Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den totalitära diktaturens fula ansikte

Publicerad 2016-03-02 13:49:00 i Mångkultur,

Nu visar sig den totalitära diktaturen Sverige, som på pappret kallas för en demokrati, sitt rätta och sitt mycket fula ansikte.

Från och med igår (1 mars) trädde en ny lag i kraft som tvingar kommunerna att ta emot så kallade flyktingar och ensamkommande vuxna män från 18 - 40 år (ett fåtal kvinnor) varav majoriteten saknar flyktingskäl (samt giltiga identitetshandlingar) då de anländer från länder där det inte pågår några brinnande krig alternativt från länder där det går att vistas med tanke på att många direkt efter att de fått uppehållstillstånd, kan åka tillbaka för att besöka släktingar och vänner.

Det pågår inget brinnande krig i Afghanistan, Marocko, Irak, Iran eller Somalia med flera länder idag och i Syrien går det tydligen att vistas eftersom många Syrier kan åka tillbaka för att hälsa på släkten direkt efter att de fått uppehållstillstånd.   

Om nu fattigdom är ett skäl för att få asyl och uppehållstillstånd samt bostäder och försörjning i Sverige och av Sveriges kommuner, det vill säga av de svenska skattebetalarna, så borde det vara fritt fram för fattiga svenskar att åka till andra länder och få detsamma.

Denna tvångslag är inget annat än ett hån och ett slag i ansiktet på alla de svenskar som saknar bostäder, arbeten och allt som hör till för att kunna leva ett drägligt liv.

Och det är många.

Detta tänker förstås inte de somalier (8-10 barns familjer), afghaner, irakier och syrier som till stor del består av outbildade analfabeter, vilka kommunerna nu är tvungna att ta sig an (ge bostäder till) liksom arbetsförmedlingen och försäkringskassan (alla asylsökandes egen socialbyrå) och socialtjänsten när det gäller arbeten eller sysselsättning, på.

De ser Sverige som ett land som flyter av mjölk och honung och där de inte behöver lyfta ett endaste finger för att överleva. Allt serveras på silverfat (bostäder, pengar, arbeten/sysselsättning) och det svenska folket förväntas stå med öppna armar, hjärtan och plånböcker (även om plånböckerna är tomma) och tacksamt ta emot alla dessa människor som anländer.

De är en tillgång får vi höra från sionistiska agitatorers håll men på vilket sätt de är en tillgång när de är i behov av allt människor behöver för att leva, får vi tyvärr inte veta.

Sedan när blev bidragstagare en tillgång?     

Är det först nu i samband med massinvandringshysterin som människor utan pengar och bildning och utan allt, ses som en tillgång?

Tidigare fick vi lära oss att människor i den kategorin inte är någon tillgång utan tärande. Att de tär på systemet och på kommunernas resurser. Därför har man alltid sett till att hålla bidragen för samhällets lägst stående människor (fattiga, missbrukare, psykiskt sjuka, handikappade) så låga som möjligt.

Nu finns det helt plötsligt hur mycket pengar som helst och hur många bostäder som helst till alla som uppenbarligen inte kan försörja sig själva och skaffa sig vad de behöver.

Så,,, frågan har ställts tidigare men nu ställer jag den igen. Var kommer pengarna från (alla resurser) och var kommer alla bostäder ifrån när det idag är helt omöjligt för svenskar (inte minst ungdomar som vill flytta hemifrån) att få en bostad, en hyreslägenhet?

Hur skall kommunerna kunna trolla fram bostäder åt tiotusentals människor som väller in i landet (ännu fler förväntas komma nästa år) när det inte finns några bostäder? I såna fall hade ingen svensk i behov av bostad varit utan bostad.  

Pågår det något som inte ens alternativa medier har fått nys om? Att människor vräks i det tysta eller ännu värre avrättas, för att ge plats och resurser åt alla dessa ockupanter (så kallade flyktingar och ensamkommande skäggiga män) som landsförrädarna i regering och riksdag (kommuner) tillsammans med sina uppdragsgivare, sionisterna (satansdyrkarna) idag välkomnar?

När skall denna vedervärdiga mångkulturella invasion ta slut? När skall de kristna ge hals och skrika ut att det pågående folkmordet på etniska svenskar (på Sverige) och utrotandet av den kristna läran, inte är något som Jesus hade ställt sig bakom?
 
Jag bara undrar!!
          
Läs mer här:
 
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-tvangslag-om-flyktingar-i-mars

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/sa-fordelas-flyktingar-2016
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik