Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kristna som hatar sin nästa

Publicerad 2016-06-24 23:20:00 i Religion,

Trots att det i Sverige finns många olika samfund och kyrkor som påstår sig tro på Herren Jesus Kristus så lever vi i en tid där kärleken till nästan aldrig diskuteras och ännu mer sällan innebörden i detta budskap.

Kyrkorna har lagt sig platt inför världen och de världsliga ledarnas mål som är att förinta kristendomen (det sanna evangeliet) genom att säga ja till ekumenik, laglöshet, ogudaktighet och all omoral som tänkas kan så att de kan bilda sin världsvida kyrka i vilken satansdyrkan kommer att vara den enda tillåtna religionen.

De kristna påstår sig älska sin nästa men förstår inte att de skadar sin nästa genom att inte motsätta sig ledare och då i synnerhet religiösa ledare (som kallar sig kristna) vilka villigt ger bort landet till främlingar genom att understödja deras religioner och deras leverne på ekonomins område.

De kallar en muslim för sin broder eller syster och en som har new age eller buddism eller judendom som religion för sin broder/syster. 

Enligt bibeln är inte dessa våra bröder eller systrar. Bibeln talar om bröder och systrar som de som tror på Jesus Kristus och inte för att de personligen är eller verkar vara samarbetsvilliga och snälla eller för att det är synd om dem vilket det ju är idag är om alla som anländer till Sverige.

En kristen som inte drar försorg om sina egna i första hand och det är det inte många kristna som gör i dagens Sverige, är värre än en otroende, enligt bibeln:

“Men om någon inte drager försorg om sina egna, först och främst sina närmaste så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen” (1 Tim. 5:8).

Med de egna menas folket i landet liksom den egna familjen och de närmaste. Om vi ser bort från detta är det omöjligt att ge trygghet och skydd åt vår nästa.

Vår nästa är inte araber eller afrikaner, zigenare (andra folkslag) som vill ha ett bättre liv i Sverige på andras bekostnad genom att kränga bidrag.

Därför är det en omöjlighet idag att ge trygghet och skydd åt de egna eftersom de flesta kristna likt många icke kristna med andra religioner verkar älska dem som ockuperar landet (då det är synd om dem) mer är de egna (sin nästa).

Samtidig så älskar de icke troende ockupanterna som kommer hit för att sko sig, sina egna (sitt eget land) mer än de älskar Sverige och dess befolkning.

En konflikt uppstår.

Men det är helt okej enligt de kristna (och icke kristna) eftersom det är synd om ockupanterna. Det är vad de får lära sig i sina kyrkor och samfund där de falska herdarna (de falska apostlarna) tillåts att predika.

Godheten, men jag skulle istället vilja kalla det dumheten, går före allt vad självbevarelsedrift och sann kärlek heter när det är synd om alla som lyckas ta sig till Sverige för att berika sig själva och sin släkt. 

Utan att veta vilka de är eller vad de har eller vad de ens kommer ifrån, då majoriteten av de hitkomna har lärt sig att ljuga hej vilt och inte ens har giltiga identitetshandlingar med sig, omsluter kyrkorna och det övriga samhället dem helt kritiklöst.

Medlemmarna i kyrkorna och samfunden är så hjärntvättade så att de till och med kan betala flygbiljetter för dem och till det land de har flytt ifrån (som de säger att de inte kan åka tillbaka till på grund av krig eller risk för att bli mördad) när de behöver åka på bröllop, begravning eller semester.

De kristna intalar sig att de älskar sin nästa men de älskar inte sin nästa. De hatar och föraktar sin nästa. Om de hade älskat sin nästa så hade det inte funnits några svenska gamlingar som hade behövt ligga i sin egen avföring och i sitt eget piss på äldreboendena runt om i Sverige.

Det hade inte heller funnits några svenska hemlösa eller några människor överhuvudtaget (ungdomar eller medelålders) som inte har tak över huvudet eller taskig ekonomi så att de tvingas gå till soppköken för att äta.

Det hade inte funnits någon arbetslöshet och verkligen inte bland dem som kan och vill arbeta men som förhindras att arbeta om de en gång har fått en fattig förtidspension på grund av sjukdom eller ohälsa men har blivit friska.

Då agerar försäkringskassan likt Gestapo och hotar med att dra in ersättningen om de är någorlunda unga och försöker att komma tillbaka till arbetsmarknaden. Varenda krona skall redovisas.

Svenskar göre sig icke besvär hos försäkringskassan, socialtjänsten och arbetsförmedlingen oavsett vilka utbildningar de har. Om de har två eller fler utbildningar på högskolenivå så står inte dessa korrupta myndigheter till tjänst. De får klara sig själva eller gå under om de inte lyckas ordna ett arbete på egen hand vilket är svårt då de har hela det goda samhället emot sig liksom kyrkorna och samfunden.

Däremot så är det viktigt att människor från hela världen får en gräddfil in på den svenska arbetsmarknaden även om de är halvanalfabeter och saknar allt vad utbildning heter från sina hemländer. Då finns det hur mycket resurser och bidrag som helst och samhället ställer upp på att betala kollektivavtalsenliga löner till företag och myndigheter som vill anställa dem.

De tillåts att lönearbeta trots att de har bidrag och inga kronor räknas.

En svensk som vill in på arbetsmarknaden oavsett vilken ålder och utbildning den har får nöja sig med en praktikplats.

Om de kristna hade älskat sin nästa så hade de tagit hand om sin nästa i första hand och inte om alla världens människor i första hand vilka i många fall inte vill ha med Jesus eller Sverige att göra om inte Sverige rättar sig efter deras önskningar och det nu inte är så att kyrkornas medlemmar lockar dem till sig genom att understödja deras snytande och laglöshet vilket de gör. 

Det hade inte funnits någon nästa som hade blivit utsatt för brott som rån, misshandel, våldtäkt eller mord med mera av dessa ockupanter om kyrkorna hade älskat sin nästa istället för att älska varenda främling som anländer till Sverige och som går fria från straff när de har utfört sina onda gärningar med motiveringen att det är synd om dem.

Sverige är ett stort vidrig näste för all ogudaktighet och all kriminalitet och kyrkornas medlemmar invaggas i tron att de har en skyldighet att ta hand alla världens avgudadyrkare och alla världens våldsverkare och laglösa.

Guds evangelium bryr de sig inte om då de går på Satans linje som de Satansdyrkare de är.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik