Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Mänsklighetens verkliga fiender

Publicerad 2016-11-02 04:45:00 i Satans synagoga,

“ I, käre bröder, haven ju blivit efterföljare till de Guds församlingar i Kristus Jesus som äro i Judeen. Ty I haven av edra landsmän fått lida detsamma som de hava lidit av judarna - av dem som dödade både Herren och profeterna och förjagade oss, och som äro misshagliga för Gud och fiender till alla människor, i det att de söka hindra oss att tala till hedningarna, så att dessa kunna bliva frälsta. Så uppfylla de alltjämt sina synders mått. Dock, vredesdomen har kommit över dem i all sin stränghet” (1.Tess. 2:14-16, Bibel 1917)

Se denna video om vilka som är och som har varit mänsklighetens verkliga fiender under historiens gång (allt sedan Jesus vandrade på jorden) men som tack vare att de har kontrollerat och fortfarande kontrollerar massmedia (har makten över människor tankar), underhållsindustrin, banker, myndigheter, organisationer, kyrkor med mera, har kunnat förvanska historien och få det till att se ut som om de VERKLIGA fienderna till mänskligheten har varit och är, andra än de själva:
Till detta klientel sa Jesus så här:

“Varför fatten I då icke vad jag talar? Jo, därför att I icke stån ut med att höra på mitt ord. I haven djävulen till eder fader, och vad eder fader har begär till, det viljen I göra. Han har varit en mandråpare från begynnelsen, och i sanningen står han icke, ty sanning finnes icke i honom. När han talar lögn, då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja lögnens fader. Men mig tron I icke, just därför att jag talar sanning” (Joh.8:43-44)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik