Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ett snack med psykopaten Bert Karlsson (asylbaron)

Publicerad 2016-08-02 11:40:00 i Mångkultur,

- De är så djävla lata säger Bert om svenskar (svenska ungdomar) när vi på bloggen frågar vad det kommer sig att han som tidigare har varit en nationaldemokrat numera aktivt bidrar till att ta hit hela världen och inte tycks känna att det är något fel i det han gör.

Somalier och folk från andra U länder är de som arbetar bäst i hans företag enligt honom och företaget som han hänvisar till heter ”Food Company” beläget i Lidköping. Han anställer helst människor från andra länder för att de arbetar så bra till skillnad mot svenskar som är LATA.

Vi ställde frågan om dessa anställda har någon grundtrygghet från samhället. Till exempel att de kan arbeta hos honom och samtidigt få bidrag från Sveriges skattebetalare.

Då säger han att nu får vi avsluta samtalet. Jag har inte tid att prata mer.

Men svenskarna är lata.

Bert Karlsson är dock inte lat utan får hur mycket bidrag som helst från de svenska skattebetalarna för att upplyfta parasitinvandringen. Det är så han tjänar en förmögenhet idag. På sina asylboenden och genom att anställa somalier och folk från främmande länder som får bidrag av arbetsförmedlingen/försäkringskassan (skattebetalarna) vilka säkerställer att de får kollektivavtalsenliga löner oavsett om de arbetar eller inte.

Något en svensk arbetslös kan glömma. Då är det möjligtvis en obetald praktikplats som gäller.

Om ni vill känna en riktig psykopat på pulsen (ni kanske studerar psykologi eller något dylikt) efter att ha läst artiklarna (nedan) så  ta ett snack med Bert. Han kan få vem som helst att tro att det är andra det är fel på.
 
http://www.svd.se/bert-karlssons-storvinst-pa-asylvagen
 
http://www.svd.se/vreden-mot-bert-karlsson-drivs-av-girighet
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20002408.ab
 
Så här talar en psykopat:
 
 
Och glöm inte bort att svenskarna är LATA!
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik