Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Svenska islamkyrkan

Publicerad 2016-02-05 09:07:00 i Mångkultur,

Artikeln är hämtad från "Nya Tider"
 
Sedan ett antal år driver Svenska kyrkans församling i Nacka ett projekt för att bygga en moské i anslutning till den befintliga kyrkan i Fisksätra i Stockholm. Den planerade gemensamma byggnaden går under namnet ”Guds hus” och beräknas kosta 39 miljoner kronor, ett belopp som kyrkan nu försöker samla in via en stiftelse. Kritiker har ifrågasatt om kyrkan verkligen ska bygga moskéer och om den inte istället borde fokusera på den kristna tron.

Planerna på att bygga detta Guds hus i Fisksätra började formuleras 2009.Fisksätra är ett invandrartätt område med en stor muslimsk befolkning. Året därefter presenterade prästen och tidigare biskopen i Karlstads stift, Bengt Wadensjö projektet i en debattartikel i Svenska Dagbladet.
 
 Bildresultat för bilder på bengt wadensjö biskop
                       Bengt Wadensjö
 
Han refererar där inledningsvis till Sverigedemokraterna:

”När rädslan för det okända i form av Islam nu ger Sverige en profil i nyhetsflödet genom att SD tar plats i riksdagen vill jag lyfta fram en helt annan bild av Sverige. Jimmie Åkesson skrev i Aftonbladet den 20 oktober att ”Muslimerna är vårt största utländska hot”. I Nacka tror vi inte att invandrare eller muslimer skulle vara ett hot. De är en tillgång”.

Bengt Wadensjö menade att muslimer och kristna förenas i tanken att Gud är en och tillade att muslimer är generellt fridsamma och ärliga, samt att projektet skulle innebära att världsfreden börjar i Fisksätra”

Läs hela artikeln här:
 
http://www.nyatider.nu/svenska-kyrkan-samlar-in-pengar-for-moskebygge/

Kommentar:
 
Detta är egentligen inget som förvånar då Svenska kyrkan (skökan, som är direkt underställd den stora skökan/den katolska skökan) är beredd att förena sig med vad som helst och vem som helst som den hora hon är.

Allt för att ligga bra till hos världen (som drivs av antikrists ande) och Satans synagoga vars medlemmar inte önskar något hellre än att utvecklingen går just i denna, för det rena evangeliet och de sant kristna, så förödande riktning.  

Muslimer erkänner inte Jesus Kristus gudomlighet, att Jesus var både Gud och människa, utan ser, om möjligt, Herren som en snäll och vis farbror (profet). En vänlig och vis man bland alla andra vänliga och visa män som har vandrat på jorden.

Enligt bibeln finns det bara en väg till Gud och det är genom Jesus. Det borde Bengt Wadensjö som titulerar sig präst och biskop veta.

"Jag är vägen och sanningen och livet; ingen kommer till Fadern utom genom mig” (Joh. 14:6).

Bibeln säger också att kristna inte skall gå i ok med dem som inte tror, och med dem som inte tror, menas dem som inte tror på Jesus Kristus gudomlighet, att Jesus var Guds son kommen i köttet.

“Gån icke i ok tillsammans med dem som icke tro; det blev omaka par. Vad har väl rättfärdighet att skaffa med orättfärdighet, eller vilken gemenskap har ljus med mörker? Huru förlika sig Kristus med Beliar, eller vad delaktighet har den som tror med den som icke tror? Eller huru låter ett Guds tempel förena sig med avgudar? Vi äro ju den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: Jag skall bo i dem och vandra ibland dem; Jag skall vara deras Gud, och de skola vara mitt folk” (2.Kor. 6:14-16)

Representanterna för det samlade svenska skökoväsendet (Svenska Islamkyrkan inklusive frikyrkorna) är emellertid beredda att gå i ok med alla som säger att de tror på en gud. Vad för slags gud/gudar de tror på verkar inte spela någon större roll.

Det viktigaste är (enligt det avgudadyrkande prästerskapet), att hindra de ”ondskefulla” Sverigedemokraterna från att vinna nya medlemmar och anhängare.

Att den invandrarrelaterade brottsligheten ökar för varje dag (månad, år) som går (inte minst på asylboendena och på hemmen för de vuxna ensamkommande ”barnen”) vill det hycklande kristna ledarskapet inte kännas vid. De instämmer i den politiskt korrekta kören som säger att invandrare och muslimer enbart är en tillgång för Sverige och svenskarna..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik