Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

När har vi rätt att göra motstånd?

Publicerad 2016-01-08 17:19:00 i Mångkultur,

Den senaste tiden har jag funderat mycket på om, och i såna fall när, ett folk med en överhet (politiska ledare), som har röstats fram i så kallade demokratiska val och som avlönas av folket, men som har blivit laglös (uppmuntrar laglöshet, orättfärdighet, ondska) har rätt att börja försvara sig mot denna överhet.

För att gå rakt på sak. När har ett folk rätt att sluta upp med att finansiera sin egen undergång?

Har en enskild, en grupp eller ett folk rätt att agera (på de sätt de kan) när horder av invandrare/främlingar (så kallade migranter eller asylsökande som vill ha en bättre levnadsstandard än den de har i sina hemländer) väller in i deras land för att leva på deras inbetalade skattemedel (samt för att begå brott) som överheten (landsförrädarna) gladeligen öser över dem utan deras medgivande samtidigt som de, landsförrädarna, förgör hela det sociala skyddsnätet (socialförsäkringssystemet) som de betalat in till via skatten många gånger om och fortfarande tvingas betala in till?

Detta för att sjukvård, barnomsorg, äldrevård med mera skall kunna fungera och inte minst för att de skall kunna få ut en pension i framtiden.

Skulle de syriska, afghanska, nigerianska, gambianska, irakiska, iranska befolkningarna som exempel ha rätt att agera på något sätt om deras regeringar hade uppmuntrat miljontals nordbor (europeer) att flytta till deras länder för att leva på deras pengar (leva på deras bekostnad)?

Finns det någon enda invandrare, EU migrant, asylsökande (eller vad man nu väljer att kalla alla som söker bättre ekonomiska villkor i Sverige) som vill betala en försäkring (i sitt hemland eller i Sverige) om den vet att den aldrig kommer att få ut något på den försäkring den betalar?

Kanske man borde göra någon slags undersökning där man frågar alla hitresta främlingar om de hade varit villiga att betala för olika försäkringar om försäkringsbolagen ger deras inbetalade pengar till människor som inte betalat försäkringen. Detta utan att ens fråga främlingarna om det är okey att man tar deras pengar.

För att gå rakt på sak. Skulle medborgare från till exempel Afghanistan, Syrien, Somalia med mera, jubla om det vällde in nordbor i deras länder? Allt från ensamkommande flyktingbarn (ljushylta vältränade 25 - 30 åringar med skägg) till stora krävande barnfamiljer.

Människor som direkt vid ankomsten till Afghanistan, Syrien eller Somalia etcetera, får boende, mat, pengar, ja allt vad de behöver, och som efter en tid i landet får förtur till riktiga bostäder och arbeten samtidigt som de får pensioner och bidrag på livstid.

Allt detta medan den Afghanska, Syriska eller Somaliska befolkningen som betalar för ockupationen, trängs undan och får ställa sig sist i kön när det gäller såväl bostäder, arbeten och allt annat.

Skulle folken (de vanliga arbetarna, de arbetslösa, sjuka, gamla) i dessa länder verkligen stå med öppna armar eller som våra patetiska landförrädarpolitiker (inklusive hycklarna i kyrkor och samfund) tycker att vi skall göra, "öppna sina hjärtan och plånböcker" och säga välkommen och att vi vill att ännu fler nordbor (och deras familjer) skall komma hit eftersom vi gärna önskar ge bort allt vad vi äger och har såsom våra bostäder, arbeten, alla våra pengar och allt vi betalat in till något eventuellt försäkringssystem samt våra framtida pensioner och inte minst våra liv om det visar sig att nordborna känner för att begå grova brott mot den Afghanska, Syriska, Somaliska befolkningen?

Aldrig att de skulle acceptera något sådant hur goda, barmhärtiga och kärleksfulla muslimer, kristna judar etcetera, de än hade varit. De skulle gjort allt vad som stod i deras makt för att få bort de nordiska ockupanterna om inte deras regering (överhet) hade lyssnat på dem och med största sannolikhet så hade de inte dragit sig för att ta till mycket drastiska metoder.

Inte på grund av utstuderad elakhet eller ondska utan på grund av självbevarelsedrift och kärlek till sina efterkommande (barn, barnbarn, barnbarnsbarn osv) och sitt land.

Vi svenskar, förväntas tiga och acceptera att bli diskriminerade och undanfösta, satta på undantag, i vårt eget land och vi skall leende stå med armarna utsträckta och ha plånböckerna öppna när hundratusentals (miljoner) ockupanter (främlingar som inte bryr sig det minsta om oss utan endast vill ha bättre ekonomi/möjligheter i Sverige) väller in över gränsen för att plundra oss ekonomiskt, socialt, kulturellt och andligt.

Vår kärlek skall rikta sig till främlingar i första hand och inte till våra egna. Om den inte gör det så är vi onda och kärlekslösa. Inte minst enligt alla naiva kristna som tror (vill tro) att majoriteten av ockupanterna (som har haft råd att betala en förmögenhet till människosmugglare) har tagit sig hit för att vara med om att bygga upp landet och inte för att de önskar sig ett bättre materiellt liv och en arbetsfri tillvaro.

Enligt många av dessa hycklare till kristna så har ockupanterna lika stor rätt (om inte större) att få bidrag och pensioner hela livet trots att de och deras anhöriga inte har betalat en enda krona till försäkringssystemet.

Nu är det inte endast hjärtan och plånböcker som man förväntar sig att de Europeiska befolkningarna skall öppna (stå till tjänst med). Kvinnorna skall bli asylanternas sexleksaker som de kan göra vad de vill med utan att regeringarna, de etablerade medierna, feminst och alla människorättsorganisationer, reagerar.

Vad hade hänt om en mobb med tyska (europeiska) män hade våldfört sig på (våldtagit) ett stort antal muslimska kvinnor (icke vita kvinnor) i något muslimsk land eller i något land med en mörkhyad befolkning? Dessutom som asylsökande. Hade de fått asyl i det muslimska landet i mellanöstern eller i Afrika? Hade de fått gå fria? Hade de ens varit vid liv idag?

Nej, detta är inte hat mot andra folk eller folkgrupper, rasism eller dylikt, utan det är en verklighet som vi kommer att få vänja oss vid om ingen stoppar invasionen (eländet).

Så här gick det till i Tyskland (Köln) när en asylmobb (bestående av asylanter från tredje världen vilka vi enligt en oskriven lag måste tycka synd om) gick till attack mot och våldförde sig på oskyldiga kvinnor vid en tågstation.

http://www.friatider.se/j-ttelik-asylmobb-gick-till-sexattack-mot-minst-35-kvinnor-p-t-gstation
 
Och i Helsingfors:

http://www.friatider.se/arabisk-ny-rsmobb-ven-i-helsingfors

Så långt har det alltså gått i Europa och i Sverige (där våldtäkter och inte minst gruppvåldtäkter har blivit vardagsmat) men så långt skulle aldrig något annat land som till exempel de nämnda länderna tillåta att det går utan att göra motstånd.

Bibeln talar om att Gud har tillsatt en överhet (i de olika länderna), en överhet som aktivt skall främja goda gärningar och skydda dem som gör det goda. Överheten skall värna MEDBORGARNAS rättigheter och landets väl och ve i första hand. Inte alla andra länder och alla andra länders medborgares rättigheter.

"De styrande är inget hot mot goda gärningar, men mot onda. Vill du slippa känna fruktan för överheten, gör då det goda, och den skall berömma dig; den står ju i Guds tjänst för att du skall kunna nå det goda. Men gör du det onda, känn då fruktan. Det är inte för inte som överheten bär sitt svärd; den står ju i Guds tjänst som hämnare, för att vreden skall drabba den som gör det onda" (Rom.13:3-4)

Det är, om vi tror på vad bibeln säger (och det gör vi som kristna), Guds vilja att överheten aktivt skall främja goda gärningar. Om överheten sviker detta uppdrag och själv blir lagöverträdare eller laglös så kan inte en kristen åtlyda dess bud. I så fall skulle den kristne ge kejsaren den lydnad som tillhör Gud.

Åtskilliga lagar är orättfärdiga och den kristnes lojalitet är i första hand mot Guds rättfärdighetslagar och mot Guds rättvisa ordning och i andra hand mot människors lagar.

Trots att det finns tusentals och åter tusentals fattiga och hemlösa svenskar i Sverige så väljer våra makthavare (överhet) att prioritera invandrare, asylsökande och utländska tiggare inom alla områden och att ta de fattiga svenskarnas pengar för att kunna bekosta invasionen av främlingar.

De får, för att bara ta några exempel, åka gratis inom kollektivtrafiken och på tågen (vilket alla mörkhyade i Sverige numera kan göra genom att säga migrationsverket och vifta med handen i någon riktning), de får mer eller mindre gratis sjukvård och tandvård (de tiggande Rumänska medborgarna betalar endast 50 kronor per gång för tandvård oavsett problem), de får förtur till bostäder (hyrorna betalas av samhället/skattebetalarna) och arbeten om de kan och vill arbeta. Arbeten skräddarsys för att passa deras utbildningsnivå och intressen samt skattesubvensioneras.

Detta kan utsatta svenskar bara drömma om.

För några år sedan kunde man till exempel läsa om Ahmed från Somalia (en riktig tillgång på den slimmade arbetsmarknaden) som blev kamelskötare i Sverige.

http://www.expressen.se/nyheter/ali-i-puckelpisten/
 
Även de politiskt korrekta kyrkorna prioriterar invandrare, asylsökande och utländska medborgare utan att egentligen veta något om dem. Varje dag anländer det nya lycksökare som har fått nys om att det går att få allt gratis i Sverige (även hus om de har sålt något sådant i hemlandet) och som självklart vill ha allt gratis här.
 
Bibeln talar om att Gud, efter byggandet av Babels torn, spridde ut människorna över jorden när de gick ihop utan att sätta Gud i centrum. Han gav dem olika språk (orsakade språkförbittring) för att de i sina respektive länder skulle söka Gud. Det var ett skydd mot Satan som de hade börjat följa genom att gå sina egna vägar utan Gud.

Guds vilja är sålunda att det skall finnas nationer/länder och gränser.

"Och hela jorden hade enahanda tungomål och talade på enahanda sätt. Men när de bröto upp och drogo österut, funno de en lågslätt i Sinears land och bosatte sig där. Och de sade till varandra: Kom, låt oss slå tegel och bränna det. och teglet begagnade de såsom sten, och såsom murbruk begagnade de jordbeck. Och de sade: Kom, låt oss bygga en stad åt oss och ett torn vars spets räcker upp i himmelen, och så göra oss ett namn; vi kunde eljest bliva kringspridda över hela jorden.

Då steg Herren ned för att se staden och tornet som människobarnen byggde. Och Herren sade: Se, de äro ett enda folk och hava alla enahanda tungomål, och detta är deras första tilltag; härefter skall intet bliva dem omöjligt, vad de än besluta att göra. Välan, låt oss stiga ditned och förbistra deras tungomål så att den ene icke förstår den andres tungomål. Och så spridde Herren dem därifrån ut över hela jorden, så att de måste upphöra att bygga på staden. Därav fick den namnet Babel, eftersom Herren där förbistrade hela jordens tungomål; därifrån spridde ock Herren ut dem över hela jorden". (1 Mos. 11: 1-9)

Detta är däremot inte landsförrädarpolitkernas vilja. De går i Satans synagogas ledband, följer Illuminatis agenda, och gör allt för att krossa nationalstaterna. EU är deras verktyg för krossandet av Europas nationer (familj, religion med mera) och EU styrs av falska judar (SS) som har lierat sig med den romersk katolska skökan och andra antikristliga organisationer som FN, Kyrkornas världsråd, Bilderberggruppen, Trilaterla kommissionen, Council of Foreign Relations med mera.

Om några tusen eller några miljoner människors liv förstörs och offras så anses det vara svinn man får räkna med.

Guds vilja är också att det skall finnas familjer och att familjerna tar hand om sina egna medlemmar i första hand liksom landet tar hand om landets medlemmar/medborgare i första hand.

Du är med andra ord, vare sig du är kristen eller något annat, skyldig att ta hand om dina barn och värna om dina anhöriga innan du börjar värna om din grannes barn och anhöriga eller om främlingen (främlingens barn/anhöriga) som här i Sverige vill ha bättre levnadsstandard för sig själv och hela sin släkt.

Du ska med andra ord se till så att dina barn, anhöriga har mat, bostad, möjlighet till arbete, sjukvård, tandvård med mera samt att de kan leva i trygghet där de bor och sedan att dina landsmän har möjlighet till detsamma, innan du börjar verka för att ge främlingar från hela världen allt detta och då förstås GRATIS, vilket våra landsförrädare gör.

Så än en gång. När har vi svenskar rätt att göra motstånd genom att sluta upp med att finansiera vår egen undergång (för det är vad det handlar om i långa loppet) vilket de flesta av oss aldrig hade accepterat att göra om vi hade kunnat välja mellan att betala skatt till massinvandringen eller att låta bli?

Fler länkar:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6336405

http://www.friatider.se/g-vle-bygger-600-nya-l-genheter-alla-g-r-till-invandrare

http://blueshift.nu/fran-oppna-era-hjartan-till-boj-dig-framat-tsunami-av-sextrakasserier-europa/
 

Kommentarer

Postat av: Magnus Blomberg

Publicerad 2016-01-09 00:07:51

Otroligt spännande frågeställning som jag funderat mycket på. Har evangelierna något tydligt svar? Jag står på än den ena, än den andra foten. Oftast tänker jag att ett allmänt högre medvetandetillstånd ska göra susen,men hjärntvätten och alla splittringsagendor gör det svårt att nämnvärt höja detta. Hur agera? Det är frågan.

Svar: Evangeliet har inget jättetydligt svar. Så här säger Romarbrevet (resten av texten hämtad från artikeln).
"De styrande är inget hot mot goda gärningar, men mot onda. Vill du slippa känna fruktan för överheten, gör då det goda, och den skall berömma dig; den står ju i Guds tjänst för att du skall kunna nå det goda. Men gör du det onda, känn då fruktan. Det är inte för inte som överheten bär sitt svärd; den står ju i Guds tjänst som hämnare, för att vreden skall drabba den som gör det onda" (Rom.13:3-4)

Det är, om vi tror på vad bibeln säger (och det gör vi som kristna), Guds vilja att överheten aktivt skall främja goda gärningar. Om överheten sviker detta uppdrag och själv blir lagöverträdare eller laglös så kan inte en kristen åtlyda dess bud. I så fall skulle den kristne ge kejsaren den lydnad som tillhör Gud.

Åtskilliga lagar är orättfärdiga och den kristnes lojalitet är i första hand mot Guds rättfärdighetslagar och mot Guds rättvisa ordning och i andra hand mot människors lagar.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Thomas

Publicerad 2016-01-12 13:17:03

Ingenstans i Bibeln står det att vi inte har rätt att försvar oss själva, vår familj och vår nation. Tvärtom så ägnas stora delar av GT om just de strider som måste tas och när de skall tas. Hur många ggr får inte Israels elit känna på svärdets egg?

Svar: Precis. Vi har enligt bibeln rätt att försvara oss men som kristna har vi fått lära oss att vara toleranta mot all slags ondska och onda människor. Kristna har blivit formade till att omhulda synden och inte att REAGERA mot uppenbar synd såsom kristna tidigare gjorde genom att inte tolerera öppen och icke ångrad synd och ondska i samhället utan bestraffade de ondskefulla och drev oomvända syndare bort från samhällsgemenskapen så att de inte kunde förstöra och göra skada..

Läs denna mycket viktiga artikel (länk nedan) som handlar om hur kristna har blivit hjärntvättade till att tro att de måste älska alla oavsett vad en person är eller har gjort, inklusive att förlåta oomvända syndare:

https://www.cai.org/sv/bibelstudier/skall-kristna-aelska-de-onda
.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Thomas

Publicerad 2016-01-13 11:12:50

Tack för länken och för allt det arbete du lägger ner i Jesu tjänst.

Gud välsigne dig!
Thomas

Svar: Tack själv Thomas och Gud välsigne dig.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Bossebuss

Publicerad 2016-01-15 14:27:48

Har hittat hit till denna blogg och finner att det är befriande att få läsa om idéer och åsikter som jag själv helt stödjer och inte minst, finner stöd för i vår heliga urkund BIBELN!!
Redan i början av 90-talet insåg jag och mina vänner det som nu visat sig vara oundvikligt, med den förda migrations- och asylpolitiken. Hur ansvariga politiker bakom våra ryggar genomfört ett svek som saknar motstycke.
Jag brukar fråga folk, om det funnits något parti före ett val som under de senaste 30 åren skulle ha talat om för väljarna att de tänkte föra en migrationspolitik som den vi nu ser konsekvenserna av? Hade man då röstat på ett sådant parti??
Jag har inte upplevt en enda som hade tänkt göra det. Istället har en del uttalat en önskan om att hjälpa utsatta människor i sina närområden, men inte finansiera deras migration och ofta livslånga försörjning till Sverige.
Jag har också länge försökt få folk att förstå just din liknelsen, den med att ur egen ficka och med lön betala en försäkringspremie som man blivit lovad skulle ge ett skyddat och säkert liv om sociala svårigheterna skulle dyka upp.
Det är en sådan försäkring som vi i Sverige kallar för SOCIALFÖRSÄKRING. Men sedan visar det sig, att de ansvariga för "försäkringsbolaget" tar sig friheten att kravlöst skänker ersättningar till människor som påstår sig vara flyktingar men som bevisligen inte är det och detta utan att själva ha bidragit med ett enda öre till sin (social)försäkring.
Hade man fortsatt att betala för en sådan försäkring?
Inte en enda jag talat med under alla år skulle ha gjort det.
Detta visar hur våra politiker utnyttjar oss arbetande och av skatter betungade medborgare på ett skandalöst sätt.
Jag förlorade mitt jobb som påstådd rasist(!!) bara för att jag för några år sedan avslöjade för min arbetsgivare, som tillhörde en av Sveriges största pensionärsorganisationer, vad deras medlemmar allt oftare blev utsatt för och att de började lägga märke till den orättvisa som visades dem när de jämförde vad de nyanlända fick tillgång till.
Själv berättade de att om de var tvingade gå till tandläkaren hade de inte råd att sätta mat på bordet och skulle de lösa ut sina mediciner hade de inte råd att ens ta bussen in till stan. De fick vända på art enda öre trots att de jobbat och lojalt hade betalat sina skatter och sociala avgifter under ett långt yrkesliv. För de märkte att på de nyanlända i bostadsområdet rådde det absolut ingen nöd trots att de nyligen anlänt och inte ens hade jobbade en enda dag! Var det dit som våra skatter gick, frågade man?
Var fick de pengar och resurser till att möblera sina bostäder så fint, med nya möbler, tjocka mattor och gardiner och hur kunde deras barn ha så fina dyra kläder och moderna nyinköpta leksaker och inte minst cyklar? Själv hade man i sina yngre dar fått slita ihop under lång tid bara för att kunna ge sin egna barn en någorlunda standard.
Vad gjorde pensionärsorganisationen för att hjälpa sina medlemmar som levde på fattigdomsgränsen?
Detta budskap förde jag fram till ledningen för organisationen och bara inom någon vecka fick jag plötsligen sparken på grått papper - och jag begrep inte ett dugg?
Men styrelsen för organisationen var medvetna om att det inte går att säga upp någon pga. någon anställds påstådda politiska åsikter, vilket det ju inte var frågan om i mitt fall. Jag hade bara fört fram vad medlemmarna ansåg och frågade om. Därför så skapade min arbetsgivare "sakliga grund" för att kunna sparka mig.
Man anklagade mig falskeligen för att inte ha skött mitt jobb, vilket var en ren lögn. Men för att kunna göra detta manipulerade man innehållet i min tjänstedator genom att senare i domstolen (AD) påstå att "jag skulle privat och på arbetstid ha suttit och gjort hundratals privata dokument" och att jag under de fem (5) år jag jobbat åt dem "hade ringt privat i 8 minuter".
Jag fick veta, att om jag så bara hade tagit ett gem hade det räckt för att säga upp mig!!
Dessutom blev jag gruvligt sviken av mitt fack, som jag lojalt i alla år betalat min medlemsav

Svar: Hej och tack för din långa kommentar. Fruktansvärt att du förlorade ditt arbete för att du sa sanningen. Samma sak har efter vad jag hört, hänt många fler människor i det demokratiska Sverige där det råder en sådan fulländad yttrandefrihet (obs, ironi).
Invandringspolitiken får inte ifrågasättas vad som än händer. Det är riktigt sjukt!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik