Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den kriminella prästen Kjell Wiklund

Publicerad 2016-11-03 14:48:00 i Mångkultur,

Idag finns det inte mycket som förvånar längre när det gäller människor som kallar sig kristna och pånyttfödda i Kristus. Avfallet bland kristna (människor som kallar sig kristna) har gått så långt så det är lätt att tror att det är man själv som har avfallit när det är bibeln man hänvisar till.

När man påpekar för kristna vad bibeln säger i olika frågor blir man antingen totalt ignorerad eller så får man tips och råd om hur man kan bli en bättre kristen genom att ställa upp på det spektakel som pågår i Sverige och i resten av världen bland kristna.

Allt handlar om att fila på sin mänskliga natur (vilken Gud förkastar), att anpassa sig i ledet och anamma allt ifrån det nya uttrycket Hen (som går fullständigt emot skapelseordningen då Gud inte skapade människor till några Hen, det vill säga till könslösa varelser, utan till man eller kvinna), till ekumenik, invandringspolitik och att alla har ett lika värde vilket innebär att alla som kommer till Sverige har rätt att göra vad de vill.

Om de känner för att ljuga för myndigheterna, vilket majoriteten gör för att få stanna här och få livstidsförsörjning (konstigt nog tillåts att göra), råna gamla och handikappade, samla stöldgods hos kristna som skall vara herdar för fåren, som vissa präster och pastorer utger sig för att vara, så är det Jesus godhet gentemot allt och alla som man lyfter fram.

Det går inte att ställa krav på alla fattiga, som påstår att de är fattiga, och som kommer från andra länder för det är automatiskt synd om dem även om myndigheter eller godhetsapostlarna inom kyrkorna, inte kan bekräfta detta. Med andra ord att det verkligen är synd om dem och att de är helt utblottade.

Ingen vet vilka de är, vad de har och vad de inte har.

En svensk som söker bidrag har samhället full kontroll på och det delas inte ut några bidrag till höger och vänster om inte personen/personerna i fråga kan visa upp att de saknar allt och verkligen behöver bidragen. Men även då sitter det långt inne och det är inte ovanligt att socialen ger avslag på var och varannan ansökan som kommer från en svensk. Allt för att spara pengar.

Så är inte fallet när det gäller nyanlända parasiter och zigenare (vars länder har genomskådat dem, de har förbjudit dem att tigga efter att ha gjort allt de kan göra för dem, och därför inte vill veta av dem). I Sverige räcker det för dem och för de nyanlända att dra en snyfthistoria så är allt fixat och klart.

Kulturmarxismen, som de inkräktande judarna står bakom och som idag har lett till att större delen av Sveriges befolkning består av en gravt indoktrinerad skara som inte vågar höja sina röster av rädsla för att bli kallade rasister, fascister eller något ännu värre, har slagit sådan rot så det är svårt att kunna tro att något kan förändras.

Även det enda oppositionspartiet, Sverigedemokraterna, går på judarnas och sionisternas/sionismens linje som handlar om att utrota svenskar för att skapa ett samhälle (som de inte har någon rätt att skapa) bestående av eurasiska negroida hybrider.

Ett hopkok av folk och raser (ett framtida folk) som de sedan kan ta i besittning då det inte finns något som håller dem samman (ingen historia, ingen kultur, inga traditioner, inga seder eller bruk) annat än tron på dessa sataniska judar och allt vad de hittar på av ondska.

Hur långt skall det gå innan kristna vaknar upp?
 
När präster i sin godhetsiver att vilja vara de påstått utblottade (de fattiga) till lags och genom det gör sig skyldiga till kriminella handlingar som icke troende människor ligger bakom, så måste man kanske ta sig en liten funderare?

Är dessa präster och pastorer utsända av Gud eller från självaste Satan?

Prästen Kjell Wiklund, här en bild på honom,
 
 
 
står idag åtalad för häleri på grund av sin sympati med kriminella zigenare trots att det inte står något i bibeln om att vi skall upplyfta laglösa och kriminella som tar sig hit från andra EU länder (vilket är fallet med de kriminella zigenarna som är i Sverige idag och som har blivit portade från sina egna hemländer) eller från länder utanför Europa. Som kristna skall vi göra allt för att motarbeta laglöshet och kriminalitet.
 
Det gör inte denna präst. Läs om detta här:
 
http://hotpot.se/politik/kand-prast-atalad-for-haleri-i-samband-med-eu-migranters-stoldturne/
 
Här kan ni läsa mer om kulturmarxism:
 
https://janmilld.wordpress.com/2013/07/30/avsnitt-3-kulturmarxism/

Och här om eurasiska negroida hybrider:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik