Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ensamkommande bör åldersbedömas

Publicerad 2016-02-13 08:55:00 i Mångkultur,

För oss som läser alternativa nyheter istället för den sioniststyrda lögnpropagandan, som de etablerade medierna levererar, kom det knappast som en chock att ensamkommande ”barn” inte bara kan resa ända till Sverige på egen hand från andra sidan jordklotet utan att de också kan begå mord.
 
Migrationsverket har nu slagit fast att somaliern Youssafi Nuur Khalif, som mördade den 22 åriga Alexandra Mezher på ett HVB hem (barnhem) i Mölndal, är en vuxen man över arton år.


 Den vuxna mördaren Youssafi Nuur Khalif
 
Att de flesta ensamkommande flyktingbarn är över arton år och därmed inga barn, vet alla som läser alternativa medier. Även de som hänger sig kvar vid de etablerade medierna och deras skeva, ja rent av förvrängda bild av verkligheten, samt väljer att förlita sig på denna, börjar förstå att flertalet av de ”barn” som anländer inte är några barn.

Faktum är att majoriteten inte ens är flyktingar utan ockupanter vars syfte är att få hit sin familj (fruar och barn?) när de väl har fått permanent uppehållstillstånd och bidragsförsörjning. Då vill barnen ta hit sina egna barn och sina fruar/släkt.

Inte pågår det väl något krig, och då menar jag regelrätt krig (inte konflikter mellan olika grupper av människor vilket är vanligt förekommande i outvecklade länder) i Afghanistan, Marocko, Somalia just nu vilket är de länder som de flesta av dessa så kallade barn kommer ifrån?  

Det är mycket konstigt att detta så tragiska mord på en ung kvinna som var anställd för att ta hand om barn på ett ”barnhem”, men som det nu visat sig, tog hand om minst en vuxen man (en man, kanske flera år äldre än Alexandra), inte har fått större publicitet.

Frågan som våra ”makthavare” borde ställa sig om de är intresserade av att inte fler anställda på barnhemmen för ensamkommande vuxna män (som poppar upp över allt) ska råkar illa ut, är: Hur många barn från olika delar av världen, befinner sig på svenska barnhem idag och vilka är dom? Är dom barn? Hur många nya vuxna barn (med skägg och rynkor) anländer varje dag, vecka, månad, år utan att behöva visa giltiga identitetshandlingar, och vad har dessa med sig i bagaget?   

Skulle det ses som integritetskränkande att införa obligatoriska åldersbedömningar på ”barnen” när det nu framkommer att det finns ”barn” som förutom att begå våldtäkter, ofredande på badhus, snatterier, rån med mera också är kapabla till att begå mord på människor som vill dem väl?

Inte för att alla barn (vuxna som ljuger om sin ålder) har planer på att mörda människor när de anländer till Sverige (som tack för att de blir väl omhändertagna) utan för att det inte finns någon anledning att placera vuxna män (som dessutom ingen vet vilka de är) på barnhem med dygnet runt uppassning och låta Sveriges skattebetalare stå för notan.

Om det efter åldersbedömningarna visar sig att det inte är barn utan vuxna som bor på barnhemmen vad är det då som säger att de inte kan avhysas och skickas tillbaka till sina hemländer? Ingen normalt funtad människa kan väl anse det vara rätt att vuxna, vuxna män (eller kvinnor) bor på hem för barn?

Att vid ankomst ljuga om sin ålder för att kunna tillförskansa sig gratis kost och logi, pengar, märkeskläder, datorer, telefoner, aktiviteter med mera i väntan på permanent uppehållstillstånd (permanent bidragsförsörjning) borde ses som ett brott.  
 
Bilder på ensamkommande barn:  
 
 
 
      
 
 
Här skriver GP om Alexandras mördare:
 
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2988325-migrationsverket-misstankte-alexandra-mordaren-ar-vuxen
 

Kommentarer

Postat av: Thomas

Publicerad 2016-02-13 12:30:24

Tack för dessa insiktsfulla ord!
Inte mycket att tillägga, än om det nu också finns verkliga barn, dvs under femton år, så behandlar vi dessa barn mycket illa om vi låter dem bo tillsammans med dessa tungt kriminella män. Rapporter om våldtäkter strömmar ju dagligen in från dessa demoniska förvaringsplatser.

Alla som verkligen är kristna och inte bara till namnet, förstår i sitt hjärta, att detta är Guds dom över vårt folk och land.

Svar: Håller med! Det måste vara Guds dom över vårt folk och land.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: @rostaratt

Publicerad 2016-02-13 13:21:14

http://www.ladda-upp.se/bilder/wrtskfvcqdgtu/

Svar: Tack för länken!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik