Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Goda hycklare som skor sig när andra lider nöd

Publicerad 2016-03-14 15:06:00 i Mångkultur,

“Oron över att våra välfärdssystem ska skadas av trycket i samband med flyktingkrisen är förståelig. Men att resa stängsel för att skydda det egna välståndet från andras nöd kan inte vara en väg för ett Europa som gärna refererar till kristna värderingar, skriver Antje Jackelén, Wanja Lundby Wedin och Mats Hagelin, kyrkostyrelsen i SvD debatt efter att remisstiden för regeringens förslag att begränsa möjligheten att få uppehållstillstånd i Sverige gick ut i torsdags“.

Det finns inget som säger att inte kristna har rätt att försvara sina länder och de eventuella välfärdssystem som finns i de respektive länderna i Europa då välfärdsystemen är uppbyggda på samma sätt som försäkringsbolagen. De bygger på att människor betalar in skatt till välfärdssystemet. I Sverige betalar varje svensk medborgare en stor del av sin inkomst eller pension till välfärdssystemet.

Inte för att det är kul utan för att ett välfärdssystem överhuvudtaget ska kunna existera (finnas till) och komma skattebetalarna till del när de behöver ta del av detta. Vid pension, sjukdom, arbetslöshet, barnafödande, skolor, vård och omsorg med mera.

Om inte de som betalar in till välfärdssystemet kan få del av vad de har betalat in om de behöver detta, så finns det knappast någon anledning för dem att betala något alls varje månad i skatt och i avgifter. Då kan man skrota välfärdssystemet rakt av och säga att var och en får klara sig själv alternativt att alla som vill skall få ta del av välfärdssystemet (försäkringen) trots att de inte betalat något och att ingen är skyldig att betala något mer.

Att det inte går att upprätthålla en välfärd i Sverige som bygger på att alla världens människor skall få ta del av det även om de inte har betalat är ungefär samma sak som att kräva att försäkringsbolag ska betala ut försäkringar till människor som inte har betalat någon försäkring.

Detta skulle aldrig ett försäkringsbolag kunna göra utan att gå i konkurs.  

Men kanske är det detta som ärkebiskopen Jackelén, Wanja Lundby Wedin och Mats Hagelin önskar? Att fullständigt krossa det välfärdsystem som svenska medborgare (skattebetalare) har byggt upp, betalat till och tvingats och tvingas att betala till utan att vara säkra på att någonsin få del av det?

Deras resonemang är abnormt utifrån ett logiskt perspektiv och att överhuvudtaget tro och förvänta sig att människor ska vara villiga att betala för något de aldrig kan få åtnjuta visar på et stort förakt för alla dem som inte likt de själva har sett till att ge sig själva och dem som står dem närmast, höga löner, privilegier och förmåner oavsett vad som händer som dessa tre vedervärdiga människor har gjort (lyckats göra)?

De värderingar och den människosyn de står upp för är människofientliga värderingar och en människofientlig människosyn. De skulle aldrig acceptera att själva (deras närmaste) tvingas betala, verkligen avvara något, de aldrig kommer att få ta del av.

De tycks inte ha någon susning om hur vanliga människor lever i dagens Sverige, vad de tvingas utstå (på grund av deras floskler om människovärde) och vad de kommer att tvingas utstå i framtiden.  

Våldtäkter, kvinnotrakasserier, ekonomisk brottslighet och annan kriminalitet begås dagligen av så kallade flyktingbarn och asylsökande som uttrycker sin kärlek och sin sympati till svenskar och till Sverige på detta sätt från första dagen de anländer eftersom ingen myndighet bryr sig om att kolla upp vilka som tar sig hit, vad de vill och vad de har med sig i sitt bagage.

Alla som lyckas ta sig hit är välkomna!! Begår de brott eller beter sig på ett oacceptabelt sätt så beror det på att de har flytt från krig.   

Dörren står därför öppen för alla (det är synd om alla och i synnerhet om de drar en gråtvals) och vi ska buga och bocka och fråga dem vad de behöver hjälp med förutom försörjning och olika förmåner (som våra korrumperade myndigheter ger dem utan att blinka) vilket ALLA av någon anledning behöver mer än beskydd från krigets fasor.

Krav ställs redan vid ankomst. Maten är dålig, personalen är dålig, de trivs inte där de blir placerade med mera med mera. Allt detta borde vara en väckarklocka för de tre godhetsapostlarna men icke. Kanske vet de inte om hur det ser ut på asylboendena eller i samhället.

Oavsett så har alla som påstår att de flytt från krig tydligen rätt att ställa vilka krav som helst. Det ses som ett tecken på att de behöver beskydd undan krig i Sverige som majoriteten av någon anledning väljer att komma till.

Eller är det tvärtom?   

Varför kommer det vuxna män som kallar sig barn trots att de inte är några barn och varför kommer de från länder där det inte pågår några brinnande krig för närvarande? Största delen av de som kallar sig barn kommer från Afghanistan, Iran och Marocko.

Av vilken anledning kommer de om inte för att de hoppas på att kunna kan ta hit hela släkten som anhöriginvandrare vilket de tre godhetsapostlarna självklart vill att de ska få kunna göra?

Fattas bara annat!

Familjeåterförening är ett måste enligt Jackelén, Lundby Wedin och Hagelin och att införa tidsbegränsade uppehållstillstånd så länge de eventuella krigen pågår, är alldeles fel eftersom det ökar otryggheten för redan utsatta människor.

Trygghet är att kunna få leva på andras inbesparade pengar!

Att ockupanterna som likt de flesta folk och grupper står sig själva närmast (sina närmaste närmast) och därmed ökar otryggheten för svenska medborgare genom att de inför sina avgudar och sina seder och bruk till ett land som inte vill ha detta, samtidigt som medborgarna får stå för kostnaderna, för deras utbredande, bryr de sig inte om då den sionistiska propagandaapparaten (kulturmarxismen som de blivit hjärntvättade med) har sagt till dem (liksom till oss alla) att de (vi) är rasister om de (vi) inte vill välkomnar alla 3.5 miljarder fattiga i världen till att leva på svenska skattebetalares pengar i Sverige.    

De ifrågasätter i sin patetiska debattartikel om den aktuella situationen kan utgöra ett allvarligt hot mot allmän ordning och inre säkerhet och verkar tro att alla som tar tillfället i akt att komma till Sverige (när dörren står vidöppen), gör det för att de vill Sveriges och folkets bästa.

Vidare så strider regeringens förslag mot FN, s barnkonvention enligt de tre godhetsapostlarna som menar sig värna kvinnor och barn trots att svenska kvinnor (även barn och ungdomar) idag blir våldtagna på löpande band i Sverige av så kallade ensamkommande vuxna män som kallar sig barn och av asylsökande slödder.

Vilka det förstås är synd om eftersom de har flytt från KRIG.   

Det är inte svårt att räkna ut vilken agenda dessa godhetsapostlar, med den “kristna”  hycklande ärkebiskopen Antje Jackelén i spetsen (som går Satans ärenden helt öppet), står upp för.

Det är den sionistiska agendan som arbetar för att söndra och splittra folk och länder och för att förstöra Sverige (vilket de lyckats göra med många länder vilket är anledningen till flyktingströmmarna) och det välfärdssystem de inte har något emot att de svenska skattebetalarna betalar för men som de aldrig kommer att få ut något ifrån.

Deras gelikar, landförrädarna i regering och riksdag (även de köpta av sionisterna) samt all etablerad massmedia och de knähundar till journalister (de tror att de är journalister) som arbetar för dessa, strävar alla efter samma sak.

Direkt eller indirekt.

Till att utplåna allt vad rätt och rättfärdighet är, allt vad sanning är bland alla folk och i alla länder, och till att sprida kaos, oordning och laglöshet (Illuminatis agenda) i varje land med hjälp av ett humanistiskt evangelium (den hycklande ärkebiskopen Jackeléns evangelium) som just nu handlar om att alla i hela världen har rätt att få bo i Sverige (Europa) och livnära sig på andras bekostnad.  

Men absolut inte på den köpta överhetens bekostnad, än så länge…

Sion vises protokoll från slutet av 1800 talet beskriver detta så bra och att de som agerar likt lydiga knähundar gör ett gott arbete gör dem. Dock kommer de inte behövas när Sions äldstes agenda har infriats.

http://100777.com/protocols_se

Då kommer även de dumma och lydiga knähundarna att elimineras (trots att de varit dem trogna i vått och i torrt) då dumhet och flathet är något som sionisterna hatar över allt annat. Dumhet och flathet utnyttjas så länge dessa behöver de lydiga knähundarna för att slå ut människor och länder.

Det är de som är de verkliga nazisterna och rasisterna men då de kontrollerar bankerna (pengarna), media, myndigheter och allt som ryms inom samhället, kan de köpa nästan vem som helst till att gå deras snuskiga och perversa ärenden.

Även en avfällig ärkebiskop som kallar sig kristen trots att hon ger bort andras pengar och därmed deras möjligheter att motsäga sig Satan och hans tjänares agenda för världen med motiveringen att det är fel att resa stängsel mot andra i nöd.

Läs artikeln här:

http://www.svd.se/arkebiskopen-fel-att-resa-stangsel-mot-andra-i-nod
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik