Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

De ensamkommandes förening

Publicerad 2016-08-04 21:27:41 i Mångkultur,

Riksförbundet SEF (Sveriges ensamkommandes förening) har funnits sedan 2012 och idag finns ett tiotal lokalföreningar på olika platser. Bland annat i Malmö.

Mohammed Zia, en artonåring från Afghanistan som nyligen fick uppehållstillstånd i Sverige och bor på Örestrand, tog initiativet till mötet och bjöd in Mujtaba Attai, ordförande i Malmöföreningen och dessutom kassör i riksförbundet.

Här är en bild på BARNEN som har lyckats starta en egen förening i syfte att hjälpa andra ensamkommande barn som inte är barn utan vuxna individer vilka ljuger om sin ålder för att tillförskansa sig fördelar i Sverige och för att på sikt kunna ta hit sina familjer (fruar och barn).

Interimsstyrelsens ledamöter, samlade efter mötet på Örestrand. Foto: SEF

Är det någon (förutom hjärntvättade svenskar inom socialförvaltningen/försäkringskassan och kyrkorna) som tror att dessa bedragare är under arton år?

SEF sitter även med i Migrationsverkets ungdomsråd, för att diskutera flyktingbarnens situation och föreningen är en opolitisk, religiöst obunden och demokratisk förening, som arbetar för att företräda ensamkommande gentemot myndigheter och organisationer.

Läs artikeln här:
 
http://nattidningenfyren.se/ensamkommande-startar-forening/

Och artikeln om Morteza Salimi, ett stackars ensamkommande barn, idag 18 år (trots att han ser ut att vara närmare trettio), och som även han kommer från Afghanistan. Han kom hit för tre år sedan och är trött på att behöva bo på en institution. Nu pluggar han på vårdprogrammet, praktiserar på ett äldreboende och drömmer om att få bli polis - och få bo i en svensk familj.

Hur kan en artonåring som när han var femton och tydligen mycket driven (hur många femtonåringar kan ensamma och utan hjälp ta sig till andra sidan jordklotet?), vilja bo hemma hos en svensk familj istället för att skaffa sig egen bostad?

Själv flyttade jag hemifrån när jag var sjutton vilket även många av mina kompisar gjorde i slutet av åttiotalet. Vi har klarat oss utmärkt men Morteza vill prompt bo i en svensk familj som vuxen.  

VARFÖR?

Läs artikeln om Morteza här. En artikel som talar om att ensamkommande inte vill växa upp på institutioner utan bo i svenska famlijer trots att de vuxit upp för länge sedan och är vuxna.
 
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/flyktingbarnen-vill-bo-hos-familjer
 
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik