Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Tiggare förlorar arbetsinkomst om de går på kurs

Publicerad 2016-11-18 15:23:20 i Mångkultur,

Kvinnor som tigger i Stockholm ska erbjudas kurs i egenvård och sexualfrågor skriver den sioniststyrda tidningen DN i en artikel där de låter Ewa Larsson, en av alla narcissistiska godhetsapostlar som är vikarierande socialborgarråd och miljöpartist, breda ut sig i sann svenskfientlig anda.

Att det handlar om tiggarparasiter (inte om vilka kvinnor som helst) från andra EU länder och som deras egna länder har ansvar för, framkommer längre ner i artikeln.

8,7 miljoner har Stockholm, Göteborg och Malmö gemensamt ansökt om att få från Europeiska socialfonden till projektet “Bättre hälsa” vilket innebär att staden skall stå för fri hälsokontroll samt dela ut gratis hygienartiklar, sanitetsartiklar och kondomer till de Rumänska och Bulgariska medborgarna (tiggarna) som av någon anledning väljer att vistas i Sverige. Detta efter att de har fått fika och smörgås (även det gratis).   

Ännu ett skäl för dem att vara här och för fler att komma hit.

Hygienartiklar och sanitetsartiklar är inte gratis men blir nu alltså gratis för parasiterna.

Förutom gratis tak över huvudet, gratis mat, gratis sjukvård, gratis kläder, gratis utbildning, (om de är intresserade), gratis barnpassning och förskolor (som de avfälliga kyrkorna bidrar med), nästintill gratis tandvård (kostar 50 kronor per besök och oavsett vad som skall fixas i munnen) så är det nu dags för dem att få gratis hygien och sanitetsartiklar (bindor, tamponger, schampon, duschtvål, ja allt som behövs och då även kondomer om de blir kåta och inte vill riskera att bli gravida.

Kan det bli bättre för dem och för alla ogudaktiga landsförrädare (politiker som styrs av Satans synagoga) samt företrädare inom kyrkorna och samfunden vilka välkomnar laglöshet, synd, splittring, kaos genom att gå på ekumenikens linje?

En ekumenik (laglöshet) som har maskerats till att handla om kärlek och barmhärtighet (gentemot främlingen/främlingarna) vilket kommer att leda till att Satans synagoga (de falska judarna) kan utropa sin egen härskare vilken kommer att vara Antikrist (den värsta av alla antikrister) enligt bibeln.

ALLA SKALL MED!!   

Det stora problemet tycks vara hur man skall kunna ersätta parasiterna för förlorad ARBETSINKOMST två gånger i veckan och två timmar per gång under en månads tid.

Tiggarna förlorar alltså hela sexton timmar som de hade kunnat ägna sig åt att tigga (parasitera) pengar av naiva och godtrogna svenskar (inte så sällan fattigpensionärer och gravt hjärntvättade yngre svenskar) som har gått på de etablerade slaskmediernas myt om att de saknar allt och är utblottade, om de säger ja till att delta i kursen.     

Ewa Larsson har fått åka på studieresa till Rumänien (undrar med vilka pengar hon tog sig dit?) och till en klinik där som tar emot zigenarkvinnor det vill säga sina egna medborgare, konstigt eller hur?, att ett land tar hand om sina egna medborgare, och där handlar det mycket om mödravård och sexuell rådgivning samt om att unga zigenarkvinnor inte förstår varför de är gravida.

Detta måste nu rådas bot på i Sverige. De förstår ju ingenting (snacka om att Ewa Larsson är en rasist) och inte heller varför de är hemlösa i Sverige när de har lämnat sina hem som de har i Rumänien och i Bulgarien för att frivilligt vistas här och parasitera. De kanske inte ens förstår hur de har hamnat i Sverige, hur de tog sig hit och varför majoriteten av befolkningen inte vill ha dem här?  

En kurs i varför de är hemlösa i Sverige (alla människor har väl rätt till ett eget hem i alla länder de åker till, eller?), borde bli nästa steg och på detta följer förstås gratis bostäder (inte bara tak över huvudet) som den naiva befolkningen skall tvingas betala.

Det stora målet är enligt Ewa Larsson att inga människor skall behöva tigga på våra gator. Det målet går förstås att uppnå genom att ge tiggare och andra hitkomna parasiter en massa förmåner och privilegier, det vill säga gratis allt.

Då upphör tiggeriet enligt denna verklighetsfrånvända och hjärntvättade människa.         

Om tiggeri skall ses som en arbetsinkomst så borde tiggarna betala skatt på sina inkomster.

Oj, nu blev det riktigt rasistiskt och kärlekslöst!  En tiggare är det ju per automatik synd om, därmed basta (vilket man kan se när de lägger huvudet på sned och med oskyldig blick tittar på alla potentiella bidragsgivare som går in och ut i affärerna) även om ingen vet vad de har eller hur mycket de tjänar på att tigga.

Faktum är att de flesta av dessa parasiter tjänar mer än utbildade höginkomsttagare i sina hemländer genom att tigga i Sverige. Det är därför de är här och tigger istället för att arbeta eller studera i sina egna länder.  

Kan tiggande svenskar eller svenskar som säljer de hemlösas tidning, som är en annan form av tiggeri, åberopa förlorad arbetsinkomst om de blir erbjuda att gå på kurs där de kan få något gratis oavsett vad det gäller?    

Läs hela den makabra artikeln här:
 
http://www.dn.se/sthlm/kritik-mot-halsokurs-for-romer/
 

Kommentarer

Postat av: Makabert!

Publicerad 2016-11-19 03:32:57

MAKABERT var ordet!

Postat av: Peter Wehlin

Publicerad 2016-11-21 11:59:33

Åh! Kära Angela!

Det var underbart att återse Din blogg, som jag trodde var försvunnen för alltid!

Gud välsigne Dig!

Svar: Tack!
Gud välsigne dig!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik