Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Judisk satanism och bankhuset Rothschilds

Publicerad 2016-03-05 07:21:00 i

År 1625 föddes en jude vid namn Sabbatai Sevi i den Turkiska staden Smyrna. Hans föräldrar hade flyttat till Turkiet efter att ha bott i Grekland och fadern var en framgångsrik köpman. Sabbatai genomgick den vanliga judiska skolningen men fick börja utbilda sig till rabbi då han visade begåvning. Han blev expert på den judiska kulturen och de talmudiska skrifterna och började efter utbildningen att studera kabbalan.

När Sabbatai var cirka 23 år gammal (1648) påstod han sig ha fått ett personligt besök av Gud som uttalade följande ord för honom:

“Du är Israels frälsare, jag svär vid min högra hand och vid min arms styrka, att du är den sanne förlossaren, och att det icke finns någon annan vid min sida som frälser”

Sabbatai började offentligt proklamera att han var Guds son och den messias som Gud lovat skulle komma. Många judar följde honom och en ung jude vid namn Nathan av Gaza påstod sig ha fått en uppenbarelse ifrån Gud att Sabbatai verkligen var guds son och att Nathan skulle bli hans profet.

Rörelsen spred sig snabbt till alla judiska kolonier i hela världen och judiska rabbiner som blivit omvända till Sabbatais lära reste runt i hela Europa (ända upp till Sverige) för att värva anhängare.

När rörelsen nådde sin kulmen hade den största delen av alla judar blivit omvända till att tro på Sabbatai som Israels frälsare och förlossare. Sabbatai och Nathan fortsatte att utveckla rabbi Lurias undervisning om att frälsning kommer genom att synda och att synd är något heligt.

666 är ett heligt tal inom Kabbalan och det tal som enligt uppenbarelseboken i bibeln, Guds ord, är vilddjurets tal. Talet kan också ses som en symbol för det antikristliga systemet.

“Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex” (Upp. 13:18)

Talet 666 var även koden för kung Salomo i gamla testamentet. Det var kung Salomo som utvecklade den judiska kabbalan. Kabbalan ingår också i frimurarnas symbolvärld. Kung Salomo anses vara frimurarordens stiftare och Hiram från Tyrus, vilken kung Salomo lät hämta  för att uppföra det första templet på berget Moria i Jerusalem var den förste mästaren. (1. Konungaboken. Kap.5,6,7)

“Det guld som årligen inkom till Salomo vägde sex hundra sextiosex talenter” (1. Kon.10:14)

Nathan förklarade för Sabbatais anhängare att han år 1666 skulle ta makten i världen och genom våld återställa allt till judarnas fördel. Sabbatai började att leva som det anstår en kung och etablerade ett hov som följde honom vart han än reste.

Den 16 september 1666 reste Sabbatai med sitt hov till Turkiet och till den dåvarande huvudstaden Adrianopel där han begärde tillstånd att få träffa Turkiets kung vars titel var sultan. Sabbatais anhängare proklamerade att Sabbatai skulle avsätta sultanen och själv stiga upp på tronen och ta makten.

Riktigt så blev det inte. Sabbatai blev istället anhållen och satt i fängelse. Efter en tid i fängelset gav sultanen Sabbatai ett ultimatum som gick ut på att om han inte omvände sig till den Islamska lärans tro och liv skulle han bli avrättad. Sabbatai Sevi, valde att offentligen avsvära sig sin judiska tro, bli muslim och dyrka profeten Mohammed.

Sabbatais “profet” Nathan ingrep och förklarade för de chockade judarna att det var nödvändigt för messias att stiga ner i avgrunden och att messias måste lida för människornas synder. Sabbatai måste bli som en ny Moses, vilken för en tid tjänade vi faraos hov, alltså först bli förnedrad, för att sedan kunna leda sitt folk till seger. Detta var enligt Nathan förklaringen till att Sabbatai hade valt att till det yttre bli muslim och en del av sultanens hov.  

Sabbatai och hans profet Nathan utvecklade i det fördolda sin religion till att bli helt nihilistisk. De förnekade sanningen fullständigt och förkastade alla moraliska seder och bruk. De menade att det endast är genom en total förstörelse av alla ordnade civilisationer som det går att föra in sin egen undervisning i det nya systemet.

Nathan undervisade på ett sätt som är typiskt för det ockulta. Att det alltid finns paralleller. Han menade att den del av Gud som var en del av messiassjälen, redan vid begynnelsen hade fallit ner i avgrunden där de onda andarna lever.

Bland ormarna i avgrunden är han “den helige ormen” Man bevisar detta teologiskt genom att säga att det hebreiska ordet för orm har samma nummervärde som det hebreiska ordet för messias. Det är alltså en kamp som pågår mellan det onda och det goda och slutmålet för denna kamp är att kunna skilja på gott och ont.

Isaac Ben Luria och Sabbatai Sevi lärde det judiska folket att deras messias skall komma ifrån avgrunden som en helig orm. De har sålunda blivit lurade till att dyrka Lucifer (djävulen, den gamle ormen) som befinner sig i avgrunden men som när tiden är inne skall komma upp därifrån och frälsa dem.

Eftersom Kabbalan även ligger till grund för frimurare, tempelriddare, R. Steiners efterföljare (antroposoferna), häxor, djävulsdyrkare och andra ockulta sällskap, väntar de alla på samma herre som är Lucifer (djävulen).

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/fran-luria-till-bankhuset-rothschild.html

I sin bok “The Messianic Idea of Judaism” skriver den judiska författaren Gershom Scholem:

“Jag vill nu väldigt noga försöka att bevisa att de Sabbataiska och Frankiska rörelserna, som är nihilistiska i sin undervisning, är chockerande för judiskt tänkande. Att man håller lagen genom att upphäva den är helt främmande för judendomen. Detta är en utveckling som kommer från Sabbatais proklamation att han var messias.

Denna nihilistiska (förstörande) tro, har banat vägen för Haskala rörelsen och den judiska reformationen under 1900 talet, när nihilismens gnistor slutat att existera. Det är ett stort misstag att tro, att den Sabbataiska rörelsen inte hade en politisk/synlig utveckling av det judiska folket och dess historia.

Längtan efter en total befrielse, som spelade en sådan tragisk roll i utvecklingen av nihilismen i Sabbatais undervisning, blev emellertid inte en total förstörande rörelse. Det kan istället bevisas att under ytan av laglösheten ( en önskan om en total katastrof) fanns det positiva inslag., och det är de historiska forskarnas plikt att finna detta och låta dem komma fram i ljuset.

Givetvis kommer svårigheter att hopa sig för dem som ger sig på detta projekt, och vi skall inte vara förvånade över att ingen judisk historisk forskare till denna dag har känt en inre frid till att börja på detta arbete.
 
Inget annat kapitel i det judiska folket historia har blivit så svept i dunkel och hemlighetsmakeri, som dessa sista århundraden av den Sabbataiska rörelsen. Denna falska lära har haft efterföljare bland framstående rabbiner i Jerusalem, Adrianopel, Konstantinopel, Ismir, Hamburg och Berlin. Många av dessa är rabbiner, som har hållits i hög aktning som lärda män och försvarare av den judiska tron.

Många av familjerna som blev indragna i Sabbatairörelsen i västra och central Europa fortsatte i den judiska tron, och många av dem, speciellt i Österrike blev satta eller valda till höga positioner under det 19:e århundradet.

En del var välkända forskare, andra filosofer, andra internationella bankirer och andra med höga politiska kontakter. Det är väl inte nödvändigt att påpeka att dessa personer inte välkomnar försök till att avslöja deras fläckade förflutna, speciellt när det gäller deras ställning inom det judiska folket. Vi skall inte heller vara förvånade att deras önskningar har stor tyngd och inflytande”

Proffessor Scholem avslutar sin bok med en vädjan till kabbalisterna: “Utvecklas fridfullt och förstör inte världen. Shalom”

Illuminatisekten (frimureriet) är uppbyggd på kabbalisterna Sabbatais, Ben Lurias och Jakob Franks lära.   

1770 drar juden och kabbalisten Mayer Amschel Rothschild upp huvudlinjerna för skapandet av Illuminati, en organisation som idag står över (är chef för) alla världens frimurarordnar samt finansierar organisationen.

Han överlåter åt Adam Weishaupt, en Ashkenazi jude/jesuitpräst som verkar under katolsk täckmantel och som även han är kabbalist, att organisera och utveckla organisationen.

Illuminati skall baseras på Talmuds och Kabbalans lära som också är den lära som rabbinska judar lär ut. Illuminati, en Luciferiansk (satanistisk) term betyder ”de upplysta”.

Illuminati gruppen var den del av frimurarna som genomförde den franska revolutionen. Illuminaterna lanserade sin “socialistiska” plan för omstörtandet av alla religioner och existerande regeringar, den 1 maj 1776 med målet att upprätta “Novus Ordo Seclorum”, en ny världsordning eller världsregering.

De ligger bakom skapandet av alla ismer (kommunism, socialism, kapitalism, feminism, humanism, Islamism, liberalism med mera) vars syfte är att få människor i motståndsförhållande till varandra så att det hela tiden (oavbrutet) kan pågå konflikter och krig i världen.

De finansierar idag utan problem (då de äger och kontrollerar pengarna/bankerna) alla stridande parter för att när striderna är över och mängder av människor har fått sätta livet till (blivit lemlästade och handikappade på livstid eller drivits på flykt), kunna lägga beslag på de krigande ländernas tillgångar.

Genom att skapa krig på krig utan att vilja eller behöva befatta sig med konsekvenserna (dessa lägger de över på andra människor och länder som till exempel idag när det gäller den så kallade flyktingkrisen) blir denna lilla elit av satansdyrkare som styr vår värld bara rikare och mäktigare för varje decennium som går samtidigt som den samlade mänskligheten blir allt mer utarmad och fattig.

Som ni förstår så är det i grunden Satans agenda. Kabbalisterna, Illuminaterna, de politiska sionisterna, frimurarna, med flera följer en satanisk agenda (deras herre och gud är Satan) och de strävar efter att uppnå världsherravälde. Nedan följer Illuminatis (frimurarnas) sju punkter för att lägga under sig världen och mänskligheten.

1. Avskaffande av alla regeringar.
2. Avskaffande av privat ägande.
3. Avskaffande av arvsrätten.
4. Avskaffande av patriotismen.
5. Avskaffande av alla religioner.
6. Avskaffande av familjen.
7. Skapande av en världsregering.

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/april/ska-du-demonstrera-for-satan-och-rothschild.html
 
Filmer om Sabbatai Sevi, Illuminati och Rothschilds:
 
 
 
 
               

   
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-03-05 11:09:32

Bara lägga till att gud och satan är en och den samme. Horus gud på dagen, set satan på natten, gud go(o)d sommarhalvåret. (d)evil satan vinterhalvåret osv.

Svar: Där har du fel. Gud är Gud oavsett om det är natt eller dag sommar eller vinter och Gud har skapat allt i himmelen, på jorden och under jorden och Guds käraste skapelse är människan. Däribland du.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik