Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Che Guevara var kusin med Ariel Sharon

Publicerad 2016-05-09 17:55:00 i

År 1850 höll den internationella ledarkretsen inom Illuminati en konferens i New York. Här blev de olika nationella grupperna inom Illuminati informerade om att samtliga terroristgrupper, nihilistgrupper såväl som ateistiska grupper skulle sammanslås till en världsrörelse, en så kallad “international”.

Namnet som antogs för denna grupp blev “den kommunistiska rörelsen”.

När kabbalisten (nihilisten) Jakob Frank bodde i Tyskland och stod på höjden av sin karriär genomgick en ung jude vid namn Mayer Amschel sin rabbinska (kabbalistiska) träning. Mayer Amschel bytte sedan namn till Rothschild.

Det var Mayer Amschel Rothschild (falsk jude, kabbalist, sionist) som vann den katolske prästen, jesuiten och falska juden, Adam Weishaupt över till den kabbalistiska läran och finansierade honom.

Adam Weishaupt kunde på så sätt starta Illuminatigruppen, den gren av frimurarna som genomförde den franska revolutionen. De har stått bakom alla större revolutioner sedan dess.

Illuminatigruppen kontrollerar idag (är chef över) alla världens frimurarorganisationer.  

Faktum är att bankhuset Rothschild numera äger Europa (dess befolkningar) och resten av världen genom alla de pengar (miljarder, biljoner) som de genom historiens gång har lyckats lägga beslag på, och man fortsätter att konfiskera alla länders (befolkningarnas) tillgångar med hjälp av köpta och handplockade landsförrädarpolitiker.

Man tillsatte en kommitté i USA och ledaren för denna blev Clinton Roosevelt, Horace Greeley och Charles Dana. De fick i uppgift att samla in pengar till denna nya världsgrupp så att den kommunistiska rörelsen kunde användas till att skapa krig och kaos överallt.

Allt för att sionisterna skulle kunna bilda en “världsregering” och ta makten över världen.

Som ledare för denna världsterrorgrupp utsåg man italienaren Giuseppe Mazzini som hade varit anställd av Illuminati sedan 1837. Den som undersöker världshistorien under perioden från 1850 fram till första världskriget, kommer upptäcka att den var fylld av en fruktansvärd terror. Frankrike, Spanien, Italien, österrike med flera länder fick uppleva inbördeskrig, mord och andra attentat. Tusentals människor fick sätta livet till.

Sions Äldste (kabbalisterna, de falska judarna) beslutade sig för att uppdela världen i tre block som skulle sättas i våldsam opposition mot varandra. Man utsåg London till att bli ett center för aktiviteterna i Europa. De block som skulle bildas var ett kommunistiskt, ett fascistiskt och ett kapitalistiskt.

Karl Marx anställdes för att skriva filosofin bakom den kommunistiska rörelsen och han slog sig ihop med Friedrich Engels (son till en textilindustriägare). Engels gav till det yttre sken av att arbeta men var i själva verket den som betalade ut Karls lön.

Karl Marx, i sin tur, vilken utmålas som arbetarnas räddare och alla förtrycktas bästa vän, arbetade inte en endaste dag med sina händer. Den officiella historien (skriven av Illuminaterna) talar om att Marx levde i fattigdom men det stämmer inte med verkligheten.

Det importerades dyra viner från Frankrike till familjen Marx måltider och barnen skolades i privata institutioner som de flesta av dagens kommunist och socialistledares barn.

De vill märkligt nog inte att deras egna barn skall gå i de skolor som de själva förespråkar.

Samtidigt som Marx och Engels arbetade med att etablera kommunismen var en annan Illuminatigrupp i färd med att skapa den fascistiska filosofin. En tysk professor vid universitetet i Frankfurt, Karl Ritter, anställdes för att skriva motsatsen till kommunismen.

Ritter blev sinnessjuk (kanske inte så konstigt) innan han kunde skriva färdigt sitt arbete men då ryckte Friedrich Nietzsche in och gjorde detta färdigt.

Dennes filosofi om en övermänniska och den ariska rasens överlägsenhet blev grunden för den fascistiska och nazistiska ideologin som i likhet med kommunismen har kostat mängder med människor livet.

Det kapitalistiska blocket byggdes upp speciellt i England och USA efter ett särskilt system. I Sion vises protokoll (protokollen från de äldste av Sion) nummer 6 slår man fast att produktionen och handeln måste läggas upp så att den kontrolleras genom spekulation.

På så sätt fylls sionisternas bankkonton och andra människor hamnar under deras kontroll.

Detta system är väl utbyggt och hela industrikomplexet är kontrollerat genom aktiebörserna som sionisterna kan krascha när det passar dem vilket de till exempel gjorde vid den stora börskraschen 1929 och även har gjort vid flera andra tillfällen.

Om detta har vi skrivit här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/kabbalismens-avkomlingar.html

Och här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/fran-luria-till-bankhuset-rothschild.html

Alla de människor världen över (inte minst i Sverige) som tror att de är goda genom att stödja socialismen och kommunismen, eftersom det sägs att dessa ideologier värnar om den lilla människan, den lilla arbetaren med sin lilla lön och sina svårigheter att få ihop vardagen på grund av att otäcka kapitalistsvin hela tiden sätter käppar i hjulen och vill roffa åt sig deras välförtjänta lön, är grundlurade.

Så tragiskt grundlurade.

Socialism/kommunism är nämligen den ideologi som de (enligt socialisterna/kommunisterna) förhatliga kapitalisterna eller rika (som de kallar dem) använder för att kunna ta kontroll över mänskligheten och på sikt förslava den. Så var det tänkt från början och de som är vakna kan se att det är precis så här.

De som kallar sig socialister och kommunister och som har högre positioner i samhället/samhällena (inom regeringar, riksdag, myndigheter) arbetar inte för den lilla värnlösa människan (arbetaren) som de påstår sig företräda och som betalar deras höga löner och privilegier. De arbetar för sig själva och för sin arbetsgivare, sionisterna och kabbalisterna vilka äger länderna och regeringarna.
         
Cuba är en modell för den socialistiska/kommunistiska/sionistiska världsordningen där man har lyckats utrota medelklassen. Det finns endast två klasser. De riktigt fattiga som utgör 99% och de riktigt rika som utgör 1%.

Så här vill man från sionistiskt håll att det ska se ut i resten av världen och inte minst i Sverige som är ett experimentland för sionisterna/kabbalisterna/satansdyrkarna  (Illuminati) med en sedan decennier tillbaka kulturmarxistiskt hjärntvättad befolkning.   

Vänsterns idol (guru) Che Guevara som de tror (tillsammans med Fidel Castro vilken härstammade från en familj av spanska kryptojudar, marrannos/marranner och andra) var med om att befria det cubanska folket när de i själva verket förslavade folket i sann kommunistisk agenda, var även han jude och kusin med den israeliske massmördaren Ariel Sharon som var premiärminister i Israel mellan 2001-2006 och som innan det var med i den judiska paramilitära rörelsen Haganah och som likt Che Guevara har mängder av människoliv på sitt samvete.

Nu är dom båda i helvetet (liksom Fidel Castro) och deras efterträdare verkar kämpa för att få komma dit de också.
 
Om Che Guevara:

http://henrymakow.com/2016/04/che-guevera-was-jewish.html

 http://henrymakow.com/2016/04/Cuba-is-a-model-for-the-NWO.html  

Om Ariel Sharon:
 
https://sv.wikipedia.org/wiki/Ariel_Sharon

Angående Fidel Castro och hans bakgrund:
 
https://en.wikipedia.org/wiki/De_Castro_family_%28Sephardi_Jewish%29

http://jewishcuba.org/marranos.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik