Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det går att köpa alla människor för pengar

Publicerad 2016-11-22 02:40:00 i Satans synagoga,

Tänk dig att du och några av dina närmaste (en grupp som kallar sig folkgrupp eller dylikt) sedan flera hundra år tillbaka har lyckats roffa åt er större delen av världens rikedomar och därför idag har makten över världen.

Ni äger nästan alla banker i alla länder (ni styr världsekonomin samt enskilda människors ekonomi) och ni äger nästan alla medier i alla länder (människors tankar, vad de skall tycka och tänka) samt underhållningsindustrin, utbildningssystemet, och de flesta industrier med mera. Era tentakler sträcker sig in överallt och även in i kyrkorna.

Behövs det då några partier annat än för syns skull?

Nej, det behövs inte några partier annat än för syns skull. Ni ser till så att de olika partierna aldrig kommer att få makten över er (grupp, folkgrupp) så att de kan dra med sig en massa människor över på en annan sida vilket kan leda till att ni förlorar er makt.

Det gör ni genom att köpa upp uppstickande partier (Sverigedemokraterna är ett exempel på ett parti som köpts upp av sionister och falska judar) och ge dem som är ledande för partiet en plats vid köttgrytorna så att de blir nöjda och belåtna.

Ni gör det genom att köpa alla som kan köpas och då även vänsterextremister och olika vänsterextremistiska organisationer samtidigt som ni köper kommuner och myndigheter. Allt för att kunna behålla er makt.

Men inte går det väl att köpa en människa eller människor eller rent av stora organisationer för pengar?

Jo, det är det det går att göra och detta görs varje dag, tjugofyra timmar om dygnet. I Sverige behöver människor inte ta till vapen för att försvara sig. De hjärntvättas till att tro att det bästa för dem är att samarbeta på bästa sätt för sin egen undergång så att allt går lugnt och städat till.

Ingen blodutgjutelse, utan bara till att lägga näsan i vädret så fort som möjligt alternativt att ta vilddjurets märke. De köpta satansdyrkarna (politiker, anställda inom myndigheter, präster/pastorer med flera), ger sitt fulla stöd till det.

Varför äger Rothschild den svenska centralbanken? och varför stod samma klan tillsammans med Jakob Schiff och andra falska judar, bakom den revolution som kallas för den ryska revolutionen men som var en judisk revolution och varför stödde de samtidigt Hitler och nazismen?

Drabbades de av Schizofreni samtidigt? Eller handlar det om att de sedan århundraden via samarbeten har lyckats tillförskansa sig makten över världen och mänskligheten?

Enligt dessa protokoll har de verkat och verkar:
 
http://100777.com/protocols_se
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik