlandas-bidrag-fran-forsakringskassan.html

http://experimentlandet.blogg.se/2016/april/aldreforsorjningsstodet-till-aldre-parasiter.html
 
Sjukpenningen för ett svenskt skattehjon:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2016/march/sjukpenningen-for-ett-svenskt-skattehjon.html

Här om kan ni läsa om Eurasiska negroida hybrider i framtidens Europa och om den agenda som landsförrädarpolitikerna, på uppdrag av Satans synagoga, följer och som även kyrkorna följer fast det då kallas för ekumenik.

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik