Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Illuminatis hemliga bunkrar och plan för världen

Publicerad 2016-05-02 08:42:00 i

I denna video talar en avhoppad Illuminat ut om hemliga bunkrar, de makthavare som styr världen, vacciner, det planerade tredje världskriget, den kontrollerade oppositionen med mera samt vad mänskligheten har att se fram.  

Cirka 19 minuter in i videon får vi det bekräftat att Alex Jones (som utger sig för att vilja avslöja makteliten) i själva verket tillhör Illuminati och den kontrollerade oppositionen, och cirka 27 minuter in berättas att staten Israel (som styrs av falska judar som är kabbalister och Talmudtroende) är fullständigt kontrollerad av Illuminaterna (det var den falska juden, sionisten och kabbalisten Mayer Amschel Rothschild som drog upp riktilinjerna för Illuminatis organisation) vilket vi har skrivit om i artikel efter artikel på denna blogg.

Senast inför 1 maj:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/april/sanningen-om-1-maj.html

Och här som exempel:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2015/april/ska-du-demonstrera-for-satan-och-rothschild.html
 
 
Filmtipset hittades på hemsidan "Bakom kulisserna"
 
http://www.bakom-kulisserna.biz/
 

Kommentarer

Postat av: Nils

Publicerad 2016-05-02 17:46:50

Gubben sitter ju och läser på en skärm..

Hmm...
Kanske borde kolla fakta lite bättre

Eller ska vi verkligen tro att han berättar om sitt liv?! Han släpper inte ögonen från texten 1 sekund....

Svar: Jag upplever det inte som om han sitter och läser på en skärm. Men du kanske är van vid Alex Jones som är en Illumminatiagent (och andra desinformatörer) som tittar rakt in i kameran (säger lite roligheter då och då) utan skam i kroppen och i syfte att förleda mänskligheten och för att få verka trovärdiga och sanna.

Hur du kan avfärda hans trovärdighet på så lösa grunder är för mig en gåta.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Thomas

Publicerad 2016-05-02 17:49:27

Tänkte bara tala om att videon är ren desinformation, så tro ingenting av vad den gamla gubben säger.

Den ena grodan efter den andra och lögnerna kan endast fungerar på de som sovit sig igenom fysiklektionerna.

Så plocka bort den för den förstör trovärdigheten för en annars utmärkt blogg.

Svar: Vilka fysiklektioner talar du om? Och vad innebär den ena grodan efter den andra? Jag kommer inte att plocka bort denna video eftersom jag tror att det han säger är sant.Men du får gärna tala om för mig att det han säger inte är sant men inte genom att hänvisa till fysiklektioner om du inte kan förklara vad du menar med fysiklektioner, grodor eller lögner.
Tala ur skägget istället för att vara oförskämd.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Nils

Publicerad 2016-05-02 18:55:25

Men är du blind?
Du ser väl att han sitter och läser en text !!?

Nu tappade jag allt förtroende för denna blogg

Adjö

Svar: Nisse, det kanske är du som är blind. Bara för att en människa inte tittar rakt in i en kamera (han kanske skäms och känner stor skuld för att han har varit med Satans anhängare) behöver inte betyda att det han säger inte är sanning.

Han pratar om jobbiga saker (fler och fler människor kommer att ta bladet från munnen vad tiden lider) som han har varit med om och då kanske man inte som Illuminatiagenten Alex Jones tittar rakt in kameran och säger hej och hopp, helllo friends. Nu ska vi se vad makthavarna har för sig och vad toppen att ni alla vill lyssna på mig. Nu tar vi en insamling här på slutet så att jag kan fortsätta mina program.

Det är inget tvång att gilla denna bloggen men om du inte har mer att säga när en människa känner ånger och skam för vad han har gjort (varit med i) och verkligen inte vet om han sitter och läser en text som någon annan har gett honom eller säger sanningen vilket jag tror att han gör, så är jag glad för att du har tappat förtroendet för denna blogg.

Om du hade skrivit att Illuminati är en bluff och förklarat varför så hade jag kanske börjat lyssna till dig. Men det gör du inte och därför tror jag att du själv är en Illuminatiagent alternativt en gammal gubbe som inte vet vad du talar om.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Thomas

Publicerad 2016-05-02 19:36:21

Haarp är en teknik för att skapa högtryck som kan användas för att blockera lågtryck (regn), jmf CA, USA och östra Afrika. Tekniken kan inte fungera under vatten.

Katrina styrdes av en annan, mindre känd teknik som utvecklades unde senare delen av 90-talet och det är baserad på laserteknik från militära satelliter. Tekniken bygger på att du kan styra orkaner (eftersom de är elektriska fenomen) på samma sätt som du styr en oxe.
Många, många orkaner och stormar (som vår Gudrun) skapas och underhålls på detta sätt. Jag kan ge mera info om du är intresserad.

Tramset att det går att förstöra planeter och stjärnor med radioaktivitet är så dumt att ingen kan svälja det. Att det är en ren lögn bevisas av att de inte vill avslöja att stjärnornas energi bildas i dess atmosfär och inte i dess kärna (som är solid). Detta bevisades av ryska forskare redan under 90-talet.

Skicka robotar från månen är lika dumt det. Varför skulle man släpa dem ända dit, när man kan placera de i en mycket hög omloppsbana runt jorden?

Och så månlandningen, denna eviga månlandning. Ryssarna skickade faktiskt kosmonauter runt månen och de kom alla tillbaka, rostade och fina. När relativistiska partiklar träffar kapseln så omvandlas energin till gammastrålning och dödar allt levande.

Ingen människa klar av att leva i en bunker under någon längre tid och 5000 under tio år, räkna själv hur mycket livsuppehållande komponenter som skulle behövas. Det skulle kanske gå att bygga ett ekosystem för 50 personer i två år, men ingen vill sitta och uggla i en bunker mera än fjorton dagar.
Det finns något som heter skalbarhet, vilket betyder att vissa objekt inte kan bli så stora (eller små) som helst, jmf. flygplan.

Visst vissa saker är sant, som Alex, men det vet ju alla redan om. Vi vet att han ljuger därför att han inte nämner Fukushima, MH370, Paris, Bryssel, m.m m.m.

Svar: Vilka är det som styr tekniken? Tror du inte att tekniken är längre framskriden än i din verklighetsbubbla? Vilka är det som styr och äger ekonomin, media, läkemedelsindustrin och matindustrin samt filmindustrin och allt annat? Vill de att gemene man skall få reda på sanningen eller gör de allt för att dölja sanningen? Är det en slump att satanisterna har lyckats ta kontroll över allt detta och varför säger Alex Jones bara halva sanningen, det vill säga blandar sanning med lögn i syfte att förvilla mänskligheten?

Ligger det inte en uggla begraven någonstans?
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Thomas

Publicerad 2016-05-03 08:00:22

Allt är skapat av Herren, inkl. all teknologi.
Ingen, inkl. Satan, "uppfinner" något. Detta måste vi alltid ha i åtanke.

Det finns olika nivåer av kunskap. Den högsta nivån är det vi aldrig får se och ta del av.

Den andra nivån är det som vi kallar spjutspettskunskap. Om det är något unikt som upptäckts så förs det över till första nivå och vi får aldrig se det igen.

Nivå tre är det som undervisas i universiteten och nivå fyra är allt skräp som trycks ut på oss vanliga människor.

Du har bättre koll på vilka som styr än vad jag har, men vi lever i en fysisk värld med fysiska lagar som allt levande måste följa.

Mycket kan Satan göra, men han har inte haft tillgång att använda teknologi mer än max 200 år. Varför han fick tillgång till detta kanske du kan svara på. Jag tänker dock på att Jes. 55:8-9 ger en viss ledtråd.

Svar: Det är Satan som är Herre över världen och han kallas också för "världens furste" i bibeln och styr genom sin ande som är den antikristliga anden, anden i världen.Enligt bibeln så leds alla människor som inte har kommit till tro på Herren Jesus Kristus av världens ande (Satans ande) även om de är aldrig så goda, snälla och beskedliga enligt världens mått mätt.Guds rike och världens rike är två helt olika riken och Guds tankar och vägar är större än denna världens tankar och vägar som Jesaja säger. Den som bor i er är starkare än han som är i världen (alltså Satan) står det i bibeln.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik