Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ulven Peter Halldorf predikar i Smyrnakyrkan

Publicerad 2016-02-15 08:35:00 i Religion,

“Ge akt på er själva och på hela den hjord som den heliga anden har satt att er att ha uppsikt över, för att ni skall vara herdar för Guds församling som han har vunnit åt sig med sin sons blod. Jag vet att när jag lämnar er skall farliga vargar som inte skonar hjorden tränga in bland er.     

Ur era egna led skall det träda fram män som förkunnar villoläror för att dra lärjungarna över på sin sida. Håll er därför vakna, och kom ihåg att jag i tre års tid dag och natt har väglett var och en av er under tårar. Och nu anförtror jag er åt Gud och åt hans nåderika ord, det som kan göra er till hans byggstenar och ge er arvslott bland alla dem som helgats“. (Apg. 20:28-32)
 
För ett par veckor sedan skrev vi en artikel här på bloggen om några av det stora avfallets kändisapostlar. Bland annat om katoliken och mystikern samt författaren och pingstpastorn Peter Halldorf som har den skenkristna juden, kabbalisten och ockultisten, Ignatius av Loyola som idol.

Ignatius lyckades infiltrera den Katolska kyrkan med Satansdyrkan (Talmudism och kabbalism) och grundade den militanta Jesuitorden 1534 vilken står i direktförbindelse med Satan..

Läs artikeln nedan inklusive den sataniska jesuiteden (som nuvarande påven Franciskus har svurit som Jesuit) och fundera sedan över vad Herren Jesus Kristus säger om att bygga på rätt grund och vad som menas med detta.

http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/det-stora-avfallets-kandisapostlar.html
 
Inget förvånar längre när det gäller den avfälliga svenska kristenheten som går i ok med allt och alla och att Smyrnakyrkan i Göteborg (dess ledarskap) har bjudit in ulven Halldorf till att predika under Söndags Gudstjänsten den 21 februari får nog ses som en försmak på vad som kommer att utspela sig i denna och i andra kyrkor/samfund framöver.
 
peter halldorf
Citat från Halldorfs böcker:

“Det räcker alltså inte att predika. Det duger inte att tala om Jesus. Det gäller att bli Kristus. Det är det enda som duger” (från boken “Drick djupt av Anden”.

Den första inkarnationen: I Kristus ser vi oss själva. Ser vi Gud. Följ mig, sa Jesus och kallade oss att vandra en ytterst smal väg. Inåt, självkännedomens väg - till Gudskännedom. Själv var han vägen. Såsom han var målet. Den andra inkarnationen. I Kristus blir vi oss själva. Blir Gud. Avbildens reflektion av linsen” (från boken “Sandens söner: en sorts ökenkrönika“).

Vidare fortsätter Halldorf:

”För den som har renat sin själ behövs ingen särskild Andens gåva för att skilja mellan andarna”.

Gåvan att skilja mellan andarna, behövs inte enligt de falska apostlarna. Kan det bero på något annat än att det är denna, en av Guds nådegåvor till församlingen, som kan avslöja vilka de verkligen är?
 
Bibeln säger så här:
 
“Det förundrar mig att I så hastigt avfallen från honom, som har kallat eder till att vara i Kristi nåd, och vänden eder till ett nytt evangelium. Likväl är detta icke något annat evangelium; det är allenast så, att några finnas som vålla förvirring bland eder och förvända Kristi evangelium. Men om någon, vore det ock vi själva eller en ängel från himmelen, förkunnar evangelium i strid mot vad vi hava förkunnat för eder, så vare han förbannad. Ja, såsom vi förut hava sagt, så säger jag nu åter: Om någon förkunnar evangelium för eder i strid mot vad i haven undfått, så vare han förbannad” (Gal.1:6-9)
 
Och så här:
 
“Var och som så går framåt, att han icke förbliver i Kristi lära, han har icke Gud; den som förbliver i den läran, han har både Fadern och Sonen. Om någon kommer till eder och icke har den läran med sig, så tagen icke emot honom i edra hus, och hälsen honom icke. Ty den som hälsar honom, han gör sig delaktig i hans onda gärningar”. (2.Joh. 9-11)
 

Kommentarer

Postat av: TonyMalmqvist

Publicerad 2016-03-02 12:39:09

När jag såg det tänkte jag så här. Tomas Sjödin är god vän med Martin Lönnebo, dessa två är sen många tillbaka god vän med just Peter Halldorf. Så kan det gå till i vår Herres hage uti vårt land. Men du glömde att ta med att Peter Halldorf även är inbjuden som talare i Magnus Perssons församling i Malmö, United. Men det ligger väl lite längre fram i tiden.

Svar: Ja, vad skall man säga annat än att ulvarna verkar söka sig till varandra. Tillsammans kan de göra mesta möjliga skada för kristenheten och Guds församling. Hoppas de vänder om medans tid är men det är nog till att hoppas för mycket.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik