Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Dönmehjuden Erdogan kräver turkiskt EU medlemskap

Publicerad 2016-08-09 14:13:00 i Satans synagoga,

Sedan ett antal år tillbaka har Turkiet riktat in sig på att knyta utvandrade turkiska medborgare närmare staten. Genom att stötta dem till framgång och höga positioner i samhället, hoppas de kunna dra fördel av dem.

De kan påverka andra länders inställning till Turkiet. Till exempel frågan om ett turkiskt EU medlemskap. Här följer två artiklar från Svt nyheter den 18 april och från Expressen den 4,e maj i år.
 
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/kaplan-umgas-med-erdo-ans-man-i-sverige

http://www.expressen.se/nyheter/erdogan-anvander-kaplan-som-exempel/

Ett EU medlemskap för Turkiets del har ännu inte blivit verklighet. Inte för att Turkiet inte har något att göra i EU då större delen av Turkiet inte ens ligger i Europa (det ligger i Asien) utan för att Turkiet inte har kunnat leva upp till FN,s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Dönmehjudarna ger sig dock inte. Om så endast 3% av Turkiet tillhör Europa så skall Turkiet prompt med i EU.

Efter statskuppen i Turkiet har Erdogan som påstår sig vara muslim men som troligen är en dönmhejude (liksom den före detta bostadsministern i Sverige, Mehmet Kaplan och den före detta miljöpartisten Yasri Khan med flera) börjat ställa krav om ett EU medlemskap för Turkiets del.

Läs följande artikel om vad som pågår bakom kulisserna och hur Satans synagoga använder sig av muslimer som inte är några muslimer utan dönmhejudar/kryptojudar, för att förverkliga sin agenda om en världsregering (förslavad mänsklighet), en nation, en religion och en ekonomi. Deras politiska ideologi är sionismen.

Glöm inte att kolla länkarna (vad är en dönmhejude? och de utländska länkarna som talar om att Erdogan inte är muslim utan troligtvis en dönmhejude) samt Jan Milds film där han bland annat talar om den judiska lobbygruppen Padeia (finansierad med svenska skattemedel) med Barbara Spectre i spetsen, som kämpar för massinvandring och mångkultur i Sverige och i Europa.

I syfte att krossa nationerna.

http://experimentlandet.blogg.se/2016/may/donmehjuden-mehmet-kaplan.html

Efter statskuppen vill Turkiet skynda på EU förhandlingarna. Det behövdes alltså en statskupp under vilken man kunde (tog sig rätten) fängsla/avrätta alla opponenter och för den turkiska regimen, störande personer, med mycket lidande som följd.  

Lär mer här i en artikel från 2014:
 
http://www.svt.se/nyheter/utrikes/turkiet-vill-skynda-pa-eu-forhandlingar

Och här om vilka hotelser man tar till i nuläget (efter statskuppen i Turkiet) för att Sverige skall börja ta emot även turkar utan visum och giltiga identiteter. Det räcker inte med att Sverige tar emot alla som kan ta sig hit från hela världen och ljuger om att de saknar precis allt och därför måste matas med bidrag och förmåner. Nu skall Sverige och de svenska skattebetalarna även se till så att alla miljoner turkar som kan ta sig till Sverige, får allt de behöver helt gratis.

https://svenska.yle.fi/artikel/2016/08/01/turkiet-hotar-att-saga-upp-flyktingavtalet-med-eu-i-host
 
http://www.ystadsallehanda.se/tt-utrikes/turkiet-hotar-saga-upp-flyktingavtal/

Vad kan detta kallas om inte för utpressning?

Vi som kan vår historia och som har sökt kunskap och visdom (vilket bibeln säger att alla som vill skall få), ser idag vad som händer bakom våra ryggar och bakom ryggen på andra folk och grupper som utnyttjas av Satan (Satans synagoga) och hans hantlangare på de mest avskyvärda sätt.

Genom lögn och manipulation är man beredd att gå hur långt som helst för att få igenom sin agenda om världsherravälde.

I Sion Vises protokoll nummer 1 står det att friheten endast är en inbillning.

Detta förstår varje tänkande människa idag som har förmåga och väljer att tänka lite längre än till sitt eget och till sina närmastes intressen. Historien har bevisat detta gång på gång genom alla olika ismer (socialism, kommunism, kapitalism, islamism, humanism, liberalism med mera) som alla har skapats av Satans synagoga och som har lett till massmord efter massmord (definitivt inte till frihet för det stora flertalet).

Av dem som sedan århundraden tillbaka har lagt beslag på pengarna och makten här i världen och som genom dessa olika ismer kan sätta grupper mot grupper men sedan skyller på att det är andra än de själva som ställer grupper mot grupper. Det är vänsterextremisternas fel eller så är det nazisternas fel och alla grupperingar däremellans, fel. 

Inte inom någon av dessa ismer finns det frihet annat än en egoistisk frihet som inte är någon frihet utan som leder till ofrihet för andra men för stunden till ekonomisk frihet för dem som står upp för dessa ismer och som betalas och underhålls av Satans Synagoga.

Likt det ledande skiktet inom Sverigesionisterna som kallar sig Sverigedemokrater.

I Sion Vises protokoll nummer 5: 8-11, står det om hur man skall kunna ta makten genom att ta ”Den allmänna meningen” i sina händer genom att framkasta alla möjliga motsägande tankar tills att gojerna (alla utom Satans synagoga och deras hantlangare) förlorar sig i denna labyrint för att komma fram till att det är bäst att de inte har några egna tankar eller någon egen mening i olika frågor.

Det har man lyckats bra med! Majoriteten av mänskligheten säger idag att ”Vad skall man göra? Vad spelar något för roll? Bäst att bara tänka på sig själv och eventuellt på sina närmaste. Jag, mina arbetskamrater, grannar och släktingar kan ju inte göra något annat än att förlita oss på vad våra politiker säger. De är ju trots allt folkvalda!  

Protokoll nummer 12, talar på ett uttryckligt sätt om pressens makt och om hur man skall se till så att de anställa inom den etablerade pressen skriver under på Satanisternas agenda och verkar för denna.   

Om ni inte orkar läsa alla 24 protokoll så läs i alla fall dessa som nämnts.

Här en länk till protokollen:
 
http://100777.com/protocols_se
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik