Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ärkebiskop Antje Jackelén vill komma förbi Jesus

Publicerad 2016-03-04 11:12:00 i Religion,


              Ärkebiskop Antje Jackelen

”Gud är alltid större än våra bilder av Gud. Ändå har vi en bild av Gud som sticker ut bland alla andra: Jesus. Honom kommer vi inte förbi eftersom han kom förbi oss för att stanna”.
 
Detta sagt av ärkebiskopen (den högsta företrädaren för svensk kristenhet) Antje Jackelén som helst av allt verkar vilja komma förbi den kristna tron, läran och Herren Jesus Kristus.

I nästa andetag talar hon (och det handlar alltså om den högsta företrädaren för svensk kristenhet och inte om någon okänd ateist ute i landet) precis som många av de falska apostlar (oredliga arbetare) och ulvar i fårakläder som vi har skrivit om här på bloggen, om att tron på en ”allmän” Gud som högste skapare förenar kristna, judar och muslimer.

Så här säger bibeln om detta:

Vilken är Lögnaren, om icke den som förnekar att Jesus är Kristus? Denne är Antikrist, denne som förnekar Fadern och Sonen. Var och en som förnekar Sonen, han har icke heller Fadern; den som bekänner Sonen, han har ock Fadern” (1. Joh. 2:22-23)

Vad hon och många av de övriga företrädarna (präster, biskopar, pastorer, religiösa lärare/ ledare) indirekt säger är att då Gud är Gud (densamma för alla religioner) och därför håller sin vakande hand över alla religioner (som enligt honom är lika mycket värda) så spelar det ingen roll vilken religion en människa har.

Det gör det visst det (som ni ser) om man är kristen ”frälst” och tror på bibeln (Guds ord).

Bibeln säger också så här:

“Mina älskade, tron icke var och en ande, utan pröven andarna, huruvida de äro av Gud; ty många falska profeter hava gått ut i världen. Därpå skolen I känna igen Guds Ande; var och en ande som bekänner att Jesus är Kristus, kommen i köttet, han är av Gud; men var och en ande som icke så bekänner Jesus, han är icke av Gud. Den anden är Antikrists ande, om vilken I haven hört att den skulle komma , och som redan nu är i världen” (1. Joh. 1-3)

Om Antje Jackelén hade varit en högt avlönad representant för new age eller någon ateistisk organisation (rörelse) så hade det med tanke på att det (än så länge får väl tilläggas) råder något som kan kallas demokrati och yttrandefrihet i Sverige (åtminstone på pappret) varit helt okej att resonera som hon gör.

Men knappast som ärkebiskop (en auktoritet för svensk kristenhet) vars arbete (som hon får bra betalt för) går ut på att företräda den kristna tron och läran som presenteras i den heliga skrift. Bibeln. Bibeln är den skrift som en kristen och frälst människa tror på. Stämmer inte detta eller är det fel?

Hur många muslimer och judar håller med Jackelen om att tron på Gud FÖRENAR kristna, muslimer och judar eller med andra ord att det inte är så noga om en muslim tror på Allah eller på Abrahams Gud (som är de kristnas Gud) eller på profeten Mohammed eller på Jesus Kristus? Hur många muslimer bekänner att Jesus är Kristus kommen i köttet och att Jesus är Guds son?

Hur många judar bekänner att Jesus är Kristus kommen i köttet? Erkänner muslimer och judar  Jesus Kristus gudomlighet? Att Jesus kom till jorden som människa och som Gud? Att han var till 100% människa och till 100” Gud? Kan någon av dessa två religioners utövare hålla med om vad bibeln lär?
 
Svar: Nej! Vad innebär då detta om inte, som vi kan läsa i citatet ovan, att det är Antikrists ande och inte Guds ande som står bakom de läror (människor) som inte tror på att Jesus är Kristus kommen i köttet?
 
Detta handlar inte om intolerans gentemot muslimer och judar (att vara dömande och kritisk) utan om man tror på vad bibeln säger eller inte. Det gör uppenbarligen inte Antje Jackelen och hennes gelikar som kallar sig kristna och påstår att de är frälsta men som tillhör skaran av lögnpredikanter

“Men Anden säger uttryckligen, att i kommande tider somliga skola avfalla från tron och hålla sig till villoandar och till onda andars läror. Så skall ske genom lögnpredikanters skrymteri, människors som i sina egna samveten äro brännmärkta såsom brottslingar” (1.Tim.4:1-2)
.  
En kristen och frälst människa tror inte på Koranen, judarnas Talmud (med allt dess hat mot Kristus, kristendom och kristna) eller på deras ockulta  Kabbala om den inte är frimurare (ockultist) och har gett sin själ till djävulen och mörkrets makter, lika lite som en muslim eller jude tror på den kristna läran som talar om att Herren Jesus är Guds son, Gud och människa kommen i köttet.

Sedan är det inget som säger att en kristen inte kan respektera andra religioner (självklart skall kristna göra det) och dess religionsutövare men att som ”kristen” och ärkebiskop aktivt verka för att förena alla religioner med motiveringen att Gud (den Gud vi som kristna tror på) är samma Gud som muslimer och judar (buddister med flera) tror på, är hädelse.

Enligt vad bibeln lär så tror de inte på Gud.

Det tyder på att Antje Jackelén saknar allt vad bibelkunskaper heter (kanske hon inte ens har någon bibel) och att hon tillhör den falang av falska apostlar (ulvar) och villlärare som går den sionistiska agendans (Illuminatis) ärenden.

Bibeln varnar:

“Ge akt på er själva och på hela den hjord som den heliga anden har satt att er att ha uppsikt över, för att ni skall vara herdar för Guds församling som han har vunnit åt sig med sin sons blod. Jag vet att när jag lämnar er skall farliga vargar som inte skonar hjorden tränga in bland er.

Ur era egna led skall det träda fram män som förkunnar villoläror för att dra lärjungarna över på sin sida. Håll er därför vakna, och kom ihåg att jag i tre års tid dag och natt har väglett var och en av er under tårar. Och nu anförtror jag er åt Gud och åt hans nåderika ord, det som kan göra er till hans byggstenar och ge er arvslott bland alla dem som helgats“. (Apg. 20:28-32)

Den agenda som makteliten och dess lydiga underhuggare (världens alla, av sionisterna köpta, regeringar) arbetar febrilt med att färdigställa (snart har dom plockat bort kontanterna och detta utan debatt och diskussioner) och som kommer att resultera i en totalitär och människofientlig världsordning (NWO) med en världsregering (alla länder slås ihop), en världsekonomi och en världsreligion. En religion med satansdyrkan.

Varje människa som vill kunna köpa och sälja (det vill säga som vill överleva) kommer att påtvingas ett märke. Vilddjurets märke som Uppenbarelsboken talar om. Det märket kommer att visa vem människan har sin lojalitet till. Den som tar märket visar sin lojalitet till Antikrist, vilddjuret och den falska profeten (det vill säga till det antikristliga gudsföraktande systemet och dess anhängare) och den som låter bli (även om den inte kan köpa eller sälja) visar sin lojalitet till Gud och vinner evigt liv.  

“Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextio sex” (Upp.13:16-18)   

Vi väljer redan idag om vi vill stödja det antikristliga systemet  och dess förespråkare inom politiken och religionen (inklusive samhällets alla områden) genom att ge vårt medgivande (högt eller tyst) till detta, till deras härjningar, alternativt avslöjar dem.

De falska apostlarna (som Jackelen med flera vilka är en stor skam för kristenheten) lär de kristna (och andra) att det går bra att dyrka vilken gud som helst och att alla vägar bär till Gud, trots att den skrift, bibeln, som en ”kristen” bör tro är Guds ord, säger att ingen kommer till Fadern utom genom Sonen (Jesus).
   
“Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig” (Joh. 14:6)

“Hos ingen annan finns frälsningen, och ingenstans bland människor under himlen finns något annat namn som kan rädda oss” (Apg. 4:12)

Antje Jackelen tror att det går att tolka evangeliet lite hur som haver och utefter hur tiderna och människor förändras. Att det går att modernisera Guds ord.

Om människor plötsligt börjar ifrågasätta den övernaturliga jungfrufödseln (att Jesus mamma var jungfru) eller om de börjar gilla homosex, pedofili, religionssammanblandning med mera så går det alltid att hitta stöd för det genom att påstå att Gud är kärlek och att han har skapat alla. Även de homosexuella och de som står upp för allt som bibeln är emot.

Varför skulle Gud vara emot homosexualitet när det finns människor som är homosexuella (det kan ju inte dom hjälpa) och som Gud älskar för att han har skapat dem (oss alla) till sin avbild eller varför skulle han vara emot människor som inte erkänner de mest fundamentala doktrinerna i den kristna läran. De är ju lika mycket värda och har lika stor rätt att uttrycka sina åsikter.

Utifrån detta resonemang börjar man predika falska läror (villoläror) så att ingen enda människa (religiös eller ateist) känner sig kränkt och åsidosatt oavsett vad de tror på och står upp för. Alla ska med!!! och man är tydligen beredd på att gå hur långt som helst.

Är inte detta ett tecken, om något, på att de falska apostlarna (ulvarna i fårakläder) älskar världen mer än Gud? Att de åtrår vad världen kan ge dem såsom framgång, en karriär uppåt, rikedom, status med mera.

Detta trots att bibeln säger:

“Ingen kan tjäna två herrar; ty antingen kommer han då att hata den ene och älska den andre, eller kommer han att hålla sig till den förre och förakta den senare. I kunnen icke tjäna både Gud och Mamon” (Matt 6:24)

Antje Jackelén bevisar genom sin kompromissvillighet och sin kärlek till världen (om det nu inte är så att hon saknar allt vad bibelkunskap heter ärkebiskop som hon är) att inte Faderns kärlek finns i henne och att hon är en fiende till Gud.

Bibeln säger så här:

“Älska inte världen och det som finns i världen. Om någon älskar världen finns inte Faderns kärlek i honom. Ty det som finns i världen, vad kroppen begär, vad ögonen åtrår, vad högfärden skryter med, det kommer inte från Fadern utan från världen. Och världen förgår med sina lockelser, men den som gör Guds vilja består för evigt. ( 1. Joh. 2: 15-17)  

“Ni trolösa, vet  ni inte att vänskap med världen betyder fiendskap med Gud? Den som vill vara vän med världen blir fiende med Gud” (Jak. 4:4)  

Människor som henne kommer Jesus att visa bort:

”Inte alla som säger Herre, herre till mig skall komma in i himmelriket, utan bara de som gör min himmelske faders vilja. På den dagen skall många säga till mig: Herre, herre, har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn? Då skall jag säga dem som det är: Jag känner er inte. Försvinn här- ifrån, ni ondskans hantlangare!" (Matt. 7:21-23).

Det spelar ingen roll hur mycket dessa står upp för en falsk godhet i form av fri invandring av asylsökande (så kallade flyktingar och vuxna som kallas barn) samt för bögar och flator, Pridefestivaler och annat. Det blir bara patetiskt så länge de inte visar att de har en önskan att följa och leva som Jesus.

Hur många biskopar och präster (pastorer) lever efter Jesus lära genom att ge bort allt de inte behöver för ren överlevnads skull till dom ”fattiga” som de känner sådan översvallade kärlek till?

Är det inte istället så att dessa hycklare kan vara (tillåts vara) goda på andras bekostnad genom att låta dem betala för deras godhet?

De bjuder in och välkomnar så gärna alla ”fattiga” från hela världen till Sverige men skulle man säga till dem att nu är sötebrödsdagarna slut och vi får börja i rätt ände (med tanke på att ni inte ser några problem med massinvandringen) genom att sänka era löner (ta bort alla privilegier) så att de hamnar i nivå med en låg a kasse ersättning alternativt ett socialbidrag.    
 
Är det någon som tror att dessa hycklare skulle stå leende med öppna famnen då?
 
http://www.varldenidag.se/nyheter/jackelen-installerad-som-ny-arkebiskop/cbbnfp!F0YxGUxfcBVjVpSNLe4ug/

Se också denna video där Jackelen intervjuas av TV4 och där hon menar att dopet innebär ett uppdrag att ge hjälp åt alla oavsett och oavsett tro.  



“Och det är inget att förvåna sig över, Satan själv uppträder ju som en ljusets ängel. Inte underligt då om hans tjänare uppträder som om de tjänade rättfärdigheten. Men de skall få ett slut som svarar mot deras gärningar” (2.Kor.11:14-15).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik