Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Allt som ser gott ut kommer inte från Gud

Publicerad 2016-05-02 15:55:53 i Mångkultur,

Ofta får man som kristen höra från kristet håll att allt gott kommer från Gud och det stämmer ju liksom att allt ont kommer från Guds motståndare (Satan) och från de onda andemakterna.

Detta är säkert något som även icke troende kan hålla med om. Att kampen står mellan gott och ont.

Vad man däremot aldrig eller sällan får höra är att allt som ser gott ut inte alltid är gott utan kanske rent av ont då Guds motståndare Satan och hans tjänare kan omskapa sig till att likna ljusets änglar och till att tjäna rättfärdigheten vilket de ständigt gör och som bibeln varnar för.

“Och det är inget att förvåna sig över, Satan själv uppträder ju som en ljusets ängel. Inte underligt då om hans tjänare uppträder som om de tjänade rättfärdigheten. Men de skall få ett slut som svarar mot deras gärningar” (2.Kor.11:14-15).

Välgörenhet, soppkök, allmän snällism, utplånandet av gränser för att alla människor skall kunna bli likt en enda stor familj (gärna i Sverige), allas lika värde, allas lika rätt att få komma till Sverige och leva på bidrag (på andra människors bekostnad), ses som något mycket gott och är inget som en god människa kan sätta sig emot eller ha synpunkter på.    

Inte ens när fler och fler svenskar blir diskriminerade på olika sätt i sitt eget land och tvingas leva på marginalen eller uppsöka soppköken (olika härbärgen för att få tak över huvudet) alternativt välgörenhetsorganisationerna eller kyrkorna, går det att tala om att det finns någon ondska i det.

Då talar man istället om hur bra det är att det överhuvudtaget finns några soppkök och några välgörenhetsorganisationer samt kyrkor som är beredda att ge dessa stackare någon form av hjälp. Vad hade hänt om det inte hade funnits någon slags organiserad välgörenhet eller så många snälla människor inom nämnda organisationer frågar man sig?

Det hade varit fruktansvärt kommer man fram till. Vilken tur att vi i vår organisation/kyrka finns.

Anledningen till att svenskar som har arbetat i Sverige (kanske ett helt liv) ens behöver söka förnedrande nödhjälp när de blir gamla, arbetslösa eller sjuka verkar inte vara något man funderar över. De ska istället vara tacksamma (mer än tacksamma) för att det finns godhjärtade människor som inget hellre vill än att hjälpa dem att få mat i magen, tak över huvudet och lite kläder på kroppen.

Detta skall de nöja sig med samtidigt som bostäder, arbeten, bidrag och andra förmåner (resurser) går till främmande folk (grupper och klaner) som väller in i landet vilket de goda välgörarna inte opponerar sig emot då de har fått lära sig at det vore ren ondska. Att det är ont att värna om sitt land och sitt folk och att man inte skall sätta grupp mot grupp vilket är vad alla andra länders befolkningar gör.

Det finns inget land i hela världen som svenskar (andra folk) kan åka till och få förtur till bostäder, arbeten, bidrag och resurser utan att befolkningarna i dessa länder hade protesterat vilt.

Något de emellertid inte verkar ha fått lära sig, åtminstone inte än så länge, är att gynna främlingar framför de egna familjemedlemmarna och de närmaste. Det sitter långt inne och så långt är de inte beredda att gå för sin godhets skull.  
 
Av den anledningen är de inget annat än hycklare som accepterar att det egna landets befolkning successivt förintas (byts ut) på grund av deras perversa godhet samtidigt som de upphöjer sina egna familjemedlemmar och varenda främling som sätter sin fot i Sverige.

Många äldre svenskar tvingas idag, efter att ha arbetat ett helt liv i Sverige, till soppköken samtidigt som man göder invandrade parasiter och deras släktingar med motiveringen att det är synd om dem utan att veta något om dem.

Är det godhet? Eller är det ondska oavsett hur goda välgörarna anser att de är eller vill vara?
 
http://www.svd.se/stadsmissionen-varnar-kraftig-okning-av-fattiga-aldre
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik