Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Asylmottagning eller välfärd

Publicerad 2016-03-02 09:39:00 i Mångkultur,

Konjunkturinstitutet KI som varje år på uppdrag av regeringen gör en bedömning av den långsiktiga hållbarheten i de offentliga finanserna, har kommit fram till att (och håll i er nu) de offentliga finanserna står inför både kortsiktiga och långsiktiga utmaningar.

I närtid handlar det om kostnader för framför allt asylmottagandet och på längre sikt om kostnaderna för en åldrande befolkning.

Man drar slutsatsen att skatterna måste höjas alternativt att utgifterna måste bromsas genom till exempel  minskad personaltäthet i vård, skola och omsorg. Med andra ord så måste ganska rejäla nedskärningar ske inom den offentliga sektorn.

En åldrande befolkning går det inte att göra så mycket åt om man inte från regeringens håll beslutar sig för att införa någon form av ättestupa som gamlingarna när de uppnår en viss ålder kan kastas ut för eller om man tvingar i dem insomningstabletter (så att de somnar för alltid) när de inte längre tillhör kategorin “skatteslavar” vars uppgift är att försörja så många “FATTIGA” (alla asylanter och lycksökare är förstås helt panka och saknar allt) från hela världen som möjligt.

Även om de själva är fattigare än de fattiga som anländer! I annat fall så blir de det förr eller senare.

Vid behov finns det så klart utrymme och alla tänkbara resurser i Sverige för världens 3.5 miljarder fattiga om de nu får för sig att söka sig hit.

Det är, precis som KI har kommit fram till, bara till att höja skatterna eller att sluta tillhandahålla dräglig vård och omsorg, underförstått ta död på alla Svenskar som är äldre och vårdkrävande, handikappade eller som kostar mer än vad de kan bidra med i form av skatt till asylinvandringen.

Allt för att ekvationen skall gå ihop för landsförrädarkräken i regeringen (riksdagen) som har sålt ut folket och landet till den sionistiska makten (en främmande makt) i utbyte mot feta löner och privilegier.

En makt som arbetar i det fördolda och som lägger upp planer för världen i hemliga och insynsskyddade grupper (frimurarordnar, sataniska sällskap) som Bilderberggruppen samt håller hela världen (alla länder såväl kristna som muslimska) i ett strupgrepp genom att de äger och kontrollerar världsekonomin samt all etablerad media.
 
Dessa satanisters/politiska sionisters mål är att ta kontrollen över hela mänskligheten ekonomiskt, andligt och kulturellt och för att kunna göra det så måste de skapa krig, som kan söndra och splittra befolkningar (alla ställs ensamma eller i små grupper) så att de inte går samman och gör motstånd, alternativt verka för massinvandring som i Sverige.  

När ett lands medborgare har fått nog och på olika sätt går samman mot förstörande krafter som försöker att tränga sig på och ta över så kan man kalla det för ett nationellt motstånd.

Det är ett sunt motstånd men ett motstånd som landsförrädarkräken i maktposition av sina uppdragsgivare sionisterna, alltså inte folket (vilket borde vara fallet i en “demokrati” som Sverige) har blivit ålagda att med alla till buds stående medel, slå ner på.

I länderna i mellanöstern (Sydamerika och Afrika) startar sionisterna och deras lakejer, regelrätta krig för att kunna söndra och splittra befolkningarna men också för att hålla nere befolkningsökningen. I Sverige som är ett experimentland använder de sig av massinvandring.

Alltså inte av vapen utan av människor (som blir likt vapen) för att söndra och splittra (ställa alla ensamma eller i små grupper) i syfte att försvåra eller omöjliggöra nationell sammanhållning.

Landförrädarkräken (politikerna), de kräk som kallar sig kristna och som verkar inom de avfälliga kyrkorna och samfunden samt de kräk som arbetar inom media (kallar sig journalister), utnyttjar människor och deras sårbarhet för att gå sionisternas ärenden. För att uppfylla deras dröm om ett framtida världsherravälde som skall styras av en liten klick psykopater (satansdyrkare).  

De (även kyrkans män och kvinnor) utnyttjar alla de tusentals (hundratusentals) människor som anländer till Sverige i hopp om att få ett bättre liv (bidragsförsörjning) samtidigt som de utnyttjar alla de svenskar som tvingas betala den största delen av notan för den aldrig sinande strömmen av lycksökare från hela världen (däribland 30-40 åriga män som kallas barn).

KI (och vi får väl lita på vad de har kommit fram till) har, vilket redan nämnts, nu kommit fram till att asylinvandringen kostar pengar och att det kostar ganska mycket pengar. Det är något som vi sällan får höra om vi inte tar del av alternativa nyheter.

De etablerade medierna rapporterar nästan dagligen att asylinvandringen av outbildade människor (fåraherdar, pensionärer över 65 och analfabeter) från hela världen och från kulturer som är totalt annorlunda än svensk (västerländsk) kultur med tanke på seder och bruk, är rena vinstlotterna för alla och på alla områden.

Sverige skulle gå under, gå bankrutt på direkten, utan alla dessa vinstlotter som måste omhuldas på alla tänkbara sätt så att de inte får för sig att åka tillbaka hem eller till något annat land.        
   
Det börjar kännas mer och mer obehagligt i Sverige då de som är tillsatta att värna landet och folket och de som på det andliga planet är tillsatta att värna kristendomen och den kristna läran (Jesus lära), värnar allt annat än det de är tillsatta att värna och som de får bra betalt för att värna.  
 
Det är som vi har nämnt i tidigare artiklar väldigt lätt att vara god, generös, barmhärtig och att vara för en fri invandring och för att alla världens “fattiga” människor skall kunna få leva på svenska bidrag (skattemedel) om man som landförrädarkräken och deras gelikar inom satans kyrkor, vet med sig att vad som än händer så får de sina höga löner (de höjs regelbundet), privilegier, fallskärmar och om de gör bort sig på den nuvarande positionen (genom att bli påkomna med att stjäla eller dylikt) så får de nya höga och välbetalda arbeten/ positioner..

Dessutom har de under årens lopp ofta lyckats skrapa ihop feta bankkonton så när allt rasar sönder och samman vilket de paradoxalt nog själva bär skulden till, kan de ta sitt lilla pick och pack och fly till något annat land där det inte råder kaos, upplopp och misär (där de kan vara anonyma) precis som de överlevande nazisterna gjorde och som krigsförbrytare har gjort i alla tider (många befinner sig i Sverige idag).

De kan helt enkelt lämna den fallfärdiga och sjunkande skutan vilket många andra inte kommer att kunna göra.

Det blir ungefär som när förorterna förvandlandlades till multikulturella getton under slutet av åttiotalet och nittiotalet. De som hade möjlighet såg till att flytta därifrån men de som inte hade ekonomiska möjligheter blev kvar.

Jag har själv bott i en sådan förort men hade turen som kom därifrån, så jag vet vad jag pratar om.

Om vi nu skall tala om sympati för fattiga och om barmhärtighet, kärlek och generositet så blir ju detta framtida scenario ett riktigt skräckscenario för alla “fattiga och utsatta” som inte har samma  ekonomiska möjligheter som landsförrädarkräken inom kyrkan och politiken har.

De kan fly men många andra människor tvingas bli kvar i det inferno de skapat och som de dessutom har fått mycket, och inte bara mycket, utan jättemycket betalt för att skapa.

Hur har dessa “folkvalda” (förtroendevalda) tänkt lösa problemet med tanke på att de värnar om fattiga och utsatta människor när antingen skatterna måste höjas (vilket drabbar de fattiga värst, även invandrare) eller när vården, omsorgen, skolan med mera måste göra nedskärningar (vilket även det drabbar de fattiga värst, även invandrare)?

Är detta, och nu ställer jag faktiskt en relevant fråga, att värna om de fattiga och utsatta (svenskar, invandrare, asylsökande) oavsett om det är skatter som höjs eller om den offentliga sektorn måste skära ner?    

Kom inte och påstå att alla är människor och att alla gör så gott dom kan.

Dom vidriga landsförrädarna (inklusive de lismande företrädarna för kyrkor och samfund) gör inte alls så gott dom kan (det bevisar de gång på gång om nu inte att göra så gott man kan innebär att med jämna mellanrum ge sig själv högre löner och fler privilegier) och de struntar högaktningsfullt i fattiga och utsatta människor.

De använder bara dessa för att skaffa sig politiska poäng (godhetspoäng), klättra i karriären och för att fullfölja sionisternas smutsiga agenda som vi har skrivit mycket om.

Om de verkligen hade brytt sig om fattiga och utsatta så hade de innan massinvandringen (asylkaoset) tog fart, sett till att ordna bostäder, dräglig ekonomi, arbeten, sysselsättning med mera åt alla fattiga och utsatta svenskar samt de som invandrat för årtionden sedan.
 
Läs artikeln från KI här:
 
http://www.konj.se/publikationer/special-studier/specialstudier/2016-03-01-dagens-skatter-kan-inte-finansiera-ett-bibehallet-offentligt-atagande.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik