Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Nyfrälsta blir avfällingar i kyrkor och samfund

Publicerad 2016-12-21 17:13:00 i Religion,

För nyfrälsta människor är inte världen (världens människor) det största hotet. Det största hotet är falska kristna, såna som påstår att de är omvända och pånyttfödda i Kristus men som inte är det och som bevisar det genom att de ger sin kärlek till världen. De älskar världen och allt som finns i världen mer än Gud.

Då de älskar världen (har valt världen som herre och tjänar den) mer än Gud så älskar de också världen mer än de älskar de nyfrälsta som har kommit till tro och därmed befinner sig i Kristus (i Gud). Hur kan de göra annat?

Det går inte att tjäna både Gud och Mamon.

De kallar dock gärna alla som har kommit till tro på Jesus för bröder och systrar men eftersom de älskar världen och föredrar världen framför Fadern (Gud) så är frågan om de är bröder och systrar till pånyttfödda i Kristus. Går det att vara broder eller syster till världsdyrkare som upphöjer världen (går världens ärenden) framför den gemensamma Fadern hur kristna de än påstår sig vara?

I såna fall är ju alla människor bröder och systrar. Då hade inte Jesus behövt komma till jorden. Varför kom han hit? Var det för att han ville kompromissa med världen (världens människor som har antikrists ande och för att få kompromissa med ondskan som finns i världen) och med Satan eller var det för att avskilja människor från världen i syfte att de skulle arbeta för Guds rikes utbredning? 

Pånyttfödelsen innebär att säga adjö till världen, alla världens lockelser och alla de villoläror som florerar i världen samt allt av orättfärdighet som finns i den för att låta sig ledas av Guds Ande.

Inte att upphöja världen (synden i världen) och bli vän med den.

Detta är emellertid vad de falska kristna i kyrkorna och samfunden indirekt kräver att de nyfrälsta skall göra om de önskar att bli medlemmar i deras skökor. Då kyrkorna älskar världen och världen älskar kyrkorna (inte har något emot dem) utgör de inte något hot mot världen (varandra).

Kyrkorna (alla dess icke pånyttfödda medlemmar) hjälper gladeligen till med att bygga upp det antikristliga systemet som Antikrist tids nog kommer att ta kommandot över och de uppmanar till spridande av villoläror och till en förvanskning av evangeliet i syfte att leda in så många som möjligt i avfall (till att anamma osunda och icke bibliska läror) så att de försvagas andligt (i värsta fall blir förtryckta av demoner) och en dag blir villiga att ta emot vilddjurets märke.

Om de gör detta finns det inte längre någon återvändo säger bibeln. De blir för evigt förtappade. Kristna (de som påstår att de är kristna) vägrar att ta till sig dessa varningar. De slår dövörat till och det verkar inte som om Guds ord biter på dem. De försvarar sina kyrkor allt vad de orkar och går till attack mot kritiker alternativt ignorerar dem.

Det är ett tydligt tecken på att de inte befinner sig i sanningen (i Jesus), inte vill veta av sanningen (Jesus), och att deras kyrkor och samfund inte är från Gud.

Därför är det skadligt för nyfrälsta (pånyttfödda i Kristus) att ha med de falska kyrkorna och samfunden (dess medlemmar) att göra. De riskerar att bli avfällingar förr eller senare (liksom dem) och det är förstås vad Satan som har tagit kontroll över skökorna, vill.

Här kan ni läsa mer om några kända villolärare, ulvar i fårakläder och falska apostlar (lärare) som en stor del av de falska kristna i Sverige, dyrkar.

http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/det-stora-avfallets-kandisapostlar.html

http://experimentlandet.blogg.se/2016/july/peter-halldorfs-hjarta-slar-for-ekumeniken.html

Och här en video:

https://youtu.be/bxY1HGe1Z6s

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik