Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Solbritt får sin operation men sjukhuset lydde bara order

Publicerad 2016-08-04 14:39:00 i Allmänt,

Nu har det framkommit att Solbritt Björkstrand som lider av aggressiv bukspottscancer men som skickades hem från Norrlands universitetssjukhus för att dö, trots inbokad operation, kommer att få sin operation.

Ett mycket glädjande besked.

- Jag har min dotter och media att tacka för detta säger Solbritt. Utan dem hade det inte gått.

Vilka medier Solbritt syftar på nämns inte men vi har tidigare fått veta så mycket som att dottern lade in ett desperat upprop på ”Facebook” där hon berättade om hur hennes mamma som var inställd på en operation, skickades hem med motiveringen att sjukhuset har platsbrist. Detta utan att ha fått någon ny tid.

Det var då som alternativmedierna (inte de vanliga förljugna medierna) började skriva om Solbritts fall. Nu tar de etablerade medierna dock gärna åt sig äran och skriver men medverkar i vanlig ordning till att sprida lögner.

Aftonbladet skriver att Malin Sund, professor och tillförordnad verksamhetschef vid Norrlands universitetssjukhus alltid försöker att hitta en ny tid så fort som möjligt när de tvingas lämna sådana här tråkiga besked till svårt sjuka människor.

Då är frågan varför inte Solbritt fick en ny tid utan tvingades åka hem med en dödsdom hängandes över sig och all den ångest som detta antagligen innebär.

- Alla svårt sjuka som har blivit strukna DENNA VECKA har blivit lovade en ny tid för operation säger Malin Sund.

Hur många de har strukit tidigare på grund av platsbrist på deras sjukhus och som inte har orkat att göra sina röster hörda, får vi inte veta. Det är inget som Aftonbladet intresserar sig för. Inte heller om även dessa har blivit erbjudna nya tider eller om de har avlidit.    

Hur många äldre sjuka människor (även yngre) saknar idag anhöriga som kan och är beredda att slåss för deras rättigheter? Jag menar att hur troligt är det att Solbritt själv eller en eventuellt god man hade lagt ut ett upprop på ”Facebook" eller någon annanstans vilket dottern gjorde?

Det är mer regel än undantag att svenskar inte får sina behov tillgodosedda i detta korrupta land för att det måste sparas pengar. När det gäller att tillgodose alla hitkomna människors behov (nyanländas) och det är allt från tolkhjälp till SFI och personer (en kader) som kan lotsa dem rätt i bidragsdjungeln , advokater, bostäder, sysselsättningar med mera och samt när det gäller äldrevård för dessa (de får bo på hem där alla anställda talar deras språk och de blir serverade mat från sina egna kulturer), så saknas varken pengar eller resurser.

Då ser man till att det finns både pengar och resurser i överflöd även om man tvingas skuldsätta hela landet (vilket sker idag) till de sionistiska bankerna/bankirerna/falska judarna som prompt skall genomföra sin agenda om en förslavad mänsklighet och gör det genom att sätta grupper mot grupper.
 
Detta är en del av den pågående folkutrotningspolitiken som våra landsförrädarpolitiker och massmedia samt myndigheter har skrivit under på trots att de i nästa andetag påstår att alla har lika värde.

Den bistra sanningen är att kriminella och folk som kommer hit för att få ett bättre liv ekonomiskt, socialt och kulturellt, har ett större värde i detta land än de som betalar och har betalat hela sitt liv för ett numera icke fungerande så kallat välfärdssystem.  

De korrupta etablerade medierna har slutat att rapportera om infödda svenskar som på olika sätt inte får den hjälp de behöver och som de i de flesta fall har betalat för tio gånger om, ifall inte alternativmedierna ryter till.

Det är kriminella och snyltare som man lyfter fram i slaskpressen (etablerad media) och som får breda ut sig och delge allmänheten sina snyfthistorier. Den ena historien mer hissnande än den andra.

I tidigare inlägg skrev vi om Erdogan, en dömd knarksmugglare/langare från Turkiet och som kom till Sverige som politisk flykting (1980) men nu avtjänar ett tolvårigt straff i Sverige för grovt narkotikabrott och som inget hellre vill än att släppas ut från fängelset då han har blivit diagnostiserad med lungcancer.

Honom förväntar man sig att normalt funtade människor skall tycka synd om och känna sympati för. Kyrkorna blir säkert de första att gå ut med ett upprop om inhuman behandling av stackaren och så kommer det heta att ”du skall älska din nästa som dig själv” och ”vänd andra kinden till”.

Detta samhälle är ett perverterat samhälle där rätt har blivit fel och fel har blivit rätt.  

Vi skall känna sympati för alla som media har bestämt sig för att det är synd om. Allt från rumänska tiggare (som det är så synd om trots att de inte har anlänt från någon krigshärd och har blivit erbjudna utbildning och arbeten i sina hemländer) till människor som anländer utan giltiga identiteter och har mage att kalla sig barn trots att de är vuxna.

Även om dem som kommer hit och påstår att de saknar matpengar (de har inte råd att äta) för att i nästa stund fråga migrationsverkets personal hur de bäst skall gå tillväga för att föra över sina pengar (större summor) från Sverige till hemlandet, är det synd om.

När de dessutom  åker tillbaka till krigshärdarna (för att kriga eller hälsa på släkten) efter att ha fått uppehållstillstånd och allt serverat på silverfat, så är det ännu mer synd om dem. Särskilt om de råkar illa ut i dessa krigshärdar och tvingas ta sig tillbaka till Sverige som då står med öppna armar och ger dem allt gratis.

Hur många förljugna människor inom politiken, media och myndigheter, sjukvård, omsorg, äldrevård etcetera, kommer förr eller senare att säga att ”Vi lydde bara order”? Om vi inte hade lytt order så hade vi blivit av med våra arbeten och vårt levebröd, vi hade inte kunnat fylla våra bankkonton eller åka på semester eller bo kvar i våra fina villor och vi hade inte fått någon status i samhället så därför är det faktiskt synd om oss.

Vi gjorde vårt bästa ”Vi lydde bara order från högre ort”. Snyft, snyft!!

Har vi inte hört det tidigare?

Är det inte så som alla privilegierade (förrädare och fega uslingar) i de olika samhällena genom historiens gång, har skyllt ifrån sig när sanningen uppdagas och de ställs till svars för sina onda gärningar.

Och då så skall andra tycka synd om dem.

Glädejebskedet: Solbritt får sin canceroperation:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23274474.ab

Sjukhuset gör en pudel - cancersjuk får sin operation trots allt:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/sjukhuset-gor-en-pudel-cancersjuka-solbritt-far-sin-operation?cmpid=del:pd:ny:20160803:sjukhuset-gor-en-pudel-cancersjuka-solbritt-far-sin-operation:nyh
 

Kommentarer

Postat av: Mohamed

Publicerad 2016-08-05 11:34:53

Ärligt och modigt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik