Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Eva vill möta världen men inte verkligheten

Publicerad 2016-03-14 09:06:00 i Mångkultur,

Eva Milich som har startat facebookgruppen ”Vi som vill ha flyktingboenden i Haga/Linné och Majorna i Göteborg, vill möta mer av världen i sin närmiljö.
 
- Vi är en relativt homogen stadsdel och det är många föräldrar som önskar att deras barn ska kunna möta mera av världen i vår närmiljö. När det är fler Majorna - Linnébor som är positiva generellt känns de paradoxalt att det inte planeras något boende här. Att man inte tar tillvara på de goda krafterna som finns här, säger Kungsladugårdsbon Eva Milich.

Ytor på Röda sten och grusplanen vid Dalens idrottsplats nära Slottsskogsvallen är två av de konkreta förslag som borde läggas till listan, menar facebookgruppen.

Eva Milich verkar som så många andra naiva svenskar vilja möta ALLT utan verkligheten. Frågan är om de får betalt för detta eller om de är obotligt hjärntvättade. Båda alternativen är lika skrämmande.

http://www.direktpress.se/goteborg/Centrum/Nyheter/Boende-lobbar-for-temporara-bostader/

För cirka ett år sedan fanns det cirka 700 hushåll i Göteborg som var i AKUT behov av bostad och dessa siffror har inte minskat utan ökat trots kommunala projekt för att minska hemlösheten. Till synes utan framgång.

Dessutom finns det ytterligare tusentals människor som är i behov av bostad i Göteborg med omnejd och som har stått i åratal i bostadskö utan att ha blivit erbjudna bostad. Ungdomar och unga par (med eller utan barn) som tvingas bo hemma hos föräldrarna mot sin vilja, utgör en stor grupp idag.

- Det händer ingenting för den enskilde längst ut på gatan säger Daniela Andreoli som är enhetschef på akutboendet ”Gatljus” som drivs av Göteborgs kyrkliga stadsmission. Det är väldigt få personer som det löser sig för och att de får ett långsiktigt boende.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=6094389

Kommunansvariga är förvånade över att hemlösheten inte minskar trots kommunala satsningar vilket betyder att en massa skattepengar har östs över totalt meningslösa projekt.

- Ja, delvis är vi förvånade. Vi hade naturligtvis önskat att man kunde se snabbare resultat säger Lars Eriksson som är planeringsledare på stadsledningskontoret och fortsätter,

- En sak är naturligtvis svårigheterna på bostadsmarknaden.
  
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=6095007

De kommunansvariga tjänstemännen erkänner att det är svårigheter på bostadsmarknaden men trots dessa svårigheter så är det inga svårigheter att skaka fram bostäder till alla så kallade flyktingar varav flertalet i själva verket är kolonisatörer (ockupanter) som anländer i strida strömmar (95% saknar giltiga identitetshandlingar) till Sverige.

Det verkar inte finnas någon gräns för hur många så kallade ”temporära” bostäder kommunerna kan fixa fram som genom ett trollerislag till alla dessa invällande massor.

Vad beror det på?

Kan det bero på att kommunerna numera har en skyldighet att både ta emot och att skaffa fram bostäder åt alla utländska medborgare som våra landsförrädare till politiker (inte majoriteten av det svenska folket) vill ska vara här i Sverige och försörjas av svenska skattemedel?

Detsamma gäller inte svenska hemlösa. Där har, om möjligt, kommunerna fått i uppgift att göra sitt bästa för att ordna bostäder åt de hemlösa och utsatta svenskarna men lyckas inte detta, så sorry.

Då får de vara utan bostäder.

Undrar om ”de goda och barmhärtiga” som bland annat Eva Milich skulle kunna tänka sig att lobba för permanenta eller åtminstone för "temporära bostäder" (tak över huvudet) åt svenska hemlösa?

Förmodligen inte. Nästa steg lär för dessa hycklare bli att börja lobba för att Göteborgs stad ska köpa bostadsrätter (för skattebetalarnas pengar) och villor till ockupanterna vilket man redan har börjat göra i allt fler kommuner.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6388457

Det är väl ett tydligt bevis på att detta land  bebos av ett ynkligt och ryggradslöst folk som sakta men säkert låter sig utsugas och utplånas. De som inte ställer upp på detta är rasister som inte står upp för:

ALLAS LIKA VÄRDE? ALLAS LIKA VÄRDE! ALLAS LIKA VÄRDE, och vi gillar olika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik